Mali bilogorski vrt |
Odgovori | Stranica <1 6162636465 165> |
Korisnik | |
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj mali raj ostavio me riječi, ali s kompleksom! Pa ja ništa ne znam..
Ali već se zamišljam ovdje s milion pitanja i još toliko želja! Koje je ovo prelijepo drvce s crvenim cvijetovima, desno? U ovom vrtu sam jutros od 5 sati, stalno se vraćam na neke stranice, ni sanjala nisam da će u podnožju Bilogore uspijevati oleandar??' Ruže su ti prelijepe, hibiskusi ufffff, Ornithogolum - nisam znala ni da postoji, a tako lijep , ma svaka biljčica odiše nečim, rekla bih ...tvojom ljubavlju za nju. To se tako dobro osjeća! Sad se još više veselim našem susretu! |
|
Sponzorirani linkovi | |
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje curice hvala na posjeti i lijepim riječima za moje ljubičice
misty-da ...drago mi je da ti se sviđa moja terasa ...nadam se da će se vrijeme uskoro proljepšati pa da možemo popiti kavicu.. Oleanderi ovdje lijepo rastu preko ljeta samo ih u zimskom periodu moramo staviti u hladan ali zaštićen prostor gdje se ne smrzava naravno mora biti i svjetao ... |
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Misty- da kada budeš na ovoj terasi, popij jednu kavicu i za mene please.
Zaista se vidi koliko ljubavi naša bromi poklanja svakom cvijetu.
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-Predivno mila ove slike su mi najljepše kod sviju -baš mijesta gdje se sijedi a ti okružen cvijećem ---prekrasno
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga Sara moj Cezar je pažljiv on nježno i pažljivo maše repom...do sada nije ništa stradalo...a da nešto i otkine odmah bi to iskoristila za pelcer
drage moje Proljeće i Niho slobodno dođite vidite da ima mjesta |
|
kockavica
Već proklijao Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidim ja da će na terasi biti velika gužva pa da se predbilježim na vrijeme... sve ti je prelijepo kao i uvijek...
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna terasa,prava za uživanje(merak) za (akšamlučenje)sjedenje sa rajom uz iče,piče i pjesmu
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
novo procvijetala kalanhoa
i lantana stablašica malo adeniuma bijela ruselija...flavia |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I šta da kažem -ma predivno i to je malo reći ali stvarno svaka biljka koja cvijeta je prekrasna
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divne divne ali divne afričke ljubičice draga.
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zar bromelija kod tebe nema snijega?
prava sretnica!
Ljubičice su jako, jako lijepe!
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno cvijeće.
Koja ti je ovo zadnja biljka što liči na hostu? |
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje svima jedna velika
smrcko to je jedna od calatea...jako zahvalna biljka |
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i točan naziv - calathea orbifolia
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bromiii pa jel ta lantana stablašica sada cvate kod tebe? fenomenalno! pa kaj će onda biti na ljeto?
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
bromelija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
to se i ja pitam...ali uvjerava me lantana da će cvijetati i na ljeto
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantani treba vjerovati kaj ne?
ovo će biti jako lijepa cvijećka |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kontesaa je ko nevirni Toma
Bromi kad ocvate onda je malo oblikuj tj poreži da se malo razgrana. Kod tebe se stvarno sve prima, joj imam nešto za tebe, a tebi će se sigurno primiti... |
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica <1 6162636465 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |