Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 272>
Korisnik
Poruka
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 09:52
Da čula! Upila ko spužva!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 11:22
A joj lude ste, čitan i smejen se ko bedasta, sreća da sam sama u uredu.
Viš,viš tu kod Hoye se svašta more naučit od pomidora do pravila kako postupati s muževima u kriznim situacijama....... WinkLOL
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 11:55
Nije meni što šmrcko piše, nego ju zamišljam u tim situacijama - od sinoć mi suze idu od smijeha!
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 12:44
E mislim si ga ja da li sam došla na prave stranice..............
Čitam dva puta ; Hoya - moje dvorište, kad ono bračni savjeti................
MM na godišnjem , ups................... kako hoya kaže : Upila sam sve k'o spužvica!
Hvala curke (smrcko)!Thumbs%20Up
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 12:46

bergenija, dobro nam došla. Ovako izgledaju moje stranice dok mi ne kupe fotoaparat.

E, sad sam se sjetila. MM mi vrlo rijetko kupuje darove. Od kad sam ga malo zanemarila zbog "obveza" na forumu  - u par dana dobila sam novi mobitel i masažer. Idemo dalje ....
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 14:12
Lavanda je posebna!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 14:30

Kako nemam slika samo da vam objasnim kako je složen moj vrt.

Tamo gdje su trebali biti              krastavci  -   rastu dinje
Tamo gdje su trebale biti  ukrasne tikvice   -   rastu krastavci 
Tamo gdje su trebale biti                tikvice   -   rastu ukrasne tikvice
Tako da penjačice plaze po podu, ove s poda mučim i dižem ih u zrak!

Dobar pos'o!  
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 14:44
Ma dobro je Hoya da si ti popamtila gdje je što trebalo biti, a pomidori u njih treba uliti 100 litara vode za pola kile ploda, barem kod mene. Kupi fotoaparat da vidimo malo te ljepote, imaš u robnim kućama na akcijama i nisu skupi (ja to iz novina, jer kod mene nema ni robnih kuća ni akcija) Wink 
život je more
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 14:58
Moram šmrkicu pitati što trebam još napraviti da dobijem fotić. Nisam luda da kupujem smile89
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 17:13
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

je , što ti misliš da moj slika ko Niho? Jedna eventualno dvije fotke (i to ako dobije dozvolu od gazdarice da smije slikati, a za objavu si ipak ti zadužena) i to ti je sve, a ostalo tebi za osobni album? Ima tih slatkih stvarčica u tom fotografiranju, a i kao u vrtlarstvu postoji neki bonton kako se ponašati u tuđem vrtu, tako postoji i bonton u fotografiranju. Znaš da sam se nagledala krasnih vrtova uživo i imali smo fotoaparat u autu i mom dragom nije palo napamet ga vaditi, jer se bojao gazde uvrijediti, a kamoli da bi on slike nekud stavio a da ne pita. A čuj ima to svojih caka. Kako bi bilo da netko bez mog znanja objavi slike moje spavaće sobe na netu? Vrt je to isto, privatna imovina, gdje ti ne bi smjelo pasti napamet ubrati cvijet ili ga uzeti van sam. U tuđem vrtu si samo gost tako se i treba ponašati. Tako da nemaš straha s nama dvoje.

Štete što niste moderatorica ili ste ljubomorna osoba pa me prozivate ja ništa nisam postavila bez odobrenja osoba sa sike,a za sve negativne ishode i postove ima i PP ili neko ko upravlja sa ovim forumom.
-Molila bi vas ubuduće moje odobrenje da me prozivate za nešto u što niste upućeni. Hvala.
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 21:45

Bez teksta sam ...

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 21:55
Evo dio iz PP na znanje ostalima:
A Tija zna vjerojatno i o pravilima ponašanja puno više nego nas dvije i kad čovjek bolje razmisli pravila postoje zbog nekog reda i opreznosti, ne da nas koče - nego da nas zaštite.

Ne treba se nervirati - treba razmisliti.

Pozdrav!
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 23:57
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Moram šmrkicu pitati što trebam još napraviti da dobijem fotić. Nisam luda da kupujem smile89

Fotić nećeš dobit u ruke, šipak ti.
 Ja ga pazim da ga propuh ne dokači, a da tebi dam u rukeShocked. Vidjela sam kako čupaš pelciće, biljke vrište od straha.LOLLOL Drugi aparat ću dobiti tek na onom svijetuLOL

Drugo moje nezgodne slikice nije baš dobro za tvoje zdravlje da ih vidišLOL
Ja slikam svim svojim trikovima. Vidi slike u mom vrtu ako valjaju, a ako ne  moraš si naći boljeg. Wink

Sram te bilo nisi ni išla u moj vrt pogledati svoju lantanu.smile223

Kad se poslikaju slike prebacim ti ili ja kući ( i stavim ti direkt na photbuc. ) ili kod tebe na komp ( ako je to izvodljivo na tvom kompu sa mog aparata).Embarrassed
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 23:57
Nitko ne smije na forum stavljati ničije slike bez odobrenja

svatko tko želi sliku nečije familije ili same te osobe staviti na forum gdje ju svi mogu viditi mora zatražiti odobrenje od osoba koja su na fotografiji

molim sve da se ovoga pridržavaju 
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 08:00
Iris, hvala ti što si se oglasila.

Žao mi je što je što je sve završilo na mojoj temi, jer nisam imala ništa protiv slikanja cvijeća niti mene.

Nisam željela da mi obitelj bude na slikama, a to sam i dala naslutiti i reakcijom kod mene i kod korijenka, pa i svojim komentarom nakon postavljanja slika.

A svima moram javno reći da je Tija napisala ono što ja mislim i što su pravila ponašanja i što ja osobno i mislim.
Ona je iščitala u mojim porukama nezadovoljstvo i nije zato ni ljubomorna ni moderator.

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 08:02

Šmrcko, nebi ja tvoj fotić, ti mi reci koliko moram treptati okicama da ja dobijem novi.

Šalim se, mislim da će mi novi mob. raditi dobre slike. Dobila sam 2 u 1.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 09:07

Očito ste zaboravile da postoji brbljaonica.

Bogo mili. Ja došla pogledati što ima nova u Hoyinom vrtu, kaže Moj vrt u slikama a ono od ćakula,savjeta, pa do nekakvih nategnutih situacija oko slika....Confused

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 10:07
Hvala bako, znam ja to, ali ...
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 10:29
Big%20smileReci... nisi ti kriva!LOL
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Srpanj 2009 u 10:33
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Šmrcko, nebi ja tvoj fotić, ti mi reci koliko moram treptati okicama da ja dobijem novi.

Šalim se, mislim da će mi novi mob. raditi dobre slike. Dobila sam 2 u 1.

I mobiteli dobro slikaju. Ja sam fotić uzela zbog prepoznavanja gljiva.

Za dobiti fotić nisam treptala, nego sam oduševljeno vrištala pred izlogom di je stajao fotić. Da sam ja budaletina bila strpljivija mogla sam dobiti za par tjedana u pola cijene.

Meni netrebaš treptati ja ću ti bez toga poslikati ili slikaj ti uz moj nadzor, lovim te ako se spotakneš sa aparatomWink
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.