cvijeće od rosa2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 66> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
golden tower
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
penjacica composion ,ostatak sljedi t
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Rosa, krasne su ti ruže.Kod mene i danas nešto puše ka usrid zime i odnosi danak iz vrta
![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Ruze su ti prekrasne rosa a i andjeli usred vrta,fantazija
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Navratila sam videti kaj ima novoga pa vidim pregršt prekrasnih ruža. Lijepe su ti, jedna ljepša od druge. Imaš ih već dugo?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
anđelkad,magnolija,anabistrica hvala vam na posjeti ruze ju moja najveca ljubav naravno uz klince i muza.
anabistrica-moja najstarija ruza je bijela penjacica stara 6 god.a ostale sve slijede za njom nekoliko ih je kupljeno u poljotrgovinama i konzumu ,a sve ostale su od viraga imam ih preko 60 vrsta ,i ukupno 100,naravno i nove su vec narucene,a ove godine pokusat cu uzgojiti sama svoju ruzu krizanjem
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
dvorište ko iz bajke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasan ti je vrtek,ništa nebi izdvojila,sve mi se sviđa.
![]() |
|
![]() |
|
hvala
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
satblasica rosarium uitersen
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
a ova ljepotica svakim danom sve me vise ocarava
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
mondiale
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
i pogled na ruzicnjak
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
prekrasno je Rosa, ma mislim da sam ti to već i rekla, nekako je baš bajkovito. ona ljepotica, kadulja ne, već mi u par vrtova upala u oči, pa tako i tvoja naravno, baš očarava kao što si rekla.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ovo mi je prekrasno ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Bajkovito
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
SRETNA NOVA
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |