Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Šmrckov dnevnik radova
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Šmrckov dnevnik radova

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 85>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2010 u 00:46
Naravno i ovo , vađenje busenjaDisapprove

Ovo je očišćeno. Nabacuje se piljevina i ostatci povrća, kao malč.

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2010 u 00:43
Gore na slici ispred zida se vidi hrpa busenja i korova, koja čeka da je ukopamo u dublje slojeve.

Ovo takođe čeka raščišćavanje.

A i ovo.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2010 u 00:41
Zid niče, polako ali sigurnoSmile

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2010 u 00:39

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2010 u 00:38
Danas se radilo po hladnoći  .

Makeover ružičnjaka i zatrpavanja sa dvije vreće piljevine. Zimski kaputić.Smile

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2010 u 00:35
Hvala, već optrčavam stotku
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 08:45
Ovaj će super plan predivnih boja i meni poslužiti.
Tvoj savjet uvijek pali - pozdrav - čestitke za 10000.

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 01:25
Gorka sol za četinare - Magnezijev sulfat  MgSO4.

Spominje se savjet da petunijama i ruža, te pomidora i rajčica pomažu cvatnji i da biljka sporije odbacuje cvijet
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 01:17
smile173
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 23:38
Smrcko!
Ja tebi pošaljem nacrt mog vrta i ti meni lijepo isplaniraš gdje, šta i kako posaditi Wink.
Nešto kao onaj nacrt gore.   Clap
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 15:30
I like it!

What is chives?

Who likes parsley that much?

LOL

Edit-
Chives je ukrasni luk.

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 10:08
smrcko hvala

ih sto mi nisi blize,pa da mi pomognes

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 06:45

Sad znam gdje ću gledati kad budem radila planove za vrt!

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 01:23

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2010 u 01:12

1. kombinacija žuto- lila je dinamična i oku teža te je treba koristiti štedljivo

2.ugodna oku i kombinacija koja stvara red. Jedna boja se bira kao dominantna a druge je podržavaju

3. ova kombinacija daje osjećaj živosti. Najbolje ju ukombinirati sa zelenilom,  a ne teškim materijalima okoliša
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 23:29
Svi kukate nitko me ne posluša, a ja ću ubrzo moliti krtice da se vrate kad mi se kukci razmnožeLOL. Nema niti jedne, a teren bio kao sirčićWink
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 23:27
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Jedne od zadnjih rupa napravljenih u srpnju i od tada krtici ni traga nije biloHug Možda ukupno 3 rupe da sam ljetos imala.Smile

03 Srpanj 2009 at 23:06
Borba sa krticama, uspješna. Kako mi rovari cvijetnjak zloćka jedna
moramo joj rupe kopati i propuh u rupama napraviti.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 23:27

Svrdlom se iskopa rupa dubine može i do 0.5 metra. Mora ići ispod razine rupe krtice, koju možete napipati. Dubina rupe mora biti jer ona pokušava napuniti rupu i kad je rupa dublja treba joj dosta vremena. Kad stavite bocu brzo je napuni zemljom i ona je ispala pametnija .
Kad bih došla jednom u 3 dana nije uspjevala napuniti zemljom rupu, ma koliko bila aktivna. A ja bi svrdlom izvukla lijepu i očišćenu zemlju i koristila je za vrt.

Krtica se uspaniči jer joj svira kroz rupu i manično zatrpava. Na 320 m2 koje smo imali je možda bilo takve 3 rupe, treba joj prekinuti glavne puteve. Na kraju se pokupila i kod susjeda je džumbus napravila , ali meni je u toku godine napravila samo 2 hrpice bez neke veće štete.

Njen bjes je bio vidljiv u par navrataje bježeći iz mog vrta napravila kod susjeda poveći brijegLOL

Širina svrdla.

Svrdlo.

Rupe.

Rupe možete zaštititi armaturom, pa pokriti djelimično busenom ako vam smeta izgled, ali obavezno ostaviti dio da može zrak cirkulirati prema rupama.

Kad vam kažem krtica je za mene radila predivnu zemlju, sve dok joj iskorištavanje nije dozlogrdiloLOLWink

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 23:26
Gio da ponovimo lekcijusmile63 Rješila sam se 100% krtica.

Kad smo došli na teren bio je izbušen kao švicarski sir. Krtice pa još voluharice, za poluditi. I našli smo rješenje, učinkovito, bez ubijanja te prekrasne životinjice. Ali zato za voluharice ne biram sredstvaAngry. Opaka zla životinja nas je jednom (dok smo jeli) stajala u travi i gledala u očiAngry.

13 Listopad 2008

Krtičnjaci su na početku bili na svakom metru .

Prati se dolazni kanal koji treba presjeći.

Primjetila sam napad sa jedne strane ograde, vidi se točno crta kanala krtičnjaka. Tu bi je sad trebala prekinuti. Danas sam zatrpala 2 rupe stare par mjeseci , a otvorit ću jednu novu.

Hrpica s moju stranu.

Crta hrpica sa susjedinu stranu, u ravnini sa mojim krtičnjakom.Ovo je napad i rat.

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2010 u 23:23
Tvoje mace su kulturne, sigurno si ih naučila. Embarrassed

To se može navodno postići da je se uhvati gurne nos u izmet i dovede di treba kakati. Ako je vaša u posudu sa pjeskom, ako nije odnesete je do susjeda kojeg najviše mrzite i tamo će ubuduće kakatiLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.