Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 140>
Korisnik
Poruka
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Status: Offline
Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 19:29
Prekrasne slikeClap biljke sa kapicama
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 19:55
Katica, fenomenalne su snježne fotke! Dobro da si nam pokazala "zapakiranu" bananu. Mogu ti reći da se te tvoje banane često sjetim i jedva čekam proljeće da vidim kako je prezimila! Nadam se i držim fige da će biti dobro! smile71
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 20:00
I ja stalno mislim na njenu bananu, kao da je moja. Baš bi voljela da se bude jaka i preživiIM-Smiley.com
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Siječanj 2010 u 20:09
Tvoj vrt kao da je negdje u Norveškoj!Big%20smile
Hvala na odgovoru ali još imam pitanje: a gdje se te kuglice kupuju i čemu još služe?
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 21:46
Triša, pa daj, zar tebi zimskog ugođaja ne nedostaje, za Novu godinu ste imali "proljeće u Skradniku" a ne zimsku idilu Wink, a i da hoću ne mogu idilu zadržati, evo već drugi dan pada dosadna kiša i sve će istopiti....... ostat će samo vodurina.
Šmrcko, Flavia i ja se iskreno nadam da sam bananu dobro upakirala i da će preživjeti.
Bako, pojma nemam gdje se može kupiti, ja sam ih dobila na poklon kada sam se pretplatila na časopis Moj lijepi vrt. Prema uputama na pakovanju u njih bi trebalo posaditi biljku sa korijenom i 2 mjeseca ne treba ništa prihranjivati, smo povremeno dodati vode, ali ja baš nisam oduševljena sa time ili bolje rečeno ne mogu se pohvaliti sa uspješnim uzgojem cv ijeća na taj način. Zato im tražim drugu namjenu...... zgodne su u prozirnoj vazi sa rezanim cvijećem i eto otkrila sam da pšenici paše u njima Wink.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 22:27
Ej kata . Sad me tvoja banan malo nasmijala. Ja sam svoju pokrila i sredila kad i ti-ali bilo oni topli dana i ja slučajno pogledam u najlon a ona izrasla negdje oko 10 cm. i ja sam morala ponovo nju otkrivati i rezati i sve nazad sijeno .piljavina i svašta nešto na nju. E sad ne mrda više smile96snijeg je poklopio da ne može ni disati 
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 22:37
Niho i moja je još rasla kada sam ju odrezala i stavila sijeno okolo. Kada se sijeno sleglo morala sam još skupljati lišće i dodavati, a kada sam ju uspjela potpuno pokriti sa liščem pokrili smo ju i nisam više niti zavirila unutra. Ne diram ju do 4. mjeseca...... pa kako joj Bog da.
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2010 u 22:50
i mene zanima kako će izdržati banana..Wacko.čak do 4 mjeseca.....ja mislila da je ranije otkrivaš
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2010 u 00:04
Bako ako ih igdje ima ima ih u Bau- Mau, svačeg imajuEmbarrassed Ja našla komaiće vulkana za cvijećeWink
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2010 u 14:32
Bromi, ovo joj je prva zima da je u zemlji, a da nije u jesen vađena i pospremana u podrum, ali ima jedan čovjek cca 700 m od mene koji već više godina tako zaštičuje banane i on ih otkriva tek u 4. mjesecu, odnosno kada prestanu opasnosti od noćnih mrazeva i nižih temperatura.
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 08:35
Dugo me nije bilo kod tebe!
Slikice zimske idile su predivne...!
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 11:43
Draga Katica, došetala sam malo i do tebe i zatekla predivan prizor zimske idile u tvojem dvorištu-veličanstveni borovi i ukrasno grmlje pod kristalno bijelim ogrtačem. Krasan ugođaj. A i u kući je jednako zanimljivo jer sam uživala u pogledu na tvoju tako bujnu, zdravu i zelenu pšenicu ili ječam, nije bitno u originalnim posudama. Vjerujem da će ti nova godina biti tako plodna, zdrava i bujna poput pšenice.
Lijepi pozdrav
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Siječanj 2010 u 18:41
Željka, R. Saro hvala na posjeti i drago mi je da vam se sviđa zimska idila. Znam da ju je najljepše gledati kroz prozor Wink, ali ipak sam malo protegnula noge van, jer tako kristalno bijelo i čisto ne ostane dugo, evo već danas skoro da i nema snijega ...... ono malo ni ne liči na snijeg.
No ja sam ostala dužna slikice poklona sa kutinske kavice, nije da se opravdavam, ali u posljednje vrijeme me fotić zeza...... onaj koji je kakti malo bolji "guta" baterije, pa su mi svaki čas prazne, punim ih 12 sati, stavim u fotić, napravim 2-3 slike i gotovo, nema više......
No, ipak, evo slikica
pokloni
tu je poklon od Lantane - sviječnjak u bračkom kamenu, privjesak i bombonček od Mari5510, sjemenje od Lantane i Niho
lanac%20sreće,%20srdašca%20-%20lat.%20Ceropegia%20Woodii
a Bromi nam je svima udjelila lanac sreće ili srdašca tj. Cerpopegiu Woodii.
Hvala curke smile79.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 10:04
Kat.rea pozdravljam te iz sunčanog Bola, što se tiće fotoaparata i ja sam imala jedan HP-ov i isto mi se događalo s baterijama i nije bilo spasa.
život je more
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 10:11

Dvorište ti krasno izgleda pod snijegom. Ali ja ipak više uživam u tvom prekrasnom zelenom, rascvjetanom vrtu.

Ove snježne fotke ću gledat ljeti, kad nam temperatura bude 40°C u hladu Tongue.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2010 u 21:06
Lantana, drago mi je da si sretno stigla, a što se aparata tiče taj je bio gratis uz ugovor za internet Confused, prvo mu je riknuo blic, a popravak skoro koliko i aparat, pa smo odustali, a sada "guta" baterije. Već danima ne uspijevam prebaciti par slika koje sam još sa njime uslikala. Mislim da će morati u vjećna lovišta......
O Gogo, hvala na posjeti, ti si stvarno rijedak gost, a što se slika tiće slažem se sa tobom...... ove snježne ćemo gledati po ljetu Tongue.
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Siječanj 2010 u 08:04
Ja sam čest gost kod tebe, pošto tvoj vrt spada u one koje redovno posjećujem.  Samo ne komentiram previše Wink!
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2010 u 15:46
Hm, tak znači, hoćeš reći nisi lajav k`o mi babe LOLLOLLOL.
Prekjučer dođe MM iz trgovine i nosi guzmaniu, a ja zinula k`o som i čudim se i smijuljim istovremeno, a on veli fali mu boje u kući...... ima cvijeća, ali sve je zeleno...... Božićni kaktus ocvao, tradescantie pozelenile, ponešto otišlo u vječna lovišta......
guzmania%20%28%20bromelia%29
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2010 u 22:35
Ma daj Kat.rea ne žali se kako je lantani bez laptopa koji je meni poklonila pa sad mora iz firme slike prebacivati a tebi bar uslika 2-3-bar imaš ga pri ruci-i vidi kakvu si ljepoticu nam pokazala -samo fali ti muž njega nikako da ušicam nigdje u ćošku -što ga kriješ smile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Siječanj 2010 u 17:07
Evo je opet, pa stvarno si nezasitna, bi se i MM prišmajhala pa da počme cvijeće i preko granice ići, a ne samo u moju kuću, je li? smile178 Znam da kod tebe vrijedi, svoje ne dam tuđe hoću, ali ohani malo bolan, kakav je takav je, moj je smile196, nedam ni ja MM.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.