Chat - Brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1 6263646566 113> |
Korisnik | |
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma super......imale bi tri deckica za paziti
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
Sponzorirani linkovi | |
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja se slazem..hihihi
|
|
Perla
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro jutro ''tete salvete''. SRETNO VAM VALENTINOVO!
Znam da su umjetnici po vokaciji pospanci, ali... drage moje vi spavate već par dana!?! Mene je uhvatila klimakterična nesanica i pijem ! Stalno osluškujem na chatu, ali.... gluha tišina... Jassi... gdje si, daj to malo razdrmaj... Leonarda... suseda Ančica... ???? |
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je i ja pratim a ono tajac, valjda se sve umorile od božićno-novogodišnjih klepetanja pa sada uzimamo zamah za Uskrs
|
|
Perla
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni se sve čini da marljivice sam delaju. Ti vrapca, kad iskrsnu na svojim temama s novim fotkama samo bumo gledale...
Javila mi se FranjicaZG. Nešto smo dogovarale za kavicu drugi tjedan popodne, ali nisam sigurna da ću je uhvatiti. Planira neke kave u RI i po drugim djelovima naše zemljice... neuhvatljiva Franjica... suseda?!? |
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma kaj bi bila neuhvatljiva, pa ja ima 100 kg i svatko me može uloviti... samo nitko ni ne pokušava...
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesu li nas to neki napustili?
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja, ja vidim da se tu slabo i druzimo, nema vise kao prije svakodnevne kave...........steta, tako je znalo biti lijepo..... |
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
je i ja tako kažem
|
|
Perla
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Suseda ančica, kada ćemo mi na internu, dobrosusjedsku kavicu, recimo u Jet Set?
Puce s Remize su me prošli tjedan odvukle na Ljubljanicu (njih dvije a ja sama), bilo bi red da napravimo Kukuljevićevu smotru.... |
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kukuljevićeva smotra to si dobro rekla ja sam za,radilo se o staru,setu ili kojem drugom kafeu!!!
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prestanite se separisati, okupljati po kružocima i interesnim skupinama,
očekujem vas u velikom broju
Kavica u Zagrebu
19.02.2009. - četvrtak Staro mjesto: Zlatni Medo, križanje Savske i Vukovarske Vrijeme: 16.15 na dalje Polijećem iz ATM negdje oko 15,30, probat ću pročitati poruke prije podne pa da vidimo kako diše zapadni dio grada (sad ste se valjda već ugrijali). Bit će salvetica za razmjenu, pelcerića, sjemenkica i predivnog društva. |
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoće li biti i koja fotka s kavice?
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kupila sam fotić prije tjedan dana i ne odvajam se od njega, stoga ako stignem sutra (a moram) onda ću biti dežurni paparazzo!
|
|
Perla
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ho, ho, ho!!! Franjica, kaj ti to nudiš transportne usluge? Ujutro bum te tak gledala po kavama i po brbljaonicama i po chatovima i po ćoškovima i po raskrsnicama, sam te bum gledala... možda me povedeš sa sobom!
|
|
jassi
Opcije poruke
Hvala(0)
|
isusek perla a kaj ti radis budna u ono doba!!!!!!
|
|
Perla
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bok curke, bok Jassi!
Sinoć smo bili na koncertu glazbene škole V. Lisinski u Glazbenom zavodu na kojem je po prvi puta nastupao moj mlađi sin sa svojim orkestrom.
Poslije koncerta otišli u Verdi na pijaču i rasčlambu, pa smo se vratili doma jako kasno, a ja sam bila tak vesela i uzbuđena da nisam mogla zaspati.
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Perla, mogu samo zamisliti kakvo je uzbuđenje bilo za tebe, više nego sinovljevo. Možda se danas i vidimo na kavici kod Mede
|
|
Perla
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođe mi da cvilim i kričim kao Jassiiiiiiiiiiiiiiii! MM je upravo javio da večeras imamo posjetu!
Rekla bi Jassi: aaaaaaaaaa taaaaak sam seeee veselilaaaaaaaa ZG kavi!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa dojdi bar na kratko, već od 4 smo tamo....
|
|
Odgovori | Stranica <1 6263646566 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |