cvijeće od rosa2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 66> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Puno sreće, zdravlja, ljubavi i uspjeha u Novoj!
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
hvala vam drage moje i Vama također sve najbolje u novoj godini ,neka vam bude plodna i cvijetna
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
rosa....kod tebe je prekrasno....nemam rijeci....
![]() ajd samo isprazni sanducic ![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
ispražnjeno
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
lijep pozdrav dragi moji kod mene vam još uvijek ima snijega za izvoz tako da nažalost nemam ovogodišnjih slika još za sada al zato vas častim sa nekoliko prošlogodišnjih i da ne kažete da imam samo ruže ovaj puta je nesto drugo u pitanju ,za početak jedna od moje dvije yuke koje su me jako obradovale svojim prekrasnim cvijetovima
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
muškatna kadulja koja me napros |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
prvi cvijet tekome iz rez
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
dupli sljez
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
malo panoramskih
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
i za kraj moja dva nadzornika koji se natjecu tko ce baciti više kamenčića u jezerce
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
prekrasna okućnica
![]() |
|
VG
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Moram priznati da i ja najviše volim cvijet juke i muškatne kadulje.Nadzornici su ti krasni.
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
lijepo je rekla jedna forumašica da je bajkovito kod tebe -slažem se s njome
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
bilo je lijepo prošetati tvojim vrtom
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Vrt ti je baš po mom guštu, a mali nadzornici su preslatki!
|
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
super....nadzornici jos bolji...!!!
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
hvala curke na lijepim komentarima i šetnji dvorištem
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
pa tvoje dvorište se pretvorilo u pravi raj
![]() a znaš koja su ti najljepša dvije ružice ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |