Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 104> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vilmač hvala
![]() opet ću malo dosađivati sa slikicama istog cvijeća ![]() prvo malo prije i poslije echeverije u proljeće ![]() i danaas ![]() ![]() ![]() sukulenti kada su posađeni ![]() i neki dan...i oni su malo narasliiii ![]() ![]() i vidim da je neki alisum ušetao među njih ![]() ![]() da ne davim dalje sa prije poslije.... žuta suzika..malo ju muči manjak vode i zato su listovi takvi, a sjeme ne vidim nigdje, a cvate ![]() bijela suzika se malo bolje drži ![]() englezice su bile prelijepe kad sam ih kupila...sada imaju dosta lišća i par cvijeteka...bit će da nisu za vikend vrtlare ![]() ![]() lijepi dečko...usamljen i jedini od svoje vrste ![]() ![]() kalanchoa stigla od Otok je velikaaa i već je mama mladicama raseljenima po susjedstvu ![]() ![]() tu su isto neke od njenih beba, ali i aloa koju sam dobila od Brbea i koja mi je skoro gecrk i sad tjera novi mikro listek ![]() ![]() jedna od čuvarkuća cvate ![]() agić tjera listove kao lud, ali cvieta nema ![]() ![]() lantana... ![]() prvo su cvijetovi ovakvi ![]() i poslije ovakvi crveni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i jedna ružicaaa ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Divnoooooo! Daj mi pošalji reznice onih šarenolisnih fuksija baš su fora, posebno ona s malo rozastog.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kontek, ja baš imam rada prije/poslije slikice - i uvijek ih radosno pogledam! Tako najviše vidimo napredak i sebe kao vrtlara i svojeg vrteka. Sukulenti su odlični, mogu ti reći da sam i ja sve više počela gledati sukulentiće i sve su mi ljepši i ljepši! Lantana i slamnati cvijet su mi isto jako lepeki.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Kontek jako ti je lepo sve! Ako uspiješ uhvatit nekaj sjemena bijele suzi, predbilježba je s moje strane. žutih se nadam sa svoje, iako ni moja još ne pokazuje znakove da bi mogla urodit plodom...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
moja suzi je bas porasla,cvjeta neumorno,samo se brinem kako da sakupim sjeme,valjda cu se snaci
![]() cvijece ti je ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ak ne znaš kam bi s englezicom , ja znam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
prelijepo kontesa,skulenti
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Falaaa dragi gosti i dođite nam opet
![]() kana štrajka sa cvijetom...a nisam sigurna da joj je odobren štrajk ![]() ![]() a ricinus mi je čak do koljena ![]() ![]() da ne ispadne da niš ne cvijeta ![]() ![]() ![]() žuta, visoka gailardija...zalutala među rudbecie...baš mi je slatkica ![]() opet cvate onaj maći kokotić...kojeg sam tražila cijelo proljeće po vrtu ![]() ![]() moja gaura posađena ovo proljeće je cvala sa tu i tamo kojim cvijetom, ali nikada nije došla do punog cvata....ali lijepi grmek je narastao ![]() raščupani krumpirko....moram se ohrabriti da ga ošišam ![]() ![]() mirišljavi cvijet hoste se počeo otvarati ![]() gogaaaaaa....pogleć tvoji / moji hibići imaju pupove ![]() ![]() ove godine su ostići baš medeni....fino su narasli čak sam ih morala privezivati uz štapek (onaj sa svemirskim laticama se nije htio slikati) ![]() paradajzekiiii ![]() ![]() ![]() napokon je predsjednik i u mom vrtu i cvate od sreće ![]() noooo šalu na stranu...clematis President kupljen ovo proljeće je prvo bio malo nadrapao, ali sad mi je podario čak dva cvijeta...veliki su mi kao kuća ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Jos bum pozalila kaj sam skinula jedan balkon. ovakvo lijepo cvetje je prekrasno.Imas ga puno puno i zato sada vidim zasto se u petak zuris na vikedn.
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Bormeš si se ti nama razbahatila draga Konte! Sve ljepše od ljepšeg...
|
|
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasno cvijeće ali jesi li sigurna da ti je ono agić? Nema lišće kao on,više mi liči na neku peruniku...
|
|
![]() |
|
TB
![]() Medek...čekaj ima jooooš ![]() Hana sad me zbuni skroz ![]() ![]() imam još par sličica ![]() achimenesi su ove godine svakakvi samo ne onakvi kako je pisalo na pakiranju ![]() ajde...ovaj stvarno je plavi ![]() ovaj mi je od prošle godine ![]() ovaj je stigao od Sare ![]() i ovaj je trebao biti crveni ![]() ![]() slatki su mi svi jer sam se baš zaljubila u te lijepe cveteke ![]() i još par fuksijica ![]() šarenolisna cvate napokon ![]() ![]() ![]() rozo bijela ![]() ![]() ![]() rozaa ![]() ![]() ![]() projekt stablašica ![]() ![]() na žalost, plavo bijela mi je gecrk ![]() i sad više stvarno nemam više sličica ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pa mislim da si nam dosta toga i pokazala!
Sve lijepo i rascvjetano! I cvijeće i povrće za 5+!
Ne znam kaj bi izdvojila jer je sve lijepo na svoj način!
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Fuksije su ti prekrasne.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
cvijeće ti je predivno.moram te žicat achimenes, jer buš imala za mene malo na jesen
![]() |
|
![]() |
|
Evo je na opet! A kaj da ti čovek veli osim da ti je cvećeko prekrasno
|
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Konte, bravo.
Ove slike su ti zaista prelijepe. Fuksije su ti krasne, jedna ljepša od druge (moje su bile jako lijepe, a sad su se malo pritajile). Slamnati cvijet mi je baš simpa, a nekako ga ne viđam baš često. Achimenes - pa do sada sam mislila da postoje samo plavi, a kad ono .... |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ne mogu posebno niti jedan cvijet izdvojiti,sve ti je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
drago mi je da vam se sviđaju moje cvijećke jer ja ih jako gotivim, a tako sam malo sa njima i zahvalna sam im na svakom cvijeteku koji mi podare uz tako malo njege, hvala vam
![]() Bergi, TB ![]() Saro, prosim lepo, njurganje je u mojoj naravi ![]() Goge pa naravno da će biti za tebe achimenes i nebumo čekale jesen ![]() Međed...niš nemoj pričati nego ozdravi kičmanjak i dojdi pomoć ![]() ![]() Otok draga, ona najljepša fuksija mi je cvala i osušila se (lavo bijela) ![]() ![]() a glede achimenesa i boja...uf virni i pati se samnom ![]() http://www.picsearch.com/pictures/plants/garden%20plants/plants%20a-al/achimenes.html slučajno sam ga dobila od jedne gospođe i zaljubila se, jednostavan i nezahtjevan i što je meni najbitnije po zimi ne traži ni kruha ni vode, kako bi se reklo...a tko ima uvjete, može ga i kao kućnu biljku uzgajati ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |