LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 6162636465 111> |
Korisnik | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo pokušavam vratiti tvoje slike,kod sveke nedostje dio linka,ali ne mogu...
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opa...koliko je promjena doživio tvoj vrt....lani ti je bilo jako lijepo a ove godine biš se trebala prijavit za naj okućnicu.
Puno novih biljki, sve u cvatu to se treba vidjeti u živo
Dobre pomoćnike si imala...... lahko tako , a da ih malo pošalješ na haciendu , sve tri naravno
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve rasplesano i rascvjetano. Da i trebaš se prijaviti za najokućnicu
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mala moram te javno pohvaliti, izgleda da mi je noga tvojim brnjevicom izlječena. Evo sam zamotana i ponovo gledam tvoj prekrasni vrt. Kod hibija uzdahnem , obožavam narandžasto cvjeće
|
|
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma meni se čini da kod tebe ima romjena od dana kad stavuš jedne slike do dana kad staviš slijedeće.
Da ne lomim jezik na nazivima... svo cvijeće ti je prekrasno. Vrt je rascvjetana rapsodija boja i oblika!
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam što ste tako redoviti posjetioci mog malog "carstva".Svaka vaša riječ pohvale mi daje još više podstreka i volje da nastavim.
Hoya, rekla sam i obećala sama sebi, a kako sam jako tvrdoglava još se i dalje trudim da postignem najbolje što mogu.Ove dane kako ne mogu ništa u vrtu, već sam napravila planove, gdje će ići pelcerići, a i opet sam došla do toga da nešto moram "pretumbati", jer po meni nije na pravom mjestu.
Otok, pa zar si mogla posumnjati da ću sirotu fucsiju ostaviti bez društva
Moram samo naći ono što tražim. Jako sam izbirljiva.....hahahaha
Rose, samo dodji kad god hočeš, mjesta ima a i naći će se nešto za osviježenje a i za pod zub
Mary žao mi je što ne možeš vidjeti. Ne znam što bi moglo biti razlog....
Korijenko i Šmrčko, nema teorije o prijavljivanju. To je za moje oči i dušu i mir.
Pomoćnike šaljem nema problema. Ja idem po onoj staroj "snadji se druže"
A sve u svenu sa vašim vrtovima se ne mogu ni usporedjivati
Bako, to ti se samo čini, jer stavljam svaku sitnicu kad počne pa do kad ne procvate a osim toga ružno sakrivam
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lorice, ostavljam puno pozdrava i posjetila sam te sa zadovoljstvom!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hibiskus je
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šefice di si ti?
|
|
|
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima
Šmrčkice, tu sam, tu sam, samo šećem, ne da mi se stavljati novosti.....
Možda ovih dana.....Samo me kiša ljuti
Pola biljaka sa terase sam posakrivala da mi ih ne uništi grrrrr.......Anthurium
tvoj/moj ne znam kako će izdržati, iako je pod stolom
Jučer sam opet nešto tumbala, ma stalno mi nešto ne"paše". Moje sirote biljkiice su već poludile od stalnog seljenja
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bas puno promjena od moje zadnje posjete
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pohvala za cvijeće....
Sve lijepo cvjeta i napreduje!
E, sad je meni jasno zašto kod tebe sve tako rascvjetano...pa ti i pomagače imaš?! i to ne za bacit! Lijepo je vidjeti da studenti pomažu!
|
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bergenijice e kad bi ti pomagači malo učestalije pomagali bilo bi super.....
Malo novina
Rododendron Gomer Waterer, cvijeta
Konti i tvoja/moja Campanula
Maćuhicama kiša izgleda godi
Našla sam ispod Philadelphusa kod ulaza novo mjesto za succulente od Šmrčka, Korijena i moje
I sempervivuma godi kiša
Ovaj sedum raste iz zida i baš mi mje simpa
Epiphillum je konačno otvorio svoj prvi cvije. Nabrojala sam još 29 pupova, ali to nije sve, jer svaki dan nadjem novi
Cupheu sam potpuno otpisala i samo čudo da nije završila na smeću. Kad tamo danas vidim da je oživila
Nastavljam
|
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej pa tvoj vrt uopće ne osjeti da prijeti potop, prekrasno je sve, valjda je biljkama trebala ova kiša, pa makar već svima dosadila, zamišljam kako će biti kad konačno zasja sunce.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nastavljam
Šmrčkice, uspjela sam spasiti dva pelcića Aptenie
Anthurium, siromah od kiše iako je pod stolom, jedva je živ
Dihondra Argentea Silver i Acurus variegata
Oxalis cvijeta
Otokova Felicija se prelijepo rascvijetala
Zna se za kraj su ruže
Penjačica Decor gledana odozdola
Penjačica Grand Hotel
Slike nisu baš najbolje, kiša a i fotić me nešto zeza
Za sada to bi bilo sve. Ima još, ali drugi puta
|
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajmeeee koliko sam lijepih novosti propustila
Lore pa niej loše imati mlade i jake pomagače odlična ideja nego vidim ja tu viseći sempić i ostanem paf...pa te još nisam vidla (i bolje naravno) i onda za mene uvijek kobna fuksija ove zime sam izgubila 3, ali bit će ih na sajmu pa se veselim odaj mi tajnu gdje si nabavila ovaj crveni oxalis...super je i baš mi je drago da je campanula tako lijepa...mora jer takva je uputstva dobila (nesmiješ osramotiti dvorište iz kojeg ideš na put ) ma sad ćeš vidjeti kako se ona lijepo širi ja sam još u potrazi za bijelom, ali neeema je nigdje Lorek stvarno je super vrtek i veselim se novim sličkama |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Lora
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, Konti hvalaaaaa
Konti Oxalis sam nabavila na sajmu u Opatiji. Sad čekam floru u rijeci. Imam već nešto u vidu
|
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno Lora,i ne znam sta da izdvojim kad mi je sve
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a flora u zagrebuuu?
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Odgovori | Stranica <1 6162636465 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |