Anđelkin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 114> |
Korisnik | ||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
O draga moja, kaktusgarten se lagano preseljava na drugu lokaciju. Kad ga malo sredim presdstavim ga ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
I sada tačkaćica(mislim da sam dobro napisala) kad sam maaaaalloooo veća isto to radim! |
||
![]() |
||
|
I da mirišu! dere ljube..dere nemilice... ne izlazim iz kuće..da nebi dospila u tvoju dolu ![]() |
||
![]() |
||
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
|
![]() |
||
![]() |
||
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
|
stigle ruže ...jedva čekam da vidimo fotkice kad procvatu
![]() |
||
![]() |
||
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
|
Halo, nema te draga moja već dugo.... znam da ima noviteta, ali ne znam kako si mi ti.
|
||
Pozdravi iz Baranje!
|
||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
a di si anđooooo ... vidimo se u filip jakovu na sajmu
![]() |
||
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
||
![]() |
||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
samo da ti
![]() |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
da nema te nema anđo... gora si od mene
![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
|
Pometen je, ![]() |
||
![]() |
||
|
Blue draga već su one dobrano krenule a i ja jedva čekam da počnu cvitati |
||
![]() |
||
|
Ma tu sam ja,svratim na sekundu dvi. Noviteti i ja ove godine se baš mimoilazimo,za ne povirovati zar ne? |
||
![]() |
||
|
Ruška moja,možda?! Ako budem slobodna sigurno se vidimo! |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
A znaš ti nas dvi!!! Ma sad mi "pustinja" oduzima sve slobodno vrime ali svratim ponekad! I moram se pohvaliti onaj moj ceo..neki ima mali plavi cvitić! |
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
Nađi vrimena dugo se nismo vidile, uskladit ču s tvojim tajmingom da se vidimo bar u Filip Jakovu, puno je dana ove godine sajam
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
|
jesu ti izasle djurdjuce?
|
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
![]() |
||
|
Upravo sam danas malo ćirnila i mislim kako te moram pozdravit jednom slikicom, ima i pupoljčića! ![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
|
aaaa super...bas mi je drago....moje izisle, a nekako mi se cini da su kasnile....pa da vidim kakve su kod tebe ![]() |
||
pozdrav iz Zlatne doline
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 114> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |