Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 69> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zahuktavaju se radovi....kamenjar, šafrani, žabac predivno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože još kad ti se rascvijetaju one moje velike biljke
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Štefice, užitak mi je navratiti u tvoj vrt. Ovoga puta najviše su me oduševili tvoji prelijepi jaglaci.
Photinia je čarobna s tim crvenkastim listićima. Vidjela sam je u MBM uživo, nevjerojatna ljepota zbog nekoliko nijansi boja na jednoj biljci. Osoblje je tvrdilo da pouzdano podnosi zimu, ali kažu ne i sušu, pa je ja zbo toga nisam kupila.
lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ahaaa...misliš oni tvoji picmoljci ![]() Jel si vidjela "svog" oleandera na jednoj od mojih predhodnih stranica ? Baš mi lijepo napreduje,ali kopriva se osušila ![]() Jedva čekam da ja tebi pošaljem svoje picmoljce ,bit če to ovaj tijedan ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Hvala Sara ![]() Meni su isto tako rekli za photiniu.Ma,glavno da podnosi zimu,a vode ču joj prek ljeta dovoljno dati ![]() |
|
![]() |
|
Uh, kak sam sve zaplavila
![]() |
|
![]() |
|
MM se primio pravog posla.Počeo je rušit stari vodopad i rekao je da če napraviti novi,malo veči.
![]() Draga mi je Lantana "dala posla" i to slatkog posla. Treba nači mjesto za posaditi sve,ovo paše ovdje,ono paše tam,a nešto u tegle ![]() ![]() ![]() A i ovo malo stvorenje mi je stiglo sa Bola. Ostavila sam ga u svom vrtu ,nek živi ... ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tko je rekao da je puž spor? Vidiš kako je brzo doputovao
![]() |
|
![]() |
|
To si i ja mislim.Trebalo mu je oko 24h da dođe od Brača do Zagreba ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
----- Draga Otok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Niho, moram ti se ja maknuti dok on tuče jer to frca na sve strane, onda ja otišla lijepo na balkon i njega slikala da ostane dokaz kako je nastajao veči-vodopad .
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Stvarno ![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Divno počinju radovi znači bit će novih sličica uskoro
![]() |
|
![]() |
|
----------- ma zna ona da ja nebi njemu ništa loše urdila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Akcija, akcija...
![]() ![]() ![]() Tvoj je M zauzeo pozu ko da će razbiti cijelo jezero i vodopad a onda pogledam a u ruci čekić, dobro je, nije baš tako opasan......
Jučer sam mislila kako se zove ta biljka sa crvenim lišćem a mislim da i bijelo cvate, nikako se nisam mogla sjetiti......sad ću zapamtiti ,tvoja je krasna
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vidim ja da su tu opasno radi
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
proljetni radovi poceli,bravo
![]() safrani su preslatki,a i zabac mi je sladak ![]() zao mi sto fotinija s vremenom gubi boju,ovako je predivna,odavno planiram da je kupim,al iskrsne nesto drugo i propustim.uzivacu gledajuci tvoju ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ajme, bit će još veće svjetno bogatstvo ! Nema većeg gušta nego zabadati mnoštvo sadnica i kad imaš "problem" gdje koju posaditi!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kako je lijepo kad nas netko iznenadi cvjetnim poklonim pa nam zada "slatkog posla".
Bravo za Lantanu, neka ti se sve primi što ti je poslala, uz ono što već imaš, bajka će se pretvoriti u stvarnost.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |