Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Čaaarobni otok
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Čaaarobni otok

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 78>
Korisnik
Poruka
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2010 u 12:31
Plaše me ovi valovi, Manči, svaka čast na hrabrosti svima u barci.
Lijepi pozdrav
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 09:56
....brod  je  to   bio....barkom  bi  se  malo  tko  usudio  po  ovom  vremenu....valovi  su  bili  ogromni  i  prošla  sam  dva puta u  istom  danu...nije da  me  strah  ali  nije ni  ugodno....sreća  to  traje  kratko  dok  se  prođe  otvoreno  more....
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 10:36
Manči ovo jugo me podsjetilo kada sam jednom putovala na Vis. Jugo je tako puhalo da sam mislila da neću stići do tamo. Osjećaj me više nego užasan....
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Veljača 2010 u 21:18
Samo sam malo naletila da vidim jel ima šta novoga manči,i ima naravno Wink.stvarno zastrašujuće izgledaju ovi valovi ali prelijepe fotkice.Meni ne bi palo na pamet u toj situaciji fotkati jer bi se držala ako treba i zubima za zrak Wacko .Ah mi kontinentalci LOL
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 10:43
dugo nisam bila na ovim stranicama i sad mi drago sto sam navratila
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 11:17
Mančiiii...čekamo sličice Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 21:32
...cure pozdrav...
...samo  sam  malo  svratila...slike  su  u  kameri...jedan  sunčan  dan  prije  2  sedmice...inače  staaaalnooooo   pada    kiša   i  to  je  za   POLUDIT  !!!!

...nemam  volje  jer  je  sve  mokro  i  ništa  ne  radim  nego  gledam  tv  i  debljam  se.....pola    stana    u  gljivicama   po   zidovima...ma  baš   mi  se  ništa  ne  da  ....

...ipak,   prije  par  dana  sam  osjetila  kako  miriše  proljeće....ako  se  oblaci  raziđu   možda  i  dođe.....

smile122

Na vrh
maryann View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 246
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maryann Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 21:43
ti manci koda opisivas mene i vrime u Neretvi...znam kako ti je ,ista situacija je i kod mene samo ja jos nisam sredila kucu od poplave a bojim se da ce doci druga ...smrc...a cvice i vrt necu ni spominjat...pozdrav veliki
If tears could build a stairway
And memories were a lane
We would walk right up to Heaven
And bring you back again...
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 22:50
Super slike!
Nekada sam bila neustrašivi "moreplovac", a onda je bila samo jedna malo gora nevera i nikada se više nisam otisnula od obale ako nije bila bonaca. Zafrkavaju me da su na brodu još ukopani moji nokti u stolici.
I barku smo poslije toga prodali smile43
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 08:35
maryann...pa  blizu  smo   zato  nam  i  je   slično  vrijeme...osim  poplava.....   to   je    grozno  kad  ti  voda  prodire  u  kuću  a   bespomoćan  si!!!
...jučer  je  bilo  oblačno  a  danas  opet  pada....Unhappy   
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 08:40
...hoya,   hvali  more  drž'   se  kraja....
...nije  da  sam  hrabra  ali  do  jedne  granice  mogu  podnijeti  valove  u  brodu....barka ...  e  to  je  druga  priča,  ne  volim  se  vozit  sa  tim  orahom  po  sumnjivom  vremenu....bura  je  opasna ,  dođe  iznenada,  u  jednoj  minuti  iz  bonace  nastane  vjetar   a   nikad  ne  znaš  koliko  će  jačati i   kako   brzo!!!!!! 
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2010 u 08:48
...jučer  smo  bili  na  o...nije  padala  kiša,  ali  nije  bilo  ni  sunca....radili  smo  u   đardinu  i  baš  sam   se  preporodila....zemlja  mi  vratila  raspoloženje....nije  bilo  zima,  taman  dobro  oko  15  C....

...posadili  smo   malo   patata  -  ono  što   mi  je  proklijalo  od   prošle  godine....vrlo  malo,  za  par  pomfrija....
...stavila  sam   biž  u  zemlju,  pobacala  rikulu  i  špinat,  zabola   česan...
...posadila  jednu  ružu   penjačicu...
...MM  čistio  masline  a  ja   brala  proljetno  bilje  za  objed,  otočani  to  zovu  mišancija  a   mi  pazija....

....maslačak  sam  pronašla  na  tuđoj  livadi,  konačno,  mislila  sam  da  ga   nema  na   o....još  da pitam  mogu  li  brati...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Ožujak 2010 u 20:44
Manči, lijepo da si se " probudila"  LOL, također je jaaako lijepo i da si sadila po vrtu LOL, ali bi bilo super kada bi nam stavila malo slika otoka ili cvijeća. Daj sada kada si se ti pokrenula, pokreni i mene. Ovdje je jaaako hladno i sada već zaista želim proljeće!!!
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Ožujak 2010 u 00:47
baš me razveselila nevera, guštam u valovima i valjanju broda..a što ću Bog me predvidio za nekoga uz more, to mi je sudbina.
Manči, davno, davno bila sam u kampu Solitudo, je li nekad tramvaj vozio do Lapada (iil je to bio Gruž) pa smo onda dalje išli pješice.... to su bile male dvokrevetne drvene kućice sa glavnom zgrdom restoranom, znaš li o čemu govorimsmile78
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 11:31
....Proljeće, baš  sam  pripremila slike, u "obilatim"    količinama  ali  mi  jutros  ne  da  photobucket  uploadiranje....nikako  da  mi  se  ukaže  onaj  prozorčić  za  unošenje  novih  slika???? 
...biće  se  smrz'o  od  bure...LOL

...jučer  je  bilo  vrijeme  za  sanjat,  prestala  bura,  sunce  radi,  na  taraci  15  C.....šišali  smo  pasifloru  i  to  drastično  a   presadila  samčuvarkuću   i  kameno  cvijeće i  još  ponešto.....

.... u  subotu  je  po  noći  padao  snijeg  i  brda  se  zabijelila,  u  gradu  je  bilo  +4   pa  se  nije  uhvatio....eto,  da  se  malo  utješiš da  je  i  kod  nas  smile204....danas  dere  škura  bura....

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Ožujak 2010 u 11:36
Franjice,  sjećam  se  malo  Solituda  iz  vremena  tramvaja,  ali  to  je  točno,  tamo  je  ili  vrlo  blizu  i  danas  kamp....baš  ću  slikat  kad  pođem  u  šetnju....Solitudo  se  nalazi  na  dijelu  Lapada  koji  se  zove  Babin  kuk  ...valjda  se  to  B.  kuk   odnosi  na  brdašce,  a   Solitudo  je  predio  uz  more  sa  pogledom  na  Gruž....dakle  sve  u  mom  dragom  Lapadu,  novijem  dijelu  grada,   poluotoku  zapadno  od  stare  jezgre....
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 09:47
ahaaa sjetila sam se tebe kada sam u tehničkom muzeju vidjela dubrovački tramvaj Smile pojma nisam imala da je vozio, a sad bi bio odlična turistička atrakcija, ha? Wink
moram slikice staviti na photobucket
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 14:06
Manči daj mi slike mora....kod nas je snježna oluja!!!!

Selim se na moreeeee...
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 14:09
....pokušavam ali ne  ide...kod  nas  je  sunčano  i  tiho  ali  freško...

...baš  mi  vas  je  ž'o...znam  da  vam  je  ova  zima  dogulila.....Confused
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 15:51
...uf, kak sam ponosna, još se drži nešto sive tvari u šupljoj glavi, pa ja draga pričam o vremenu prije 40 godina, bila na maturalnom putovanju u osmogodišnjoj školi...putovali preko Sarajeva pa uskotračnom prugom do Dubrovnika...bilo je predivno, cijelo smo vrijeme hodali Gradom držeći se dvoje po dvoje za ruke... predivna vremena. Stanovali u malenim drvenim dvokreetnim bungalovima, kakva kupaona, kakav WC, trči do glavne zgrade...Nisam ni povezala da je to današnji Babin kuk...
 Na maturalnom u gimnaziji opet bila u Gradu ali sve nekako drugačije, manje, TADA neinteresantnije, nikakav disco,,, baš bez veze, bilo bolje u Budvi i Svetom Stefan... luda djeca, luda vremena
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.