moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 89> |
Korisnik | |
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ha, Sasha, baš si me razveselila!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Sasha--------predivno i svaka čast za bijelu lantanu -a ja imam bijela jaja-hahahahahah
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
evo mog novog"padobranca"(tak ga MM zove)
![]() ![]() frajlice
![]() ![]() nije mi se dalo slagati aparat,da je bolje uslikam,no vidi se kako ove imaju žuto a ona je skroz bijela
![]() i hosta je bijela
![]() opet ja sa njom no kad mi je prekrasna
![]() ova cinija je žarko narančasta
![]() i jedna tegla sa svačime
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Naravno da sam zaboravila kako se zovu.Od Dominga preko Silvek su i kod mene završile.
Ove su u hladu,u tegli
![]() ove su na suncu,u tegli
![]() a ove su vani,u zemlji i isto na suncu
![]() Skoro iste veličine su a tako različitih boja
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Shasha,predivne cvijećke..Posebno je lijep tvoj padobranac, Abutilon..Lijepe su i lantanice,hoste...Sve je divno!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasne biljčice, sviđa mi se amarantus (tako se zovu biljčice od Dominga)
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Već jedno vrijeme pkušavam na svom kompu pronaći sliku mog "žutog" abolutiona kad je cvao...i nebrem, a sve ni je u sjećanju ostao narančasti, a ne žuti....i sad mozgam kak je tvoj žuti...je li moj bio žuti....zakaj moj ne cvate....ja hoću žutog
![]() ![]() Noćurak mi je stvarno zakon, ja nikak da imam taj šatirani, samo jednobojne...dolazim u berbu sjemenki...a i onaj narančasti mimulus... ![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Genijalna vrtlarica - genijalno cvijeće! Kad dođem u tvoj vrt, ja se izgubim...nemam pojma što bih rekla, a da se ne ponavljam.
![]() Iduće godine i ja krećem u pohod na lantane... |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Pretpostavljam da bi ovo bio amaranthus trikolor.... naime na netu sam našla pod tim nazivom crveni i baš sam se pitala po čemu je on trikolor i onda ti poslikaš trojfelca.
"padobranci" su slatki, a tek lantanice
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Vidim da imaš mimulusa aurantiacusa, moj izgleda propada, hajde pomozi, kako da ga spasim....
U tegli mi je, na suncu zajedno sa mimulusom guttatusom, prvi propada, a drugi cvjeta, a neznam šta radim krivo...
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
amaranthus trikolor je
![]() abulition imam ovakav kao tvoj novi, lijep je pravi primjerak ali onaj neobični je ipak najnaj - i moj raste lantane me ostavljaju bez rijeći ![]() |
|
![]() |
|
Silvek,jel onda imaš žutog ili ne?Gle ,ja sam taj tvoj(ok sad su svi na istom mjestu)stavila odmah tu, na terasu,i sunce ga prži negdje do 1-2popodne.Izgleda da mu to odgovara.
Budući da ja nemam drugog noćurka(meni su to i nadalje frajle)mislim da bi svi iz sjemenja trebali takvi biti(sakupljam sjeme)Znači onaj dvobojini ti se primio Brome?Vidim da su se dva pelcera toga primili pa ako sam nekom obećala,a još nisam dala,javite se.Par grana se još pelca.
Kat.rea,ja sam taj mumulus nedavno kupila i on je u hladu.Imam još jedan ili dva no ne vidim da uopće cvatu ,na suncu su.Hmm,mislim da im bi trebalo i na suncu biti dobro no ovome izgleda gladovina više odgovara.Eto,ništ mu ne radim,on se samo drži hladovine i cvate.
![]() |
|
![]() |
|
Ups,Brome,zaboravih na amarantusa.Poima nemam o njemu no imaš temu ,tu na forumu a i Domingo bi mogao znati jer ga on ima duže.Silvek ga je sijala,znači sjemenkama sigurno no ne tnam jel bi se grančicama isto mogao razmnožiti.Bumo se raspitali.
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Imam veće oči od želuca!
![]() ![]() T.j. ja bih sve a neće mi uspjevati gotovo ništa.
![]() Ipak amarantus
![]() Baš super da si slikala sve tri pozicije. Zbilja krasna biljka.
A kako se zaozbiljno zove onaj krasni narandžasti "padobranac"?
|
|
![]() |
|
Baka,Silvek veli da se taj "padobranac"zove abolution,onda valjda je tako.Mislim da je "po domaćem"to sobna lipa.
Bumo mi i neki amarantus za tebe našli
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
predivno ti je cvijeće, lantane su predivne
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
shasha moram ti priznati da uvijek kad sam umorna dodjem ovamo i razgledam tvoje cvjece da se malo odmorim
svaka cast |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Dinaaaaaaaaaaaa
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |