Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrtna bajka
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrtna bajka

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 69>
Korisnik
Poruka
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Status: Offline
Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 17:17
zahuktavaju se radovi....kamenjar, šafrani, žabac predivno smile169
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2010 u 18:35
Bože još kad ti se rascvijetaju one moje velike biljkeEmbarrassed-ne mogu dočekati da ih vidimsmile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 19:57
Draga Štefice, užitak mi je navratiti u tvoj vrt. Ovoga puta najviše su me oduševili tvoji prelijepi jaglaci.
Photinia je čarobna s tim crvenkastim listićima. Vidjela sam je u MBM uživo, nevjerojatna ljepota zbog nekoliko nijansi boja na jednoj biljci. Osoblje je tvrdilo da pouzdano podnosi zimu, ali kažu ne i sušu, pa je ja zbo toga nisam kupila.
lijepi pozdrav
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 20:16
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Bože još kad ti se rascvijetaju one moje velike biljkeEmbarrassed
Embarrassed

Ahaaa...misliš oni tvoji picmoljci .Ma nek su oni meni živi i zdravi ,narast če oni .
Jel si vidjela "svog" oleandera na jednoj od mojih predhodnih stranica ? Baš mi lijepo napreduje,ali kopriva se osušila .
Jedva čekam da ja tebi pošaljem svoje picmoljce ,bit če to ovaj tijedan
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 20:20
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Draga Štefice, užitak mi je navratiti u tvoj vrt. Ovoga puta najviše su me oduševili tvoji prelijepi jaglaci.
Photinia je čarobna s tim crvenkastim listićima. Vidjela sam je u MBM uživo, nevjerojatna ljepota zbog nekoliko nijansi boja na jednoj biljci. Osoblje je tvrdilo da pouzdano podnosi zimu, ali kažu ne i sušu, pa je ja zbo toga nisam kupila.

lijepi pozdrav

lijepi pozdrav
[/QUOTE] ">

Hvala Sara

Meni su isto tako rekli za photiniu.Ma,glavno da podnosi zimu,a vode ču joj prek ljeta dovoljno dati .
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2010 u 20:21
Uh, kak sam sve zaplavila
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 21:20
MM se primio pravog posla.Počeo je rušit stari vodopad i rekao je da če napraviti novi,malo veči.

[/IMG]

Draga mi je Lantana "dala posla" i to slatkog posla.
Treba nači mjesto za posaditi sve,ovo paše ovdje,ono paše tam,a nešto u tegle .
[/IMG]

[/IMG]

A i ovo malo stvorenje mi je stiglo sa Bola.
Ostavila sam ga u svom vrtu ,nek živi ...
[/IMG]
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 21:37
Tko je rekao da je puž spor? Vidiš kako je brzo doputovao LOL
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 21:40
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Tko je rekao da je puž spor? Vidiš kako je brzo doputovao [IMG]smileys/smiley36.gif" align="absmiddle" alt="LOL" />

To si i ja mislim.Trebalo mu je oko 24h da dođe od Brača do Zagreba .
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 21:57
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Tko je rekao da je puž spor? Vidiš kako je brzo doputovao LOL

----- Draga Otok LOLLOLLOLLOL.pa neznam štada kažem na ove tvoje komentaresmile96-a Štefi-što kažeš da ti je u tm mali pa hoće veći -pa što mu ne pomogneš teško je njemu samom to raditi bolansmile156-nemoj me ljutiti moraću i njega staviti na svoju listu obožavateljasmile96-kome treba pomoćLOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 22:16
Niho, moram ti se ja maknuti dok on tuče jer to frca na sve strane, onda ja otišla lijepo na balkon i njega slikala da ostane dokaz kako je nastajao veči-vodopad .
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2010 u 23:28
Štefi, pazi na Niho, ona ti je opasna, samo makneš pogled ona već s TM  kao,čeprka oko tvog vodopada.
Lijepi pozdrav

P.S. Zaboravila sa ti reći za Photiniu. Znaš kaj su mi još rekli, al ne znam jel to zaista tako, da ona vremenom izgubi tu prekrasnu crvenu boju na listovima i bude zelena!Smile
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 08:43

Štefi, pazi na Niho, ona ti je opasna, samo makneš pogled ona već s TM  kao,čeprka oko tvog vodopada.
Lijepi pozdrav

P.S. Zaboravila sa ti reći za Photiniu. Znaš kaj su mi još rekli, al ne znam jel to zaista tako, da ona vremenom izgubi tu prekrasnu crvenu boju na listovima i bude zelena!Smile
Smile[/QUOTE] ">

Stvarno ,baš bi mi bilo žao da izgubi tu crvenu boju jer sam je zbog toga i kupila.Kak Bog da...

Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 11:46
Divno počinju radovi znači bit će novih sličica uskoro Sleepy
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 13:29

Lijepi pozdrav

----------- ma zna ona da ja nebi njemu ništa loše urdila smile96samo bi čučnula kod njega i pomogla mu u svemu-cccccccccccLOLLOLLOLLOL-a ne ko ona na balkon i slika e nas neće tako zateći u ovoj pozi LOLLOL-mi ćemo saditi cvijeće Wink
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 14:30
Akcija, akcija...Wink samo.... slike pokazuju tko je u akciji i koga ćemo na kraju kad bude gotovo dobro ishvaliti Wink Thumbs%20Up
Tvoj je M zauzeo pozu ko da će razbiti cijelo jezero i vodopad a onda pogledam a u ruci čekić, dobro je, nije baš tako opasan......
Jučer sam mislila kako se zove ta biljka sa crvenim lišćem a mislim da i bijelo cvate, nikako se nisam mogla sjetiti......sad ću zapamtiti ,tvoja je krasna Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 15:39
Vidim ja da su tu opasno radi Clap, a imate i puža Dalmatinca Wink, taj sigurno samo gleda...
život je more
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 15:52
proljetni radovi poceli,bravo
safrani su preslatki,a i zabac mi je sladak
zao mi sto fotinija s vremenom gubi boju,ovako je predivna,odavno planiram da je kupim,al iskrsne nesto drugo i propustim.uzivacu gledajuci tvoju fotiniju.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 16:28
Ajme, bit će još veće svjetno bogatstvo ! Nema većeg gušta nego zabadati mnoštvo sadnica i kad imaš "problem" gdje koju posaditi!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 17:34
Kako je lijepo kad nas netko iznenadi cvjetnim poklonim pa nam  zada "slatkog posla".
Bravo za Lantanu, neka ti se sve primi što ti je poslala, uz ono što već imaš, bajka će se pretvoriti u stvarnost.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.