Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 104> |
Korisnik | |
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pored svega ostalog, još i krumpirko procvjetao
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vidiš Stef da je brzo došlo proljeće, krumpirko ti je super, vidim da je u kući, kad ga iznosiš vani.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ti voliš cvijeće,cvijeće voli tebe,zato ti je ovo zadnje procvijetalo
![]() Po malo se sve budi ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam na posjeti..pa stvarno su me ove biljkice razveselile..a za krumpirka nemam pojma kada bi trebao van..dobila sam ga jesenas od hane..mislim da tek kad prođu mogučnosti za mraz da ga mogu iznest van
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kako je lijepo vidjeti biljčice u uredno opljevljenoj zemlji!
![]() A ciklame! Cvjetaju prekrasno.
Ja se baš ne razumijem previše, ali bih ja krumpirka još dugo čuvala na sigurnom. Vidiš kako je luda ova zima.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Krumpriko cvjeta, pa ti nećeš morati ništa čekati da procvjeta, sve je već tu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Što ti je ovaj busen predivan!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I ja krumpirka ne bih još iznosila vani sigurno do kraja ožujka, za svaki slučaj.
|
|
![]() |
|
Hoya to je festuca..kupljena prije godinu dana i ogromna je..
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Nisam znala da se i sanseverija zove "svekrvin jezik", ali ima smisla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zovu svekrvin jezik
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Bravo za krumpirka
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Krumpirko cvate!!!!!!
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Od moga zadnjeg posjeta bilo je kod tebe cijelo čudo snijega, ali i cvijeća. Ove zadnje slike su pravo osvježenje poslije ove duge zime...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nije ni cudo sto te krumpirko razveselio
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma predivno draga moja -----
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno, sve se budi
![]() Nije mi jasno da je tvoj krumpirko tako zelen. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |