Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 73> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alisa ne znam što bih posebno izdvojila od ruža ,plumbaga bijelog plavog ,ljilana ,papigica cvijet na cvijetu ,roza lantene ,......wow prelijepi i zdravi primjerci cvijeća
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Prava kolekcija cvijeća..........u tvom vrtu ima toliko cvijeća da se može uživati do mile volje!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako volim kad kod nekoga pronađem neke nove biljke , ovog puta to je prekrasna ruellia.
Izdvajam je zato što je za mene nova, a sve ostalo cvijeće ti je prekrasno, na čelu sa ljepoticama ružama. |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvala vam cure!Ruellija je egzotična biljka ne može prezimiti na mojim klimama.Uzgojena je iz sjemena prije 4 godine i tek od prošle je počela davati cvjet..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Divno cvijeće imaš ,ništa ne bih izdvajala.
Zaista mi se sve sviđa. |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Alisa, reci mi molim te, što radiš s rueliom po zimi? Da li ju spremaš u podrum , u svijetlu prostoriju, koliko zalijevaš po zimi, da li ima još nešto što je važno?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Milice,rueliu držim u stubištu preko zime,gdje i druge biljke koje su mi na zimovanju.Tu je dosta svijetla prostorija a teperatura je nekih 15-tak stepeni.Zalijem je po potrebi.Ponekad izgubi listove al se oporavi čim dodje proljece.Jako je nezahtijevna u primorskim vrtovima prezimi bez problema napolju..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Evo mene nakon male pauze..
Ruže opet cvjetaju.. ![]() augusta luize me odusevila..mirise divno.. ![]() ![]() haidi klum ima prve pupove.. ![]() valencia ![]() Chippendale ![]() i skroz rascvjetana ![]() double d. ![]() orijentalac merostar ![]() flore peno ![]() obični tigrasti ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
touching(orijentalni)
![]() dizzy,potamnio kako je cvijet ostario.. ![]() hortenzija ![]() ![]() mix ![]() dragoljubi ![]() rudbekie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zelenooka ![]() heleni(hvala Jos!) ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Od mojih silnih fuksa opstalo samo par komada,a samo ome dvije cvjetaju..
![]() ![]() ova gladiola prezivjela zimu u zemlji i cvijeta.Ima ih jos par,al jos nisu procvjetale..Ove godine ih nisam sadila.. ![]() echinaceae ![]() ![]() lantane ![]() ![]() ![]() vodenike ![]() ![]() plumbago alba ![]() i plavi ![]() oxalisi i saponaria ![]() euphorbia ![]() liatris s. ![]() uspijela sam ožiliti dvije reznice ruselia,koje sam dobila od drage prijateljice! ![]() rozi delphinium,opet cvijeta ![]() i nije samo cvijeće kod mene u bašti,ima nešto i konkretno :D ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Cvijeće ti je prelijepo i toliko raznoliko da je milina šetati tvojim vrtom |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Puno prelijepog i raznolikog cvijeća,ruže su meni posebno lijepe,a kruškice sam samo pomirisala
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ružice su ti krasne, a i svo ostalo cvijeće nimalo ne zaostaje!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Koja cvijetna raskoš draga!!!!!!!!!!
Mislim da ću poslije ovih slika definitivno doći u inspekciju tvog vrta ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
i
![]() ![]() Naravno ni drugo ne zaostaje, posebno rudbekijei lantane. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
sto drugo reci osim da je ovo prava alisina zemlja cudesa . . .
![]() |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
U tvom se vrtu može dobro opustiti i dobro nauživati, kako u raznovrsnosti biljaka i boja, tako i plodova :)
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
kod tebe je raj za oči ali žuta lantana mi je baš zapela za oko
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |