Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 79> |
Korisnik | |
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...savladana još jedna galerija radova...koje divote, jednotavno ne znam što odvojiti nakon što duuugo, predugo nisam gledala tvoje predivne radove...jasno da mi je favorit "označeni kofer"... predobra ideja, koliko sam samo puta i sama imala taj problem, na pokretnoj traci kao da su svi koferi isti... no najbolje od svih tvojih radova mi je vjenčana kutijica za šuškavice...predobra, predobra!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jelsin ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 28 |
gogs toliko lijepih radova, ne znam koji bih odvojila kao najljepsi. Moja strast su kutije pa sam njih najvise gledala. Prekokrasno! Naletila sam na komentare o guzvanju salvete. Da podijelim svoje iskustvo, nedavno sam nabavila novi lak-ljepilo za salvete u art materijalu i u pocetku nisam bila pretjerano zadovoljna jer sam navikla na drugi koji koristim od pocetka. Međutim ispao je odlican za velike motive, prvo se namaze ljepilo pa se stavi salveta a onda se opet prelakira. I guzvanje je minimalno jer se donji premaz pobrine da se salveta fiksira i vise se ne razvlaci.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Hvala ti što pratiš moj rad , a na pitanje šta će biti za tri mj. ili tri dana ,samo Bog zna .Neka nam svima da zdravlje, i novih radova i tehnika neće nedostajati.O tehnici koja me trenutno zaokupirala do prije mjesec dana nisam ni ćula ni znala da postoji,možda već sutra pronađemo nešto što će nas zaokupirati i zaintrigirati, tko zna.............
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
nešto se ipak radilo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
drveni tanjur koji se okreće
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jedna "hoklica" rađena davno i poklonjena, a tek sad poslikana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
lijepo
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Moj favorit je bančić i kutija sa srcima
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Hajde de da se već jednom i ti pojaviš na forumu.
Hoklica i kutije, sjedni 5.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Kutija sa ružama
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
uh dugo nisam ništa radila, ma evo ipak sam se potrudila
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Crijep je moj favorit, boce napuni pa pošalji
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Svaka čast. Neznam što bih izdvojila. Dugo te nije bilo, nadam se da je ovo samo uvertira i da ćeš nastaviti tim tempom.
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
flaše su ti mraki |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
hvala curke. Tanja - boce su već pune maslinovim uljem (bio je to namjenski rad, poklon jednom gospodinu koji ima svoje ulje iz okolica Zadra )
Mima- mislim da ću krenuti Ančice -čekam da i ti kreneš s bocama kako bi pokupila malo ideja Sarita - pusa |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasne kutije,odusevljena sam
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Super kutije, ako je na cvjetnoj sotile super je.
Konji su salveta ili print? Famozni su |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |