Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 142> |
Korisnik | |
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Glikice, prekrasne su ti gošće, ukrasile svojim prisustvom i one tvoj vrt, uživam u ovakvim prizorima. Kamenjar se lijepo razrastao i požutio od seduma, jezerce se sve više puni lopočima. Jednom riječi sve ti je prekrasno.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Karanfil polegao u sedum
![]() Uploaded with ImageShack.us a mala,ovogodišnja stablažica se pravi važna sa svojim cvjetićima ![]() Uploaded with ImageShack.us i malo kaktusa ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dijana, Nataša je dobila šešir na poklon, morala je to odraditi
![]() Ma daj, ženska je odmah s kapije napala da joj dam škare da reža ruže, pa dobila ih je ! Ali što je silom htjela plijeviti travu, pa mi je počupala dragoljub ? |
|
|
|
![]() |
|
Dragi moji Nataša i Marko, hvala vam na posjeti i druženju, vidimo se opet......
|
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Lijepo ste se zabavili i uživala. Mudrica si ti Glikice. Zoveš goste i onda im uvališ škare u ruke
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
krasno ste se pogostili,a sjedile ste i na klupici
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
dok je M.M. uživao u bodljikavcima, malo sam bila vrijedna, skromno :D al, uživala jesam
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
gostovanje u vrtu SlavujVk
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Vinkovačka kava....gušt...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
stavi čuvarkuće u tu posudu..
lijepo su te razveselili Klimatisi svojom posjetom ![]() |
|
![]() |
|
Anđelka, uživaj, ja ti želim da si i ti stvoriš takav jedan kaktus-raj za uživanje.
|
|
|
|
![]() |
|
evo jedan lijepi sedum i jedna lijepa čuvarkuća, bili bi dobri zajedno posađeni
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
A sad da vam pokažem kakvu sam su hipertufu napravila, ovako položena će i biti, samo što još ne znam što ću posaditi, neke sedume valjda, možda u kombinaciji sa pokojom čuvarkućom.
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
![]() |
|
MK najljepše je u jutro prošetati, konačno je vrijeme lijepo, toplo, kaktusi cvatu.....tako da će za tebe biti materijala za uživanje, kao što i ja ljubomorno uživam na temi kaktusa u cvatu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Uživala sam u jutarnjoj šetnji po tvom prelijepom vrtu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Ma gosti su mi super,to je dvoje divnih mladih ljudi........za poželit takve prijatelje !
|
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Dakle, imala i ti goste!
Pa, dan je bio savršen za takve prigode. A gošći svaka čast!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
A ona dama sa veeeeeelikim šeširom je bolja polovica naših Klimatisa,koji su mi danas bili u gostima, ali najbitnije je ono što se na slici ne vidi: ženska se uhvatila škara i obrezuje mi ruže. Baš volim takve goste.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |