Klematis - Clematis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 136> |
Korisnik | |
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Wat. Konačno još koja stranica na njemačkom
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Pogledajte kod Flavije, na njenoj temi armandija....U vrtu je i prezimljava bez problema.. ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() cleomu spinosa
![]() Ajde nek mi neko uljepša dan.
![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Ovaj tvoj klematis Antonija (Cap.T.) ima anemiju kao i Klimatisov multi blue. Možda zbog prerane cvatnje ili previše gnojiva??? Zadnji cvijet je prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i ja san se iznenadila kad je procvijetao ovako blijed! prošlu godinu je cvao isto jače boje, ne kao ovaj zadnji, ali roze crte su bile puno izražajnije! i ja san pomislila da je zbog rane cvatnje, i list je dosta svijetal, vjerovatno jest anemičan!
geicka, hvala ti na odgovoru! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
wizardica, mislin da ti niko nema zrno klematisa! možda bude grančica, sada je prerano, javi se nakon cvatnje!
|
|
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Na moju žalost jedan kupljeni klematis je počeo venuti, zapravo se skoro osušio a imao je već nekoliko pupova. Da li bi pomoglo da ga sada orežem pa možda da potjera ponovo iz korjena. Zapravo tako ću i napraviti jer nemam što izgubiti.Ne znam kako se zove a na slici je cvijet kao ovaj od Antonije na slici gore.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Nijansa boje klematisa varira zavisno od zemlje, položaja,količine i intenziteta sunčeve svjetlosti i temperature,tak da je normalno da cvjetovi budu različitog intenziteta boje kroz sezonu.Boja također blijedi kako se cvijet otvara , raste i stari.Nema razloga za uzbunu,to je normalno.
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Antonija, tvoji su za tiisuću, prelijepi su , jednom će meni krasiti pogledtakovi. |
|
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Pada kiša konačno. Sad će za koji dan počet šarena rapsodija, čim sunce opet zagrije. Uz mayleen koji cvate kao lud, miss bateman , ostali su se počeli pripremat za otvaranje.
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Klimatis, jesu li ti se ukorjenile ovogodišnje reznice klematisa?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Ja se baš ne slažem sa nekim stvarima koje je Moon tamo napisao, al dobro. Već sam vidio puno podjela, načina, svak po svome piše knjigu.
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Stvarno lijep klematis Bromelia.
![]() Ja u ožujku kupovala one koje već dugo tražim, pa sad kad su počeli cvjetati ustanovila da sam prošla ovako: kupila EMPRESS procvjetao MRS GEORGE JACKMAN ![]() kupila ARTIC QUEEN procvjetao MISS BATEMAN (sad imam dva) ![]() kupila MULTI BLUE procvjetao PRESIDENT (i njih sada imam dva jednaka) ![]() Pa sad vjeruj trgovcima u Hrvatskoj. Naravno, zvala sam i reklamirala, vele nisu oni krivi nego proizvođač. Ni oprostite nisu rekli... |
|
![]() |
|
Sutra ću nastojati staviti slike. Valjda ću stići
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Empress - Mrs George Jackman - da je slična boja ne bih ništa ni rekla
Arctic Queen- da li je stalno tako pun latica (da ne bi kasnije bio jednostavan)
Proslijedi dalje, nemam ni Miss Bateman, ni President
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 136> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |