Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja djedovina-sestrin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja djedovina-sestrin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 103>
Korisnik
Poruka
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2011 u 09:05
Da,znala sam da nije ljiljan ali se nisam mogla sjetiti pravog naziva.Imam i naranđasti ali je u jako lošem stanju.
Nadam se da danas putujem.Vrt je bio 2 tjedna na skrbi sestrinim prijateljima.Baš me zanima u kakvom je stanju.Komentirali su da pola biljaka nije za to podneblje i da mora propasti.Pustiću da propadne i na jesen idem na čisto mediteranski vrt.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2011 u 12:33
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2011 u 12:35
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2011 u 14:17
Samonikli rosopas.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2011 u 14:19
Ne znam što je ovo, ali jako mi je slatko.

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2011 u 14:50
kiki jesu li preživjele 2turističke" biljke?
vidim da unatoč lošđim predviđanja ima puno živosti u vrtu na silbi

a ovo zadnje - što nije sedum iz filipjakova, koji si uzela na sajmu?
sedum sieboldii
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2011 u 09:53
Mislim da nije.Slično je.Ovo je već jako dugo skroz sitno. Turističke biljke su još žive,ali još uvijek ušljive i pune sitnih bijelih leptirića.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2011 u 10:45
Evo jednog putnika.Grk neumorno cvate i neumorno baca lišće zbog uši.Ja sam nemoćna.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2011 u 13:19
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2011 u 13:21
Što osim kosog kaktusa vidi malo pažljivije oko u krošnji masline?Pupu na izvidnici.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2011 u 13:24
Vidim i ja Pupu u krošnji,ali kaktus je broj jedan u tvom vrtuWink
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2011 u 13:45
Ne znam koliko dugo.Nešto se proljuljao i nakosio ove godine.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2011 u 13:45
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2011 u 13:48
Pa stavi mu jači i veći štap,nek ti netko pomogne,bila bi velika šteta da se previše nakosi.smile183
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2011 u 13:51
ehej Kiki, napravi onu slavnu otopinu detergenta i pošpricaj grka s time jedno dva puta dnevno, nekoliko dana za redom, s lica i naličja listova, i bijele mušice baj, baj...uspješno provedeno u mojem slučaju...
lijepi pozdrav
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2011 u 20:34
kiki sve je tako toplo u tvom vrtu - djedovini, ima dusu i to je ono pravo.....

a malo cu se ubaciti pa priupitati kako napraviti tu otopinu koju predlaze sara (koliko vode i koliko detergenta???) jer i sama imam problem sa musicama.... totalno su mi sredile fuksije i anđeoske trube.... Cry Question Question
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2011 u 21:53
Originalno poslano od člana Kiki-ko? Kiki-ko? napisao:

Evo jednog putnika.Grk neumorno cvate i neumorno baca lišće zbog uši.Ja sam nemoćna.

samo ih se možeš riješiti sa pripravkom od žare---koprive...tako sam ja napokon uspijela...a sve i svašta sam radila.....pošto malo budm na cvijetu..korijenko..ima recept i neče ti se više nikad ta odvratna stvorenja pWinkojaviti
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2011 u 09:09
Cure hvala na savjetima.Pokušaću i to.Trava mi je dao savjet da poprskam sa otopinom duhana.Nije mi se dalo susjeda žicati cigaretu ili skupljati po putu čikove.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2011 u 09:20
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Pa stavi mu jači i veći štap,nek ti netko pomogne,bila bi velika šteta da se previše nakosi.smile183
Draga moja,sve više gubim volju za bilo kakve aktivnosti kad vidim kako sve gori i propada jer vrste bilja nisu primjerene zemlji i podneblju.Ovaj put su mi propale 4 vrste biljki samo što ja to rijetko slikam.Samo ono što donekle pristojno izgleda.

Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2011 u 09:42
dugoo već nisam bila na Silbi, ali uvijek je lijepo dok je ovak cvjetno.

ne brini, znam nije lako gledati dok ti djela tvojih ruku pogibaju, ali bit će bolje!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 103>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.