Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 282> |
Korisnik | |
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zahvaljujem! Svaka ovakva informacija proširuje moje znanje o hortikulturi. ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Samo da pozdravim vrt i tebe draga moja, sa sunčanog Krka
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Draga Slavauj,opet san malo zavirila i uzivala
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
uspjela sam, dugogodišnjim radom i proučavanjem biljaka, napraviti gredice u kojima stalno nešto cvjeta. jedna biljka zamjenjuje drugu i ne stvara praznine kada prođe. proljeće je bilo lijepo, lipanj je bio eksplozija boja i mirisa a uskoro dolazi početak kolovoza kada u vrtu zamiriše jesen i počinju cvjetati posljednji cvjetovi ove sezone. neopisivo volim svoj vrt, svaku biljku u njemu i sve što radim, radim zbog sebe a biljke mi to vračaju svojom ljepotom. |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Baš me zaintrigirala tvoja verbena, još jedan cvijetak koji je oduševio i koji ću proučiti... mislim da je je još nikada nisam vidjela uživo.
U stvari, htjela sam reći da mi se posebno svidjela slika s verbenom i ivančicom. Ne znam zašto, ali pobudila je osjećaj topline u meni.
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Andina
![]() MiraK ![]() niho ![]() hvala! ![]() |
|
![]() |
|
kao što volim cvijeće tako volim i lijepe napisane riječi i uvijek osjetim kada su pisane s dušom. a ove koje su preživjele stoljeća, trudim se i zapamtiti. ![]() |
|
![]() |
|
Ivančica me najviše iznenadila. kupila sam je proše godine i imala je tek nekoliko cvjetova. Ove godine je zauzela kvadratni metar vrta. začudilo me koliko dugo joj traju cvjetovi i još uvijek stvara nove pupove. Verbenu sam dobila prije godinu dana kao malu sadnicu golog korjena, izraslu iz sjemena. ubrzo je počela cvjetati i vrlo brzo je narasla. cvjetala je do mraza. Nisam znala da li podnosi naše minuse pa sam jednu iskopala i spremila u podrum a drugu sam ostavila u vrtu.zimu je podnijela bez problema. ovog proljeća je ponikla cijela šuma po vrtu tako da je ima svagdje, već je počela cvjetati i što je zanimljivo to je biljka koja baš nikome ne smeta jer listova skoro i nema. djelila sam njezino sjeme koje sam jesenas pokupila ali nikome nije niknulo, zato mislim da joj treba hladnoća da bi proklijala. |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Divim se, samo da ti mahnem
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Crocosomia "lucifer" ![]() Sunčana (Heliopsis) ![]() Vijušac (Falopia) ![]() Sadarka (Gypsofila) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tanja j ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: GOSPIĆ-ZADAR Status: Offline Bodovi: 159 |
Predivno sve..od početka do kraja, ali najbolja sličica je klematisa u pozadini sa kockicama
![]() |
|
Lika u srcu!!!
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
nisam bila kod tebe dobrih desetak dana - namjerno.kad sam svakodnevno samo proletim, onda mi doživljaj nije potpun.ovako sam jako uživala i isplatilo se čekati.ljetna postava mi je prekrasna.sad čekamo dalje
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Hej draga,evo me nakon duže vremena kod tebe, i dalje savršenstvo u vrtu svaka fotkica sve ljepša i ljepša.Ali Žuti jarmen me posebno oduševio
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
FLORAMYE
![]() |
|
![]() |
|
drago mi je da ti se sviđa sličica sa klematisom i kockicama sijena. lijepo ih je vidjeti u gradu, uživam u toj ledini i pogledu na tu stranu sve dok se netko ne sjeti da bi i tu bilo dobro nešto izgraditi. ![]() |
|
![]() |
|
u vrtu je sada zatišje i ima više zelene boje. uskoro će puno toga procvjetati. ![]() |
|
![]() |
|
arim ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cimicifuga ![]() Adam ![]() Lysimachia firecracker ![]() Chasmatium Latifolium ![]() Echinops ritro ![]() ![]() Phyhelius ![]() Lisnati kaktus (Epiphyllum oxypetalum) ![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Jako lijepe panoramske sličice otkrivaju svu raskoš tvog vrta
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |