Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 282> |
Korisnik | |
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Slavujčice, za dobro jutro ja popila kavicu na tvojoj klupici uživala u slikama cvijeća i razbudila se uz krasan snimak
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
dijana
FLORAMYE MiraK ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepi filmić si nam darovala,uživala sam
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Predivan vrt,u filmiću sam posebno uživala
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
hvala mali kaktus
![]() |
|
![]() |
|
maris dobro došla, hvala ti, drago mi je da ti se svidio filmić. ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
tvoj sam redovni gost,ne ostavljam trag jer nemam sta da napisem ,uđem u vrt ,pogledam ga ,uzivam u njemu i tako svako malo...ostavljam ti pozdrav i samo nam salji slikice da uzivamo u tvom raju..e da,tvoje -moje biljke su predivne ,pazim ih i uzivam u njima
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() Dalia ![]() Sadarka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kotrljan ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga, kod tebe kad čovjek navrati nije moguće pogledati samo stranicu-dvije, svaki puta prošetam kroz barem destak stranica. Iz svake slike izvire osobnost vlasnice vrta, sve prekrasno posloženo i cijelovito izgleda baš ljupko.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
E, da. Kad vidim ovakve vrtove uvijek iznova žalim za jednim ravnim terenom sa dobrom zemljom.
Nažalost moram se snalaziti u mom vrtu na "katove" i sa mojim kamenjem. Vrt za uživanje. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Predivan filmić......uživala sam..posebno u ljiljanima i na kraju u monardama
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Kako je ovo lijepo. Obožavam ovakve stvari. Svaka čast. Prekrasno.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
draga kamenjar, drago mi je da uživaš u mom vrtu i sretna sam zbog mojih-tvojih biljčica. ![]() |
|
![]() |
|
Smail
miska ![]() |
|
![]() |
|
ti žališ za ravim terenom a mi koji ovdje živimo žalimo što nam je zima skoro pola godine i što nam nedostaje sunca kojeg vi imate puno više. naše biljke su "istrenirane" da moraju na brzinu narasti, procvjetati i stvoriti sjeme ,tako da se, pogotovo prošlih godina, stvori prava zbrka u vrtu, u isto vrijeme cvjeta jako puno biljaka i nema više pravila kada što treba cvjetati. ![]() |
|
![]() |
|
hvala korijenko drago mi je da si uživala. ![]() |
|
![]() |
|
Karli, hvala za ponovljenu sliku, drago mi je da ti se svidjela.
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vidim da je bila berba lavande i stolisnika, neznam što je ono s bijelim cvijetovima. Vrt je u prekrasan, a film je jako dobar
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
hvala Lantana,
oni bijeli cvijetići su isto vrsta stolisnika-achillea ptarmica, perle. jako dobar u svježim buketima i za suhe aranžmane. do jeseni će procvjetati još jednom. kraljevski ljiljan ima jači, drugačij i meni ljepši miris od antunovog. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |