Moja djedovina-sestrin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 103> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
ajme kako opustajuce ;))
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Čarobno!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Puno puta si slikala ovaj pogled na more,ali svaki put mu se divim,nikad dosta
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divno
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Čuvarkuća sa suncobranom.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Stara maslina, prekrasna cikasica, rascvjetana bugica, lantana, čega ima još u toj prekrasnoj hladovini s mirisom mora!!! Tri stolice: ti, ja i....? A kuda su nestale one velike ptice!!!!!! Hvala ti na sličici velikog plavetnila preko tvojih vrata, mmmmmmmmmmmmmm |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Ptice su suhe i skrivene iza lišća.Čuvam ih da im prvom prilikom nacrtam oči (tvoja super ideja)
![]() |
|
|
|
![]() |
|
U hladu šljive i loze ima nešto života.Žuta margarita se primila i konačno procvjetala.I žuti ljiljan.Više ne znam dali sam ga dobila od Free.Hoste ne mrdaju mjesecima.A kamoli da bi cvjetale.Ima i samonikle blitve.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
moreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Nikad više božični kaktus.Ovo mi je drugi.Istrunu grane.Valjda ga prezalijem.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
A zašto mi je ovaj ljepotan poginuo?Šmrc.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Samonikli prkosi.Na ovom drugom nisam dočekala cvijet.Morala sam otputovati.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantane.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Došla i ja k tebi, uživala, uživala, uživala...
Btw. ono žuto što si mislila da je ljiljan je graničica. cvate od proljeća do kasne jeseni, divna biljkica..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 103> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |