Čaaarobni otok |
Odgovori | Stranica <1 5960616263 78> |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Plaše me ovi valovi, Manči, svaka čast na hrabrosti svima u barci.
Lijepi pozdrav
|
|
Sponzorirani linkovi | |
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....brod je to bio....barkom bi se malo tko usudio po ovom vremenu....valovi su bili ogromni i prošla sam dva puta u istom danu...nije da me strah ali nije ni ugodno....sreća to traje kratko dok se prođe otvoreno more....
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Manči ovo jugo me podsjetilo kada sam jednom putovala na Vis. Jugo je tako puhalo da sam mislila da neću stići do tamo. Osjećaj me više nego užasan....
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo sam malo naletila da vidim jel ima šta novoga manči,i ima naravno .stvarno zastrašujuće izgledaju ovi valovi ali prelijepe fotkice.Meni ne bi palo na pamet u toj situaciji fotkati jer bi se držala ako treba i zubima za zrak .Ah mi kontinentalci
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dugo nisam bila na ovim stranicama i sad mi drago sto sam navratila
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mančiiii...čekamo sličice
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...cure pozdrav...
...samo sam malo svratila...slike su u kameri...jedan sunčan dan prije 2 sedmice...inače staaaalnooooo pada kiša i to je za POLUDIT !!!!
...nemam volje jer je sve mokro i ništa ne radim nego gledam tv i debljam se.....pola stana u gljivicama po zidovima...ma baš mi se ništa ne da ....
...ipak, prije par dana sam osjetila kako miriše proljeće....ako se oblaci raziđu možda i dođe.....
|
|
maryann
Pustio korijenje Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ti manci koda opisivas mene i vrime u Neretvi...znam kako ti je ,ista situacija je i kod mene samo ja jos nisam sredila kucu od poplave a bojim se da ce doci druga ...smrc...a cvice i vrt necu ni spominjat...pozdrav veliki
|
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super slike!
Nekada sam bila neustrašivi "moreplovac", a onda je bila samo jedna malo gora nevera i nikada se više nisam otisnula od obale ako nije bila bonaca. Zafrkavaju me da su na brodu još ukopani moji nokti u stolici.
I barku smo poslije toga prodali
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maryann...pa blizu smo zato nam i je slično vrijeme...osim poplava..... to je grozno kad ti voda prodire u kuću a bespomoćan si!!!
...jučer je bilo oblačno a danas opet pada....
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...hoya, hvali more drž' se kraja....
...nije da sam hrabra ali do jedne granice mogu podnijeti valove u brodu....barka ... e to je druga priča, ne volim se vozit sa tim orahom po sumnjivom vremenu....bura je opasna , dođe iznenada, u jednoj minuti iz bonace nastane vjetar a nikad ne znaš koliko će jačati i kako brzo!!!!!!
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...jučer smo bili na o...nije padala kiša, ali nije bilo ni sunca....radili smo u đardinu i baš sam se preporodila....zemlja mi vratila raspoloženje....nije bilo zima, taman dobro oko 15 C....
...posadili smo malo patata - ono što mi je proklijalo od prošle godine....vrlo malo, za par pomfrija....
...stavila sam biž u zemlju, pobacala rikulu i špinat, zabola česan...
...posadila jednu ružu penjačicu...
...MM čistio masline a ja brala proljetno bilje za objed, otočani to zovu mišancija a mi pazija....
....maslačak sam pronašla na tuđoj livadi, konačno, mislila sam da ga nema na o....još da pitam mogu li brati...
|
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Manči, lijepo da si se " probudila" , također je jaaako lijepo i da si sadila po vrtu , ali bi bilo super kada bi nam stavila malo slika otoka ili cvijeća. Daj sada kada si se ti pokrenula, pokreni i mene. Ovdje je jaaako hladno i sada već zaista želim proljeće!!!
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš me razveselila nevera, guštam u valovima i valjanju broda..a što ću Bog me predvidio za nekoga uz more, to mi je sudbina.
Manči, davno, davno bila sam u kampu Solitudo, je li nekad tramvaj vozio do Lapada (iil je to bio Gruž) pa smo onda dalje išli pješice.... to su bile male dvokrevetne drvene kućice sa glavnom zgrdom restoranom, znaš li o čemu govorim |
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....Proljeće, baš sam pripremila slike, u "obilatim" količinama ali mi jutros ne da photobucket uploadiranje....nikako da mi se ukaže onaj prozorčić za unošenje novih slika????
...biće se smrz'o od bure...
...jučer je bilo vrijeme za sanjat, prestala bura, sunce radi, na taraci 15 C.....šišali smo pasifloru i to drastično a presadila samčuvarkuću i kameno cvijeće i još ponešto.....
.... u subotu je po noći padao snijeg i brda se zabijelila, u gradu je bilo +4 pa se nije uhvatio....eto, da se malo utješiš da je i kod nas ....danas dere škura bura....
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Franjice, sjećam se malo Solituda iz vremena tramvaja, ali to je točno, tamo je ili vrlo blizu i danas kamp....baš ću slikat kad pođem u šetnju....Solitudo se nalazi na dijelu Lapada koji se zove Babin kuk ...valjda se to B. kuk odnosi na brdašce, a Solitudo je predio uz more sa pogledom na Gruž....dakle sve u mom dragom Lapadu, novijem dijelu grada, poluotoku zapadno od stare jezgre....
|
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ahaaa sjetila sam se tebe kada sam u tehničkom muzeju vidjela dubrovački tramvaj pojma nisam imala da je vozio, a sad bi bio odlična turistička atrakcija, ha?
moram slikice staviti na photobucket |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
proljeće
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Manči daj mi slike mora....kod nas je snježna oluja!!!!
Selim se na moreeeee...
|
|
manči
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....pokušavam ali ne ide...kod nas je sunčano i tiho ali freško...
...baš mi vas je ž'o...znam da vam je ova zima dogulila.....
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...uf, kak sam ponosna, još se drži nešto sive tvari u šupljoj glavi, pa ja draga pričam o vremenu prije 40 godina, bila na maturalnom putovanju u osmogodišnjoj školi...putovali preko Sarajeva pa uskotračnom prugom do Dubrovnika...bilo je predivno, cijelo smo vrijeme hodali Gradom držeći se dvoje po dvoje za ruke... predivna vremena. Stanovali u malenim drvenim dvokreetnim bungalovima, kakva kupaona, kakav WC, trči do glavne zgrade...Nisam ni povezala da je to današnji Babin kuk...
Na maturalnom u gimnaziji opet bila u Gradu ali sve nekako drugačije, manje, TADA neinteresantnije, nikakav disco,,, baš bez veze, bilo bolje u Budvi i Svetom Stefan... luda djeca, luda vremena |
|
Odgovori | Stranica <1 5960616263 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |