Moje biljcice |
Odgovori | Stranica <1 6061626364 104> |
Korisnik | |
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovaj ljepotan me je danas posebno razveselio
Nisam ni znala da ova ljepotica ima i cvijet..ona me danas isto jako razveselila |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pored svega ostalog, još i krumpirko procvjetao
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidiš Stef da je brzo došlo proljeće, krumpirko ti je super, vidim da je u kući, kad ga iznosiš vani.
|
|
život je more
|
|
Štefica
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ti voliš cvijeće,cvijeće voli tebe,zato ti je ovo zadnje procvijetalo .
Po malo se sve budi . |
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam na posjeti..pa stvarno su me ove biljkice razveselile..a za krumpirka nemam pojma kada bi trebao van..dobila sam ga jesenas od hane..mislim da tek kad prođu mogučnosti za mraz da ga mogu iznest van
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je lijepo vidjeti biljčice u uredno opljevljenoj zemlji!
A ciklame! Cvjetaju prekrasno.
Ja se baš ne razumijem previše, ali bih ja krumpirka još dugo čuvala na sigurnom. Vidiš kako je luda ova zima.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krumpriko cvjeta, pa ti nećeš morati ništa čekati da procvjeta, sve je već tu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što ti je ovaj busen predivan!
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja krumpirka ne bih još iznosila vani sigurno do kraja ožujka, za svaki slučaj.
|
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hoya to je festuca..kupljena prije godinu dana i ogromna je..
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam znala da se i sanseverija zove "svekrvin jezik", ali ima smisla da ne što taku dugo i "britko" kao sablja dobije takav "narodski naziv" . Ja sam doduše čula da kaktus opuncija http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=841
zovu svekrvin jezik .
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo za krumpirka . Hipoestes će ti se poslije cvatnje početi pomalo sušiti, mislim na velike grane, lanjske, ali bi od korijena trebale izlaziti mlade ( barem se tako moj ponaša). Ove cvjetiće ostavi, tu ti se stvore sjemenkice koje niti ne vidiš koliko su sitne, mikroskopski sitne, ali iz njih če ti u susjednoj teglici na proljeće izrasti mlada biljčica (barem je moje iskustvo takvo sa njima).
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krumpirko cvate!!!!!!, Moj je u garaži, pošišala sam ga jesenas, bacio je nove listiće, ali od cvijeta još ni c....I nemoj ga iznositi van, krumpirko ide van tek kad su temperature od 14 pa dalje
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od moga zadnjeg posjeta bilo je kod tebe cijelo čudo snijega, ali i cvijeća. Ove zadnje slike su pravo osvježenje poslije ove duge zime...
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije ni cudo sto te krumpirko razveselio
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma predivno draga moja -----
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno, sve se budi.
Nije mi jasno da je tvoj krumpirko tako zelen. |
|
Odgovori | Stranica <1 6061626364 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |