Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LORIN vrt i cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

LORIN vrt i cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 111>
Korisnik
Poruka
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 11:01
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

Nastavljam......

Hibiscus pun pupoljaka ponovo cvate

Viseći Osteospermum. Kupljen pred 10 dana imao je samo jednu malu grančicu, sada već cvate

Asparagus Sprengeri 29.3.2010 i sada

[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v468/lillaby/Giardino%20e%20fiori%202010/Asparagusoggi001-1.jpg" />

[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v468/lillaby/Giardino%20e%20fiori%202010/Asparagusoggi.jpg" />

Jedan zakašnjeli tulipan

[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v468/lillaby/Giardino%20e%20fiori%202010/Tulipanonuovo.jpg" />

I kraj čine moje ružice

Jedna stara mamina ruža

[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v468/lillaby/Giardino%20e%20fiori%202010/Rosadellamamma.jpg" />

Ruža Aruba

[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v468/lillaby/Giardino%20e%20fiori%202010/BoccioloRosaAruba.jpg" />

Crvena ruža. za koju ne mogu se sjetiti ime[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley36.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="LOL" />

[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v468/lillaby/Giardino%20e%20fiori%202010/BoccioloRosarossa.jpg" />

Novosti očekujte naknadno.....

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 11:03
samo pokušavam vratiti tvoje slike,kod sveke nedostje dio linka,ali ne mogu...
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 11:18
Opa...koliko je promjena doživio tvoj vrt....lani ti je bilo jako lijepo a ove godine biš se trebala prijavit za naj okućnicu.
Puno novih biljki, sve u cvatu to se treba vidjeti u živo Thumbs%20Up
Dobre pomoćnike si imala...... lahko tako Wink, a da ih malo pošalješ na haciendu Wink, sve tri naravno LOL
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 12:25
Sve rasplesano i rascvjetano. Da i trebaš se prijaviti za najokućnicu
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 13:37
Mala moram te javno pohvaliti, izgleda da mi je noga tvojim brnjevicom izlječena. Evo sam zamotana i ponovo gledam tvoj prekrasni vrt. Kod hibija uzdahnem , obožavam narandžasto cvjećesmilie_love_012.gif
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 18:35
Ma meni se čini da kod tebe ima romjena od dana kad stavuš jedne slike do dana kad staviš slijedeće.

Da ne lomim jezik na nazivima... svo cvijeće ti je prekrasno. Vrt je rascvjetana rapsodija boja i oblika!ClapClapClap
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 00:15
Hvala vam što ste tako redoviti posjetioci mog malog "carstva".Svaka vaša riječ pohvale mi daje još više podstreka i volje da  nastavim.

Hoya, rekla sam i obećala sama sebi, a kako sam jako tvrdoglava još se i dalje trudim da postignem najbolje što mogu.Ove dane kako ne mogu ništa u vrtu, već sam napravila planove, gdje će ići pelcerići, a i opet sam došla do toga da nešto moram "pretumbati", jer po meni nije na pravom mjestu.

Otok, pa zar si mogla posumnjati da ću sirotu fucsiju ostaviti bez društvaWink
Moram samo naći ono što tražim. Jako sam izbirljiva.....hahahahaLOLLOL

Rose, samo dodji kad god hočeš, mjesta ima a i naći će se nešto za osviježenje a i za pod zubWink

Mary žao mi je što ne možeš vidjeti. Ne znam što bi moglo biti razlog....

Korijenko i Šmrčko, nema teorije o prijavljivanju. To je za moje oči i dušu i mir.
Pomoćnike šaljem nema problema. Ja idem po onoj staroj "snadji se druže"WinkWink
A sve u svenu sa vašim vrtovima se ne mogu ni usporedjivati

Bako, to ti se samo čini, jer stavljam svaku sitnicu kad počne pa do kad ne procvate a osim toga ružno sakrivamWinkWink

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 10:35
Lorice, ostavljam puno pozdrava i posjetila sam te sa zadovoljstvom!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 23:29
Hibiskus je Thumbs%20Up
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 01:33
Šefice di si tismilie_mil_025.gif?
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 23:58
Hvala svimasmile79

Šmrčkice, tu sam, tu sam, samo šećem, ne da mi se stavljati novosti.....
Možda ovih dana.....Samo me kiša ljutiLOLLOL
Pola biljaka sa terase sam posakrivala da mi ih ne uništi grrrrr.......Anthurium
tvoj/moj ne znam kako će izdržati, iako je pod stolomCryCry

Jučer sam opet nešto tumbala, ma stalno mi nešto ne"paše". Moje sirote biljkiice su već poludile od stalnog seljenjaCry

Rijeka

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 19:41
Bas puno promjena od moje zadnje posjete
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 19:46
Pohvala za cvijeće...Thumbs%20Up.
Sve lijepo cvjeta i napreduje!
E, sad je meni jasno zašto kod tebe sve tako rascvjetano...pa ti i pomagače imaš?! i to ne za bacit! Lijepo je vidjeti da studenti pomažu! Clap
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 21:20
Bergenijice e kad bi ti pomagači malo učestalije pomagali bilo bi super.....LOL

Malo novina

Rododendron Gomer Waterer, cvijeta

Konti i tvoja/moja Campanula

Maćuhicama kiša izgleda godi

Našla sam ispod Philadelphusa kod ulaza novo mjesto za succulente od Šmrčka, Korijena i moje

I sempervivuma godi kiša

Ovaj sedum raste iz zida i baš mi mje simpa

Epiphillum je konačno otvorio svoj prvi cvije. Nabrojala sam još 29 pupova, ali to nije sve, jer svaki dan nadjem novi

Cupheu sam potpuno otpisala i samo čudo da nije završila na smeću. Kad tamo danas vidim da je oživila

Nastavljam

Rijeka

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 21:24
Hej pa tvoj vrt uopće ne osjeti da prijeti potop, prekrasno je sve, valjda je biljkama trebala ova kiša, pa makar već svima dosadila, zamišljam kako će biti kad konačno zasja sunce.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 21:44
Nastavljam

Šmrčkice, uspjela sam spasiti dva pelcića Aptenie

Anthurium, siromah od kiše iako je pod stolom, jedva je živ

Dihondra Argentea Silver i Acurus variegata

Oxalis cvijeta

Otokova Felicija se prelijepo rascvijetala

Zna se za kraj su ruže

Penjačica Decor gledana odozdola

Penjačica Grand Hotel

Slike nisu baš najbolje, kiša a i fotić me nešto zezaLOL

Za sada to bi bilo sve. Ima još, ali drugi puta

Rijeka

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 22:13
ajmeeee koliko sam lijepih novosti propustila smile42
Lore pa niej loše imati mlade i jake pomagače Wink odlična ideja
nego vidim ja tu viseći sempić i ostanem paf...pa te još nisam vidla (i bolje naravno) Wink i onda za mene uvijek kobna fuksija smile42 ove zime sam izgubila 3, ali bit će ih na sajmu pa se veselim
odaj mi tajnu gdje si nabavila ovaj crveni oxalis...super je i baš mi je drago da je campanula tako lijepa...mora jer takva je uputstva dobila (nesmiješ osramotiti dvorište iz kojeg ideš na put LOL) ma sad ćeš vidjeti kako se ona lijepo širi Wink ja sam još u potrazi za bijelom, ali neeema je nigdje
Lorek stvarno je super vrtek i veselim se novim sličkama Hug
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 22:23
Triša, Konti   hvalaaaaa

Konti Oxalis sam nabavila na sajmu u Opatiji. Sad čekam floru u rijeci. Imam već nešto u viduWinkWink

Rijeka

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 22:48
predivno Lora,i ne znam sta da izdvojim kad mi je sve
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 23:26
a flora u zagrebuuu? Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 111>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.