Naše dvorište |
Odgovori | Stranica <1 5960616263 140> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slike biljke sa kapicama
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Katica, fenomenalne su snježne fotke! Dobro da si nam pokazala "zapakiranu" bananu. Mogu ti reći da se te tvoje banane često sjetim i jedva čekam proljeće da vidim kako je prezimila! Nadam se i držim fige da će biti dobro!
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja stalno mislim na njenu bananu, kao da je moja. Baš bi voljela da se bude jaka i preživi
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoj vrt kao da je negdje u Norveškoj!
Hvala na odgovoru ali još imam pitanje: a gdje se te kuglice kupuju i čemu još služe?
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša, pa daj, zar tebi zimskog ugođaja ne nedostaje, za Novu godinu ste imali "proljeće u Skradniku" a ne zimsku idilu , a i da hoću ne mogu idilu zadržati, evo već drugi dan pada dosadna kiša i sve će istopiti....... ostat će samo vodurina.
Šmrcko, Flavia i ja se iskreno nadam da sam bananu dobro upakirala i da će preživjeti.
Bako, pojma nemam gdje se može kupiti, ja sam ih dobila na poklon kada sam se pretplatila na časopis Moj lijepi vrt. Prema uputama na pakovanju u njih bi trebalo posaditi biljku sa korijenom i 2 mjeseca ne treba ništa prihranjivati, smo povremeno dodati vode, ali ja baš nisam oduševljena sa time ili bolje rečeno ne mogu se pohvaliti sa uspješnim uzgojem cv ijeća na taj način. Zato im tražim drugu namjenu...... zgodne su u prozirnoj vazi sa rezanim cvijećem i eto otkrila sam da pšenici paše u njima .
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej kata . Sad me tvoja banan malo nasmijala. Ja sam svoju pokrila i sredila kad i ti-ali bilo oni topli dana i ja slučajno pogledam u najlon a ona izrasla negdje oko 10 cm. i ja sam morala ponovo nju otkrivati i rezati i sve nazad sijeno .piljavina i svašta nešto na nju. E sad ne mrda više snijeg je poklopio da ne može ni disati
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niho i moja je još rasla kada sam ju odrezala i stavila sijeno okolo. Kada se sijeno sleglo morala sam još skupljati lišće i dodavati, a kada sam ju uspjela potpuno pokriti sa liščem pokrili smo ju i nisam više niti zavirila unutra. Ne diram ju do 4. mjeseca...... pa kako joj Bog da.
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i mene zanima kako će izdržati banana...čak do 4 mjeseca.....ja mislila da je ranije otkrivaš
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bako ako ih igdje ima ima ih u Bau- Mau, svačeg imaju Ja našla komaiće vulkana za cvijeće
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bromi, ovo joj je prva zima da je u zemlji, a da nije u jesen vađena i pospremana u podrum, ali ima jedan čovjek cca 700 m od mene koji već više godina tako zaštičuje banane i on ih otkriva tek u 4. mjesecu, odnosno kada prestanu opasnosti od noćnih mrazeva i nižih temperatura.
|
|
Željka23
Odrastao grm Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo me nije bilo kod tebe!
Slikice zimske idile su predivne...!
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Katica, došetala sam malo i do tebe i zatekla predivan prizor zimske idile u tvojem dvorištu-veličanstveni borovi i ukrasno grmlje pod kristalno bijelim ogrtačem. Krasan ugođaj. A i u kući je jednako zanimljivo jer sam uživala u pogledu na tvoju tako bujnu, zdravu i zelenu pšenicu ili ječam, nije bitno u originalnim posudama. Vjerujem da će ti nova godina biti tako plodna, zdrava i bujna poput pšenice.
Lijepi pozdrav
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Željka, R. Saro hvala na posjeti i drago mi je da vam se sviđa zimska idila. Znam da ju je najljepše gledati kroz prozor , ali ipak sam malo protegnula noge van, jer tako kristalno bijelo i čisto ne ostane dugo, evo već danas skoro da i nema snijega ...... ono malo ni ne liči na snijeg.
No ja sam ostala dužna slikice poklona sa kutinske kavice, nije da se opravdavam, ali u posljednje vrijeme me fotić zeza...... onaj koji je kakti malo bolji "guta" baterije, pa su mi svaki čas prazne, punim ih 12 sati, stavim u fotić, napravim 2-3 slike i gotovo, nema više......
No, ipak, evo slikica
tu je poklon od Lantane - sviječnjak u bračkom kamenu, privjesak i bombonček od Mari5510, sjemenje od Lantane i Niho
a Bromi nam je svima udjelila lanac sreće ili srdašca tj. Cerpopegiu Woodii.
Hvala curke .
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kat.rea pozdravljam te iz sunčanog Bola, što se tiće fotoaparata i ja sam imala jedan HP-ov i isto mi se događalo s baterijama i nije bilo spasa.
|
|
život je more
|
|
mali gogo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dvorište ti krasno izgleda pod snijegom. Ali ja ipak više uživam u tvom prekrasnom zelenom, rascvjetanom vrtu. Ove snježne fotke ću gledat ljeti, kad nam temperatura bude 40°C u hladu .
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, drago mi je da si sretno stigla, a što se aparata tiče taj je bio gratis uz ugovor za internet , prvo mu je riknuo blic, a popravak skoro koliko i aparat, pa smo odustali, a sada "guta" baterije. Već danima ne uspijevam prebaciti par slika koje sam još sa njime uslikala. Mislim da će morati u vjećna lovišta......
O Gogo, hvala na posjeti, ti si stvarno rijedak gost, a što se slika tiće slažem se sa tobom...... ove snježne ćemo gledati po ljetu .
|
|
mali gogo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam čest gost kod tebe, pošto tvoj vrt spada u one koje redovno posjećujem. Samo ne komentiram previše !
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hm, tak znači, hoćeš reći nisi lajav k`o mi babe .
Prekjučer dođe MM iz trgovine i nosi guzmaniu, a ja zinula k`o som i čudim se i smijuljim istovremeno, a on veli fali mu boje u kući...... ima cvijeća, ali sve je zeleno...... Božićni kaktus ocvao, tradescantie pozelenile, ponešto otišlo u vječna lovišta......
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma daj Kat.rea ne žali se kako je lantani bez laptopa koji je meni poklonila pa sad mora iz firme slike prebacivati a tebi bar uslika 2-3-bar imaš ga pri ruci-i vidi kakvu si ljepoticu nam pokazala -samo fali ti muž njega nikako da ušicam nigdje u ćošku -što ga kriješ
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
kat.rea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo je opet, pa stvarno si nezasitna, bi se i MM prišmajhala pa da počme cvijeće i preko granice ići, a ne samo u moju kuću, je li? Znam da kod tebe vrijedi, svoje ne dam tuđe hoću, ali ohani malo bolan, kakav je takav je, moj je , nedam ni ja MM.
|
|
Odgovori | Stranica <1 5960616263 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |