Anđeoske trublje - brugmansije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 80> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Bebolina jesu li to one zelene reznice koje sam morala odrezati sa biljaka da bi ih mogla transportovati?
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() Ovo su reznice onih drugih ljepotica
|
|
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Ah da, one koje su trebale odmah u zemlju. I ja imam takvih 10-tak koje uzgledaju kao da su suhe. Znači da ih ne bacam, nego da ih i dalje zalijevam. Dobro da si ovo pokazala, ja sam ih već prestala zalijevati i kontala da ih prvom prilikom bacim ![]() |
|
![]() |
|
I mene je ovo danas viđeno ugodno iznenadilo, a bila sam spremna pozdravit se s njima. Od svih reznica koje sam zimus pazila i mazila, samo je jedna potpuno propala. Možda ni ta jedna nebi da sam je nastavila zalijevati, ali nisam Pokazalo se da je proljeće najkritičnije vrijeme za njih, jer su se cijelu zimu jako dobro držale.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bebolina, kod nas u Bosni se kaže mašala....moram to reći/napisati.
Super izgledaju, znaš kako mi je drago. Znala sam da ćeš ti njih paziti i maziti, ali da će ti u ovo vrijeme već tako izgledati....... Svaka čast ![]() |
|
![]() |
|
Hvala draga @makk
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Dobila sam , dobila sam Brugicu na dar.
Bebolina, hvala ti, nemam riječi ![]() ![]() Idem sada, pa se javim kasnije sa slikicama. |
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bebolina
![]() Ja sam juče svoje samo virnula, jadne u vrećama, bez ijednog lista....nakon tvojih slika mislim da ću i ja svoje iznijeti. Ako bude mraza bit će veselo ![]() |
|
![]() |
|
I mene je iznenadio taj prvi pupoljak
![]() To je jedna od mojih damica koje su lani cvale, ostale je slijede, pa i one uvozne
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
MermaidDreamer ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Prosinac 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 343 |
Moja BrugBebilii je na sigurnom, unutra, bojim se da joj je tu na kontinentu još uvijek hladno, a i kiša pada a tek je došla.
|
|
Nikada ga nije bilo, nikada ga neće biti, a još malo ga ima.
|
|
![]() |
|
Nije njoj kod tebe vani hladno, eno gledam meteo, kod vas je 17 stupnjeva s kišom a kod mene samo 12. Sutra e stavi van i više je ne diraj do kasne jeseni
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Moja "velika cura"
![]() A sada odmah i pitanje - vidim da joj je na vrhovima počelo rasti asimetrično lišće, znači li to da cvjetati? |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Za mene je najava cvijeta kad na vrhu grane izbaci Y, a za lišće baš nisam sigurna. Lani sam imala jednu ogromnu, imala je dvije jake grane i svo joj je lišće bilo asimetrično a od cvijeta ni C. Dala sam joj još jednu šansu ove godine, sad vidim da se grana
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Eeee, da, da, počelo se stvarati to famozno "Y" na ove dvije najvišlje grane.
A pupovi, pa još ih ne prepoznajem ![]() ![]() Sačekat ću još koji dan pa sliknuti... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
y i asimetrični listovi su znak da će biljka cvjetati, ali i to nekad omane. Ja sam već pokazala veliku biljku koja već 2 godine ima Y, ali ipak ne cvjeta.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |