Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 104>
Korisnik
Poruka
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 23:17
vilmač hvala Smile
opet ću malo dosađivati sa slikicama istog cvijeća LOL

prvo malo prije i poslije

echeverije u proljeće

i danaas Big%20smile cvijetek tjera jedna i malkice kao da se guraju Embarrassed

sukulenti kada su posađeni

i neki dan...i oni su malo narasliiii Wink

i vidim da je neki alisum ušetao među njih LOL

da ne davim dalje sa prije poslije....

žuta suzika..malo ju muči manjak vode i zato su listovi takvi, a sjeme ne vidim nigdje, a cvate

bijela suzika  se malo bolje drži

englezice su bile prelijepe kad sam ih kupila...sada imaju dosta lišća i par cvijeteka...bit će da nisu za vikend vrtlare

lijepi dečko...usamljen i jedini od svoje vrste LOL

kalanchoa stigla od Otok je velikaaa i već je mama mladicama raseljenima po susjedstvu Big%20smile

tu su isto neke od njenih beba, ali i aloa koju sam dobila od Brbea i koja mi je skoro gecrk i sad tjera novi mikro listek Smile

jedna od čuvarkuća cvate

agić tjera listove kao lud, ali cvieta nema smile49

lantana...

prvo su cvijetovi ovakvi

i poslije ovakvi crveni

i jedna ružicaaa

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 23:22
Divnoooooo! Daj mi pošalji reznice onih šarenolisnih fuksija baš su fora, posebno ona s malo rozastog.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 06:34
Kontek, ja baš imam rada prije/poslije slikice - i uvijek ih radosno pogledam! Tako najviše vidimo napredak i sebe kao vrtlara i svojeg vrteka. Sukulenti su odlični, mogu ti reći da sam i ja sve više počela gledati sukulentiće i sve su mi ljepši i ljepši! Lantana i slamnati cvijet su mi isto jako lepeki.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 07:01
Kontek jako ti je lepo sve! Ako uspiješ uhvatit nekaj sjemena bijele suzi, predbilježba je s moje strane. žutih se nadam sa svoje, iako ni moja još ne pokazuje znakove da bi mogla urodit plodom...
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 07:58
moja suzi je bas porasla,cvjeta neumorno,samo se brinem kako da sakupim sjeme,valjda cu se snaci
cvijece ti je
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 08:46
Ak ne znaš kam bi s englezicom , ja znam Approvesmile96
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 09:17
prelijepo kontesa,skulenti smile79
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 10:28
Falaaa dragi gosti i dođite nam opet smile78

kana štrajka sa cvijetom...a nisam sigurna da joj je odobren štrajk LOL

a ricinus mi je čak do koljena Tongue

da ne ispadne da niš ne cvijeta Wink ovaj suncokret me dobranooo prerastao LOL

žuta, visoka gailardija...zalutala među rudbecie...baš mi je slatkica

opet cvate onaj maći kokotić...kojeg sam tražila cijelo proljeće po vrtu Wink

moja gaura posađena ovo proljeće je cvala sa tu i tamo kojim cvijetom, ali nikada nije došla do punog cvata....ali lijepi grmek je narastao

raščupani krumpirko....moram se ohrabriti da ga ošišam Embarrassed

mirišljavi cvijet hoste se počeo otvarati

gogaaaaaa....pogleć tvoji / moji hibići imaju pupove smile214

ove godine su ostići baš medeni....fino su narasli čak sam ih morala privezivati uz štapek (onaj sa svemirskim laticama se nije htio slikati)

paradajzekiiii LOL tek su počeli zoriti, a neke je već plamenjača napala Censored

napokon je predsjednik i u mom vrtu i cvate od sreće LOL

noooo šalu na stranu...clematis President kupljen ovo proljeće je prvo bio malo nadrapao, ali sad mi je podario čak dva cvijeta...veliki su mi kao kuća smile71

Zagorski bregi
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 12:49
Jos bum pozalila kaj sam skinula jedan balkon. ovakvo lijepo cvetje je prekrasno.Imas ga puno puno i zato sada vidim zasto se u petak zuris na vikedn.
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 13:13
Bormeš si se ti nama razbahatila draga Konte! Sve ljepše od ljepšeg...
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 13:32
krasno cvijeće ali jesi li sigurna da ti je ono agić? Nema lišće kao on,više mi liči na neku peruniku...
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 14:11
TB smile78
Medek...čekaj ima jooooš LOL
Hana sad me zbuni skroz LOL plave sam dobila,a bijele kupila i sve kao agić...hmm bumo vidli Smile

imam još par sličica Smile

achimenesi su ove godine svakakvi samo ne onakvi kako je pisalo na pakiranju LOL

ajde...ovaj stvarno je plavi

ovaj mi je od prošle godine

ovaj je stigao od Sare

i ovaj je trebao biti crveni smile156ali nije

slatki su mi svi jer sam se baš zaljubila u te lijepe cveteke Smile

i još par fuksijica Wink

šarenolisna cvate napokon

rozo bijela

rozaa

projekt stablašica LOL odjednom je jurnula u zrak pa je prerasla potporanj

na žalost, plavo bijela mi je gecrk Cry

i sad više stvarno nemam više sličica LOL

Zagorski bregi
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 14:29
Pa mislim da si nam dosta toga i pokazala!
Sve lijepo i rascvjetano! I cvijeće i povrće za 5+!
Ne znam kaj bi izdvojila jer je sve lijepo na svoj način!Thumbs%20Up
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 17:10
Fuksije su ti prekrasne.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 17:10
stalno njurgaš, stalno nisi zadovoljna, a cvijeće predivno...
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 18:21
cvijeće ti je predivno.moram te žicat achimenes, jer buš imala za mene malo na jesensmile143.
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 19:55
Evo je na opet! A kaj da ti čovek veli osim da ti je cvećeko prekrasno
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 20:34
Konte, bravo.
Ove slike su ti zaista prelijepe. Fuksije su ti krasne, jedna ljepša od druge
(moje su bile jako lijepe, a sad su se malo pritajile).

Slamnati cvijet mi je baš simpa, a nekako ga ne viđam baš često.

Achimenes - pa do sada sam mislila da postoje samo plavi, a kad ono ....
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 20:38
Ne mogu posebno niti jedan cvijet izdvojiti,sve ti je prekrasnoTongue,i meni se sviđaju slike prije/poslije
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2010 u 23:09
drago mi je da vam se sviđaju moje cvijećke jer ja ih jako gotivim, a tako sam malo sa njima i zahvalna sam im na svakom cvijeteku koji mi podare uz tako malo njege, hvala vam smile71 
Bergi, TB smile78
Saro, prosim lepo, njurganje je u mojoj naravi LOL do nedavno je stvarno sve kilavilo

Goge pa naravno da će biti za tebe achimenes i nebumo čekale jesen Wink
Međed...niš nemoj pričati nego ozdravi kičmanjak i dojdi pomoć LOL (umjesto goge koja se obećala davnih dana LOL)

Otok draga, ona najljepša fuksija mi je cvala i osušila se (lavo bijela) Confused sreća da bum ja nju i drugu godinu naganjala po sajmu LOL
a glede achimenesa i boja...uf virni i pati se samnom LOL

http://www.picsearch.com/pictures/plants/garden%20plants/plants%20a-al/achimenes.html

slučajno sam ga dobila od jedne gospođe i zaljubila se, jednostavan i nezahtjevan i što je meni najbitnije po zimi ne traži ni kruha ni vode, kako bi se reklo...a tko ima uvjete, može ga i kao kućnu biljku uzgajati Smile

Zagorski bregi
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6162636465 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.