monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 138> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
super ti povrce be znam sta ti stalno kukumaces da ti ne valja:)
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Svaki puta kada sam na CIF-u povrtlaraca, obavezno pogledam novosti u tvom vrtu, doista svega obilja od posla do povrća. Da si bliže malo bi ti pomogla čupati tu travurinu, ovako ti mogu dati samo svoju podršku.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Pustilka , kukumačem zato jer mi ostalo puno praznog prostora, neki paradajzi mi nisu uspjeli, a sad je već kasno za druge, isto je i s krastavcima, ali oni se bar koliko toliko mogu raširiti.....čekam kišu, pa ću vjerojatno posaditi još niskog graha i još ponešto što mi ostalo u plasteniku.....Ili možda posijati salatu i rasaditi...ne volim kad mi ostane dosta " ćelavog " prostora...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga Smajlić, Hvala ti !
|
![]() |
|
![]() |
|
Dragi moji !
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Prenosim dobiveni tekst u cijelosti...
![]() ![]() ČUDOTVORNI ENZIM
Prošle godine tri naša hrvatska učitelja Umijeća življenja bili su u Indiji dva mjeseca na pilot programu "vedic visdom" na kojem su osim inicijacije u drevnu vedsku mudrost dobili poduku i iz raznih praktičnih vještina, između ostalog tema je bila organski uzgoj hrane. Sjećam se isto i kad je Sri Sri bio ove godine kod nas, pitao je auditorij da li netko ima bolove u tijelu, mnogi su digli ruku, on je rekao da je to zbog toga što jedemo jako lošu hranu, neorganski uzgojeno voće i povrće uz korištenje pesticida itd. te je napomenuo kako postoje metode kojima se na potpuno organski i ekološki način može puno produktivnije proizvoditi hrana. Jedna od zanimljivih stvari koju su dečki donjeli sa sobom iz Indije je i receptura za čudotvorni enzim kojeg tamo farmeri koriste već jako dugo s navodno jako dobrim rezultatima (kažu da biljke rode i nekliko puta bolje nego kad se tretiraju konvencionalnim metodama), a izgleda da ima puno širu primjenu od poljoprivredne. U prilogu je i članak iz časopisa Svjetlost o enzimu. Ja sam danas s velikim entuzijazmom zamješao prvu turu smjese za enzim i sad nestrpljivo čekam da prođe potrebno vrijeme pa da isprobamo njegovu čudotvornost. :)))) U nastavku je recept koji sam dobio od Zvonca, AOL učitelja koji je već održao nekoliko predavanja o ovoj temi. U zg se već okupila AOL ekipa koja planira početi s eksperimentalnim organskim uzgojem uz upotrebu enzima i ostalih čudotvornih "novotarija". Kako napraviti enzim?
Upotreba
FAQ
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Mon, ja sam skeptična sa ovim enzimom, nadam se da ćeš ti isprobati.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Draga moja, ne znam zašto si skeptična....
![]() ![]() ![]() ![]() Ovo ti dođe isto kao i špricanje koprivom, gavezom ili preslicom, samo što umjesto svega toga kiseliš otpatke voća ili povrća iz svog vlastitog voćnjaka / povrtnjaka..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Super sananje Monstera i hvala ti na tvojoj nesebicnosti.dobro se vraca samo dobrim.
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Pustilka !
|
![]() |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Ovo cu i ja isprobati!
![]() |
|
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
|
![]() |
|
Uostalom ovo je svakome dostupno i sav otpad možete koristiti kao što sam i rekla iz svog vlastitog voćnjaka ili povrtnjaka...... nitko ne može reći da nema ništa takvoga jer u svakom voćnjaku i povrtnjaku uvjek ima korisnog otpada......Ne vidim razloga zašto to ne pretvoriti u korisno eko ili bio gnojivo, kako hoćete....... ili možda nešto od navedenog gore u ovom linku....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lelice !
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() I ja volim eksperimentirati... |
|
![]() |
|
Vijolice, draga !
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |