Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 140> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() i spati - kojega ima skoro godinu dana, a momentalno je bez cvjetova.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Oooo slike su super. Je l' ti to imaš neki fotić sa širokokutnim objektivom kad ti tako fino hvata u širinu? Bravo i za vrt u snijegu i za "timski vrt" u kući! |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
prekrasan zeleni kutak u kući, i prelijepe slikice vrta pod snijegomn
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj kako ti je prekrasno ma pravooooooo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Katicaaaaa, panoramske fotke su savršene!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo za panoramske slike, moram malo proučiti ima li i moj aparat tu mogućnost, nekad mi je dosta tehnike pa naučim samo ono osnovno
![]() Pohvale i mužu izgleda da Moslavci vole cvijeće ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Prelijepe slikice Kate. Stvarno je strojček za pet taj tvoj fotić. Imaš lijepog grunteka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Šetam tvojim dvorištem i gledam sve naslonjena na ovaj fora plot, mislim da i ti jedva čekaš proljeće.Super je cvjeće u dnevnoj, tu očito ima dosta svjetla, a spatić je krasan, kad ću ja doživjeti njegov cvjet, baš me nervira.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kate šuti, neće odati tajnu svog fotića!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ma bako, kako ne bih odala tajnu, samo dok ja obavim terapije, ručak, popodnevni odmor
![]() To je MM nedavno kupio aparatić Ko..k, koji ima funkciju panorama ( unutar funkcije scena) gdje spaja 2 ili 3 snimke u jednu i dobije se kao ( otprilike) sa širokokutnim. Je da se još učim kako napraviti sliku da se ne vidi ( preočito) spajanje, ali do ljeta ću to valjda savladati.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Eto ti sad vidi Lantane kako ona hvali tvog muža a mene napadate a ona počela mojim stopama
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
pregledala tvoje dvorište na preskokce,tražim na cijelom forumu naziv jednog grma ali nema ga nigdje,to je lišće uvijek zeleno,cvate sitnim bijelim cvjetićima,neki ga sade i kao živicu,a najesen ima narančaste bobice,jel možda znaš kako se zove,na drveću ni slova o tome
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Wow, kat.rea, super su slike sa novoga fotića. Sad sa jednom slikom pokažeš pola dvorišta. Lijepo je ovako pod snijegom, ali se veselim ipak slikama u proljeće - naročito ovog dijela na ulazu, terase.
|
|
![]() |
|
Hvala svim mojim dragim posjetiteljicama, jučerašnjim i prekjučerašnjim, oprostite drage moje, ja senilna odgovorila samo baki, ali mislila sam još neke slike stavljati, ali je poruka koju sam napisala kako veli Hana otišla Manituu i tako ispadoh nepristojna.
Mari5510, probaj potražiti pod pyrocanta, ona je narandžasta ili dunjarica ( cotoneaster) jer i ona ima crvene bobice, iako je ona niža ( barem moja).
Jel bi ti to prema onim zločestim susjedima posadila ?
![]() ![]() ![]() Hoya, hvala, znam na što misliš, vjeruj i ja jedva čekam da se moji narcisi rascvatu, a i glicinija iznad njih
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Moja polica između DB i blagovaonice - pogled iz DB
![]() u potkrovlju ispred vrata od lodže cvjeta mali Božićni kaktus
![]() ispod njega - na improviziranoj polici je moja srebrna kiša odnosno Calocephalus ( uh jedva sam našla kako se zove, naravno u Hoyinom vrt i to na 86. str.)
![]() tu su kaktusići i čuvarkuće koje sam udomila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
A tu je i mala sobna juka koju mi je lani kupio MM
![]() a velika juka ( koju imam barem 10 godina) je po ljtu na balkonu a zimi na podestu( okretištu) stepenica za potkrovlje
![]() pored nje je desno dracena marginata koja je do Božića bila u DB i još ponešto na zimovanju, a lijevo je dracena od 4 m, ali za nju uslikati moram uloviti jedan jako sunčani dan......
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kat.rea imaš super cvijeće
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana ako misliš na ovu gdje je dracena marginata to sam lani naletila u Kon...u, a peć je ostala ako slučajno zašteka centralno, pa imamo alternative prigrijati sa klimom ili peć na plin
![]() |
|
![]() |
|
Joj pa šta ga imaš ženo draga-svaka čast-i stvarno lijepo njegovano
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |