dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 119> |
Korisnik | |
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobro si se sjetila postaviti i ti malo sličica, opasno zabušavaš ove godine.samo nekud hodaš nije ni čudo što nema sličica.vidim da si se zaljubila u pakujce, mogla bi svratiti do mene možda dobiješ još neki koji nemaš.a sve otalo prekrasno, a tek kad stignu begonije
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Dok tvoj avatar vidim čisto mi zima, a onda me ugriju ovako lijepi cvijetići ko što je tvoja orhidejica i ostatak društva. |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Lovro,Tija hvala na posjeti,a Magnolija nemoj dvaput zvat ,ja se skitam svugdje a ti si mi preko brda,mogu ja kući i pored tebe,možda i sutra pred veće da svratim
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
dugo nisam bila u tvom vrtu,milina je gledati pakujce,ukrasni luk i ostale cvjecke
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
hvala draga,ali tvoj vrt je prava raskoš prema mom,ja zaista često svratim i uživam,divim se i uzdišem
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Cvijeće,ogradica,ćup...sve prelijepo.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-dobar dan,nakon duuuugoooo,duuuugooooo vremena,,,evo me malo u posjeti kod tebe mila moja,,,sve je predivno,,,pusa i lijep pozdrav iz kišnog Mostara...
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kod tebe je sve prelijepo, ali ovaj puta glasujem za pjegavu orhideju. Prekrasna je!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasnog cvijeća kod tebe, a orhideja je posebna!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
e sada imam vremena još da ovo moje kljuse bude poslušno pa da stavim slikice trenutne situacije u mom vrtu
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
alaaaaaaaaa kraljiceeeeeeeeee.iznenađuješ meeeeeeee
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej draga obožavam tvoje panoramske slike, one me uvijek podsjete na predivno provedeno vrijeme u Sarajevu kod tebe.
Kad će begonije, moje su lijepo krenule i po tvom savjetu u hladovini.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kako su lijepe panoramske slicice tvog vrta
![]() |
|
![]() |
|
urekoh ovo moje kljuse pa veza pade,idem ponovo,begonije su sve nikle i lijepo napreduju
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
evo Trišice vidiš da su na starom mjestu,još su malecke ali kada izađu iz zemlje brzo krenu ima ih 17 saksija
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |