Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali bilogorski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mali bilogorski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 165>
Korisnik
Poruka
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 10:17
Ovaj mali raj ostavio me riječi, ali s kompleksom! Pa ja ništa ne znam..Unhappy
Ali već se zamišljam ovdje Wink

s milion pitanja i još toliko želja! Koje je ovo prelijepo drvce s crvenim cvijetovima, desno?
U ovom vrtu sam jutros od 5 sati, stalno se vraćam na neke stranice, ni sanjala nisam da će u podnožju Bilogore uspijevati oleandar??'
Ruže su ti prelijepe, hibiskusi ufffff, Ornithogolum - nisam znala ni da postoji, a tako lijep Embarrassed, ma svaka biljčica odiše nečim, rekla bih ...tvojom ljubavlju za nju. To se tako dobro osjeća! Sad se još više veselim našem susretu! smile120
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 17:09
drage moje curice hvala na posjeti i lijepim riječima za moje ljubičice smile72
misty-da ...drago mi je da ti se sviđa  moja terasa ...nadam se da će se vrijeme uskoro proljepšati pa da možemo popiti kavicu..
Oleanderi ovdje lijepo rastu preko ljeta samo ih u zimskom periodu moramo staviti u hladan ali zaštićen prostor gdje se ne smrzava naravno mora biti i svjetao ...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 21:33
Misty- da kada budeš na ovoj terasi, popij jednu kavicu i za mene please.

Zaista se vidi koliko ljubavi naša bromi  poklanja svakom cvijetu.

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 22:11
smile227-Predivno mila ove slike su mi najljepše kod sviju -baš mijesta gdje se sijedi a ti okružen cvijećem ---prekrasno
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 11:10
draga Bromi, a kada ti to sve lijepo Cezar raskupusa sa svojim raskošnim repom!WinkWinkWink.

lijepi pozdrav
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 12:35
draga Sara moj Cezar je pažljiv on nježno i pažljivo maše repom...do sada nije ništa stradalo...a da nešto i otkine odmah bi to iskoristila za pelcer smile127
drage moje Proljeće i Niho slobodno dođite vidite da ima mjesta smile78
Na vrh
kockavica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 227
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kockavica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 18:38
vidim ja da će na terasi  biti velika gužva pa da se predbilježim na vrijeme... sve ti  je prelijepo kao i uvijek...smile113
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Ožujak 2010 u 20:52
prekrasna terasa,prava za uživanje(merak) za (akšamlučenje)sjedenje sa rajom uz iče,piče i pjesmusmile41
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 06:59
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 13:47
novo procvijetala kalanhoa

i lantana stablašica

malo adeniuma

bijela ruselija...flavia smile78

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 13:53
I šta da kažem -ma predivno i to je malo reći ali stvarno svaka biljka koja cvijeta je prekrasnasmile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 14:41
Divne divne ali divne afričke ljubičice draga.
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 15:00
Zar bromelija kod tebe nema snijega?
prava sretnica!Wink
Ljubičice su jako, jako lijepe!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 17:57
Predivno cvijećesmile169.
Koja ti je ovo zadnja biljka što liči na hostu?
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 21:39
drage moje svima jedna velika smile79
smrcko to je jedna od calatea...jako zahvalna biljka
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 21:43
evo i točan naziv - calathea orbifolia
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 21:50
bromiii pa jel ta lantana stablašica sada cvate kod tebe? smile39 fenomenalno! pa kaj će onda biti na ljeto? Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 21:57
to se i ja pitam...ali uvjerava me lantana da će cvijetati i na ljeto

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 22:12
Lantani treba vjerovati kaj ne? Wink
ovo će biti jako lijepa cvijećka
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 22:18
Kontesaa je ko nevirni Toma Wink
Bromi kad ocvate onda je malo oblikuj tj poreži da se malo razgrana. Kod tebe se stvarno sve prima, joj imam nešto za tebe, a tebi će se sigurno primiti...LOL
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 165>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.