Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 109> |
Korisnik | |
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nakon dužeg vremena prošetala sam tvojim vrtom ..Detaljno sam pogledala i vidijela puno ljepote..Uz prekrasno cvijeće, konji su nešto posebno...Labudovi su tvoji ili samo svraćaju kod tebe?
Vidijela sam slak koji si mi poslala. Boja je prekrasna i hvala ti puno.. ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Ruze su jos prekrasne, i svaki put se vracam na ljiljane
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Prekrasno, draga, zaista prekrasno!!
A ja ti mogu ponuditi koji rizomčić bordo perunike, da upotpuniš kolekciju. Ako je hoćeš, javi se... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Mali kaktus istina sa nestrpljenjem čekam njihovu cvatnju ,valjda će biti makar koja nova
![]() Lovro ljiljane sam kupovala uvijek kada bi naišla na njih one su stvarno zahvalne biljke i ja sam jako zadovoljna sa njima ne traže neku posebnu njegu a poneki čak i lijepo miriše i ko bi im onda odolijo ja nemogu ![]() Glikica samo ti lijepo šetaj ![]() Mari5510 neznam posebno ime te begonije ja sam ju kupila pod pendulastom i ima gomolj. ![]() Jagoda labudovi nisu moji oni su ove zime došli na Savu tu su bili kada je kod nas vladala najveća hladnoća-25 celzija koja je trajala oko dva tjedna a oni su bili nekih dvadesetak dana pa su seljani a i ja sa njima nosili kukuruze da ih nahranimo da jadni ne uginu od gladi jer je i snjeg bijo dubok .To je bila atrakcija u selu zato sam stavila te slikice sa labudovima.Dođi mi opet ![]() Carol samo ti gledaj ![]() Dadinica hvala na ponudi budem bolje pogledala boju tvoje perunike ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
preslatki buketić |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
potpisujem mk
|
|
![]() |
|
Mali kaktus
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Blue,kako si,jel nema opasnosti od poplave kod tebe?!
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Tegle su ti odlične
![]() |
|
![]() |
|
neznam zašto mi pola riječi obriše
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
i baš me zanima dali će to funkcijonirati,valjda se neće smrznuti ove zime oni su inače i bili vani,vidjeti ćemo
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |