Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje vrtne biljke
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje vrtne biljke

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 73>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2011 u 22:32

Alisa ne znam što bih posebno izdvojila od ruža ,plumbaga bijelog plavog ,ljilana ,papigica cvijet na cvijetu ,roza lantene ,......wow prelijepi i zdravi primjerci cvijeća  smile113
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 12:03
smile79 za sve posjetitelje mog vrta!

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 12:14
Prava kolekcija cvijeća..........u tvom vrtu ima toliko cvijeća da se može uživati do mile volje!Tongue
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 12:41
Kako volim kad kod nekoga pronađem neke nove biljke , ovog puta to je prekrasna ruellia.
Izdvajam je zato što je za mene nova, a sve ostalo cvijeće ti je prekrasno, na čelu sa ljepoticama ružama.
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 13:46
Hvala vam cure!Ruellija je egzotična biljka ne može prezimiti na mojim klimama.Uzgojena je iz sjemena prije 4 godine i tek od prošle je počela davati cvjet..
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 21:09
Divno cvijeće imaš ,ništa ne bih izdvajala.

Zaista mi se sve sviđa.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 21:30
Alisa, reci mi molim te, što radiš s rueliom po zimi? Da li ju spremaš u podrum , u svijetlu prostoriju, koliko zalijevaš po zimi, da li ima još nešto što je važno?
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2011 u 22:23
Milice,rueliu držim u stubištu preko zime,gdje i druge biljke koje su mi na zimovanju.Tu je dosta svijetla prostorija a teperatura je nekih 15-tak stepeni.Zalijem je po potrebi.Ponekad izgubi listove al se oporavi čim dodje proljece.Jako je nezahtijevna u  primorskim vrtovima prezimi bez problema napolju..
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2011 u 18:33
Evo mene nakon male pauze..
Ruže opet cvjetaju..

augusta luize me odusevila..mirise divno..

haidi klum ima prve pupove..

valencia

Chippendale

i skroz rascvjetana

double d.

orijentalac merostar

flore peno

obični tigrasti

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2011 u 18:38
touching(orijentalni)

dizzy,potamnio kako je cvijet ostario..

hortenzija

mix

dragoljubi

rudbekie

zelenooka

heleni(hvala Jos!)

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2011 u 18:47
Od mojih silnih fuksa opstalo samo par komada,a samo ome dvije cvjetaju..

ova gladiola prezivjela zimu u zemlji i cvijeta.Ima ih jos par,al jos nisu procvjetale..Ove godine ih nisam sadila..

echinaceae

lantane

vodenike

plumbago alba

i plavi

oxalisi i saponaria

euphorbia

liatris s.

uspijela sam ožiliti dvije reznice ruselia,koje sam dobila od drage prijateljice!

rozi delphinium,opet cvijeta

i nije samo cvijeće kod mene u bašti,ima nešto i konkretno :D

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2011 u 19:30

Cvijeće ti je prelijepo i toliko raznoliko da je milina šetati tvojim vrtom

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2011 u 19:39
Puno prelijepog i raznolikog cvijeća,ruže su meni posebno lijepe,a kruškice sam samo pomirisalaTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2011 u 06:24
Ružice su ti krasne, a i svo ostalo cvijeće nimalo ne zaostaje!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2011 u 12:40
  Koja cvijetna raskoš draga!!!!!!!!!!
  Mislim da ću poslije ovih slika definitivno doći u inspekciju tvog vrta smile71
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2011 u 13:38
 ismile227Ljiljani i ruže su ti fantastični smile94
Naravno ni drugo ne zaostaje,  posebno rudbekijei lantane.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2011 u 14:01
nevjerojatno koliko predivnih biljaka na jednom mjestu, svaka čast
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2011 u 21:37
sto drugo reci osim da je ovo prava alisina zemlja cudesa . . . smile39
Na vrh
Semira View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 429
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Semira Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2011 u 21:41
U tvom se vrtu može dobro opustiti i dobro nauživati, kako u raznovrsnosti biljaka i boja, tako i plodova :)
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2011 u 22:33
kod tebe je raj za oči ali žuta lantana mi je baš zapela za okosmile79smile141
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 73>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.