Zagorje zeleno .... |
Odgovori | Stranica <1 5960616263 94> |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...draga Gute, s velikim veseljem iščekujem vaš povratak, nadam se da bude sutra sve dobro prošlo, držim fige i mislim na vas dvoje...a do povratka spremam nekoliko biljaka da te razvesele...pusa
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Sponzorirani linkovi | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro je proslo , hvala Bogu .
Biljcicama se jako veselim . |
|
Betty Boop
Odrastao grm Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
The impossible is often the untried.
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Betty , veselim ti se svaki puta kad god te vidim . I ja jedva cekam proljece jer ovo nije ni jesen a ni zima !
Bas sam napisla , kod nas je veceras pao sitni snijeg i sve je bijelo, neznam hoce li se to zadrzati ili je to samo tek toliko ! Tebi lijepi pozdrav ! |
|
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gute Fee, baš sam uživala šetajuć tvojim vrtom.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@ Sanja 123 Draga , hvala ti na posjeti ! Jedva ceka da nam dodje proljece i zapocnu prave akcije ! @ anabistrica Draga Ancica pa vec je bilo skoro i vrijeme da to postanem ! 3 i pol godine vec dijelim dobra i losa iskustva , uzivam u kavicama i veselim se svakoj poruci ! PS Imam novi Laptop ali jos nisam skopcala na njemu stavljati slikice , sve je drukcije nego kod onog starog ! Potruditi cu se da to naucim ! |
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pridružujem se čestitkama i veselim se budućim slikicama
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U iscekivanju buducih slicica samo da ostavim trag I posaljem
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@klaudija8 @ blue sky Drage moje hvala vam na posjeti . Nadam se da ce i to sa slikicama skoro imati uspjeha ! |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Napredna si ti meni draga u svakom pogledu!
Najprije čestitke na tituli CVJETNI GURU!
Ne sumnjam da ćeš ubrzo savladati taj novi laptop i onda će biti novih i lijepih slikica!
|
|
Rijeka
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo me klonačno malo i kod tebe draga moja Gute, sad imam puuuno posla da prođem sve moje drage vrtove i drage prijateljice, pa samo šetam li ga , šetam . Vrtek je tako lijep i rascvijetan bio kroz prošlu sezonu, da jedva čekam i nove slikice od slijedeće, pa da uživam ujutro pijući kavicu i mirišeći cvijetiće dok svi spavaju... kao neki lopov
|
|
belica,zagreb
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje , Mira K i Belica !
Pucem drac , borim se s njim i nikako da ga pobijedim ! Danas sam dobila opet lijepe biljcice od Carol i Anabistrice tako da sutra mogu saditi. Osim toga , Anabistrica mi je dala poduku u vezi slikica i mojeg novog laptopa , tako da se nadam da ce to sad " klapati " ! |
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravljam te i ja u iščekivanju novih slikica !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gute, samo da pozdravim tebe i tvog supruga
Sa dračem stvarno treba imati debele živce, jučer sam se i ja snjim borila, svim mogućim sredstvima i motikom , štihačom a i kramp mi je zatrebao Čekam tvoje slikice......
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@ Glikica sutra cu se primiti slikanja , tulipani su se rascvali , tako ih je lijepo vidjeti ! @ Korijenko hvala ti na pozdravima , cesto pricamo o vama ! Draga , da vidis samo svoje perunike , tako lijepo rastu , vidi se da su od srca poslane ! |
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A gdi su slikice? Moraš vježbati da ne zaboraviš
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rekla sam : sutra slikam !
Danas je kum u vrtu jedan dio napravio sa kultivatorom a M. iza njega sa grabljicama jos malo poravnaval. Sad imam 9 gotovih gredica , sutra samo sijem i sadim ! |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Auu što je ovo neki lijepi cvijet,kako se zove?
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
Odgovori | Stranica <1 5960616263 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |