Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 67> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
odlićna nova uloga za staru smokvu a i ostalo je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Evo me, I'am back.
Čestitke pravim forumašima koji svakodnevno stignu pogledati i sudjelovati u svom "najboljem" forumu cvijeća! Ja sam nešto sporija i ne stižem sve to!.
No, kod mene je sve u cvatu i uživam u svom malom "raju cvijeća"
To najbolje dokazuje ova sličica- spoj saponarie i cerastiuma;
![]() ... ili ovaj spoj gypsophile i saponarie;
![]() ...irisi su u punom cvatu;
![]() ...kao i ovi karanfilići (a tek kako lijepo mirišu);
![]() ...armeria iliti babina svila cvate zapletena sedumom. Ne da se - bravo!
![]() ... krvavac diže visoko svoje glavice;
![]() ...smokva odavno presušila, a meni se smilila
![]() Priznat ćete da joj ova nova uloga odlično pristaje;
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Nemogu vjerovati da sam uspjela poslati sliku.shasha mnogo ,mnogo ti hvala na pomoći.
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
evo konačno i mog mini kame |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Cure pa moram ponovo reću prekrasno.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
stephanotis ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 569 |
Draga Bergenija i Vera, kamenjari su vam predivni. Pošto ja imam balkon, mogu samo sliniti nad vašim divotama... BRAVO.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nera ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 159 |
prekrasno.
|
|
Life is like box of chocolate...
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Divno!!! To je nešto za mene!! Sami se rasijavaju!!!
Imam sjeverni dio vrta sa malo sunca, samo oko 5 popodne dođe malo, i tu planiram staviti biljke polusjene.
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() Kad sam dobila prvog pakujca, teta koja mi ga je dala rekla je da se cvijeta neću tako lako riješiti što je i istina! Svake godine niknu stari ali i novi pakujci na nepredvidivim mjestima (kamo ih vjetar odnese)!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Gejsha, tvoja ideja je odlična. Ne tuguj , i u stanu ili na balkonu se može dosta toga napraviti..........
![]() |
|
![]() |
|
Bergenija , divan ti je kamenjar!!!
![]() Sve su biljčice prelijepe, zelene i svježe, posebno mi se sviđaju pakujci iz
prošlog javljanja.
Kakve uvjete traže pakujci?
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kamik je od mora, kadi si ti bergenija, kadi je taj lipi kamenjar. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Cvijeće je krasno...ma kod tebe je čak i kamenje famozno!
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Hvala na pohvalama. Pocrvenjet ću...
![]() Ja san više čovik od dela, a manje od besid! - nadam se da ste razumjeli.
Maso, molim te fotku kamenjara. Bez sramežljivosti molim.
Pozdrav uz samo jednu žuto-bijelu kombinaciju iberisa, echeverie i arenarie maritime u mom vrtu;
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
predivno bergenija...pored ovoga tvoj malog raja ja ne smjem ni spomenuti da imam kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ništa ne mogu izdvojiti - biljke i kamen to je kombinacija koja je lijek za oči, prekrasno je sve, sve, sve - prav si majstorica
![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gejsha ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
bergenia
![]() zbilja svaka čast,vidi se koliko je uloženo truda i ljubavi ![]() ja vam svima zavidim koji imate zemlju oko kuće ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
.....pasemo oci, a u dusi cvjetna muzika
![]() |
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |