Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 109> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nemoj se iznenaditi kad ti zakucam na vrata
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Anabistrica
![]() Mari 5510 ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I mene veseli što ću druge godine imati ovaj slak u vrtu.....hvala puno
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
jos jedan prekrasan vrt s prekrasnim ruzicama...svaka cast jako lijepo cvijece
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Free
![]() Korjenko ![]() ![]() Mona dobro mi dišla i navrati koji puta ![]() |
|
![]() |
|
pošto je moje dvorište u selu i kao i svako dvorište na selu treba prostor za kola ,traktor i ine potrebe tako ja svoje cvijeće sadim uz nekakve rubove i zidove da nikom nije na putu i na smetnji tako je i sa ovima perunikama koje sam sijala od sjemena svojih perunika,vidjela sam da i mule tako radi pa sam išla probati lijepo su nikle sada kad bi barem bila koja nova to bi me jako veselilo...savo još moram čekati dvije godine da procvatu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
stvarno su ti ruzice prekrasne
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Hvala Mona jako volim ruže osobito one mirisne
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasne ruže,a perunike će biti veselje kad procvjetaju.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Zahladilo, nema više komaraca, pa hajde...idem do Save!
Koliko ti ljiljana imaaaš? ![]() Hibići su baš prekrasna drvca..cvjetići ko da ih je neko stavljal rukom! A tek ova brugsmanija???!!!! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ja sam bila pa si postavljala slik..pa sam se vratila..krasne boje ruža, a ova slika je posebna, u pozadini se vidi begonija zmajevo krilo s crvenim cvjetovima, volim tu vrstu
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |