kaca-moja salvetna.. |
Odgovori | Stranica <1 6263646566 80> |
Korisnik | ||
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
radovi su za izložbu, galeriju jer su malo je reći prekrasni ma čisto sam ostala bez teksta (i ono malo šta ga imam )
Meštrovice otvori školu za ovu tehniku |
||
Sponzorirani linkovi | ||
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
[/QUOTE] ovo je nešto najdivnije što sam kod tebe vidjela... otkinula sam skroz nas kroz... WOW |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
drage moje hvala vam od srca na lijepim komentarima
zelim vam od srca,svako dobro u novoj godini,zdravlje i srica neka vas prate,vas i vase obitelji!!! |
||
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
inbox
|
||
piramidal
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ove zadnje kutije,vješalica i tacna su nešto ne savršeno,nego jednostavno presavršeno,...lijepi motivi,tvoje savršeno slaganje i kombiniranje boja...naručiteljice stvarno moraju biti zadovoljne.
|
||
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
omnia draga oprosti,prosli put sam zaboravila skroz da si mi postavila pitanje..na casi je struktur gel,onaj sa krupnijim zrncima,kupila sam ga preko neta,u jednom od hobi ducana(vise se ne sijecam u kojem) piramida hvala ti najljepsa,cini mi se da te dugo nije bilo,drago mi te opet "vidit" iris |
||
TaTjana43
Odrastao grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
već sam sama sebi postala kao papagaj. ovo je prekrasno, draga moja! |
||
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kaća, ja sam se totalno pogubila...
Bila sam uvjerena da sam ti ostavila komentar jer sam bar nekoliko puta isponova ušla škicnuti ovih zadnjih nekoliko setova radova, a ne mogu naći ništa svoje napisano Uglavnom, predivno mi je što svaki put kad vidim nešto novo tvoje se ugodno iznenadim koliko ti divno radiš... Svi potočkani/pošpricani cvjetni radovi su mi maestralni, jako mi se sviđa kako odabireš nijanse za baznu boju predmeta i onda ukomponiraš motive tako da im obojani dio da predivan "okvir"... A šablone su totalno mrak, i tvoj izbor, i preciznost rezanja i ta tvoja 3D izvedba... |
||
Slavica 08
Odrastao grm Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Konačno, sad kad sam se ohrabrila pridružiti se Vama majstoricama mogu reći da sam najviše boravila na Tvojim stranicama i divila se tim predivnim radovima!Ma što će nama u Splitu radionice kad imamo mi Kaću !
|
||
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A evo sam i ja, draga susjedo, konačno uspila ući u tvoju galeriju. Nisam pogledala sve, ima tu toga za razgledavanje, al sad kužim zašto mi te Slavica spominjala prije nego sam dospila uopće ovdje. Pa evo, gledajuć tvoje radove..ispočetka sam imala 2-3 favorita, pa onda još 3-4...pa onda još neke...i tako par puta..i onda sam se izgubila......a mislim...šta da ti kažem...nešto, npr.ovako:
|
||
piramidal
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Kaćo,daj mi molim te reci di si uspjela naći onu vješalicu,sa suncokretima,mislim kak se zove dućan,možda ima i kod nas?
Jako mi se sviđa tvoje točkanje,ja bi sad samo točkala. |
||
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
slavice i maredelmare hvala vam..veseli me "cut" da vam se sviđaju moji radovi,a posebno to da ste me spominjale,ugodno sam iznenađena
uskoro ce biti okupljanje na "splitskoj kavici",rado bi vas upoznala,a vjerujem i ostale cure,pa koristim priliku da vam skrenem paznju na temu "nima splita do splita" pod okupljanje forumasa(stavila bi link,ali mi nesto ne dozvoljava)..ako budete imale vremena svakako dođite,bit ce nam drago.. piramida vjesalice sam kupila u emmezeti,skroz su zgodne,bilo mi ih cak zao oslikat..mislim da su kostale 49kn,ako se dobro sijecam |
||
piramidal
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sigurna sam da su vješalice ovako kako si ih oslikala ljepše nego prije.
|
||
marinnera
Nedavno posijan Pridružen: 10 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 55 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
suncokreti i ruže..mmm......definitivno moj izbor!!!!!!
|
||
maredelmare
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Uffff..."muke po početniku" :
Znam da sam negdi vidila da si spominjala splitsko okupljanje, pa sam tražila ko blesava na puno mjesta, iliti, tema, dok nisam pogledala ovde...znači, trebam tražit "nima Splita do Splita..."???Ajd, valjda neću opet zabucat....
Doduše, tek sad kad sam našla ovo, sitila sam se da sam ti mogla i poslat privatnu poruku i riješit stvari jednostavno..al "zašto jednostavno, kad može komplicirano?!"...tja!!!
|
||
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
eh ovaj komplet me totalno oduševio.... u tvojim radovima nema mjesta strahu niti sumnji....
na ovom kompletu mi se baš sviđa izbor boja, ali podloga je ono što sam prvo primjetila...
|
||
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala najljepsa drage moje piramida,marinnera i malena
mare vidila san da si se snasla,i pronasla temu..ja jos uvijek ne mogu potvrdit dolazak na kavicu,nikako mi ne odgovara jutro,nadam se da ce se do subote nesto promijenit |
||
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
tvoji radovi su prave galerije vrhunskom majstora...
|
||
kaća43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
maredelmare
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
..a ne mogu ni ja još 100% potvrdit, ni meni baš ne odgovara vrime-bar zasad, al vidit ćemo oće se šta promjenit. Uf, kad vidim pohvale od ove ili one....a kolikooo ja još galerija slika moram pogledat...mili Bože!!!...i ono što sam vidila mi je pomiješano u glavi. Meni su super ove tvoje zeleno-bijele kutije -osim što su mi lipe za oči i zanimljive podloge (ove neke, meni nepoznate točkaste), strašno reagiram na urednost jer onda neki rad baš izgleda ono, pravo fino-nobles samo tako (ma šta se razbacujem izrazima)...ali, čini mi se da je urednost nekog rada koji je lip, zanimljive izrade, detalja i boja,itd., nekako, pravi znak majstorstva.
Znam ja zabrljavit kad radim , a kad mi nešto ispadne uredno sva sam hepi. Ove tvoje kutije sam "ubrala" već ima nekoliko dana, ali zaboravila napisat od pustog letanja po temama i galerijama I ovo sa suncokretima...ma melem za oči!
|
||
Odgovori | Stranica <1 6263646566 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |