Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bergenijino cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bergenijino cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 67>
Korisnik
Poruka
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2010 u 20:36
Sedumi već jesu i bit će lijepa kombinacija. Asteri su prekrasni. Zbog tvog jastučastoga sam ove godine u Buzetu i ja kupila. Je l' se varam ili ti je jako narasao od lani?
A moja / tvoja medvjeđa trava sporo raste. Ova tvoja je san snova!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2010 u 21:03
 Danas sam prvi put pregledala tvoj vrt od prve do posljedne stranice. Ja nemam riječi kojima bi iskazala svoje oduševljenje. Toliko preljepog i raznovrsnog cvijeća na jednom mjestu oduzima dah. Kamenjari, travnjaci, stazice ,viseće košare, da čovjek ne povjeruje, da nešto tako lijepo uopće postoji. Odsad se bilježim za stalnog posjetioca i zaljubljenika u tvoj vrt.
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2010 u 21:25
pozdrav! Sve lijepo kao i uvijek, naravno, a onaj aster jastučasti ili puzajući je super!   ClapClapClap
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2010 u 22:00
Ovaj put neću samo reči da sam opet oduševljena nego imam pitanja i konstatacija za skoro svaku sliku LOL
Pijetlova krijesta je baš dobra,  nemoj je vaditi baš je fora.
Plumbago ti je velik i lijepo rascvjetan, ja sam moga stavila u zemlju možda mu je ipak bolje u pitaru, da li ga nešto prihranjuješ.
Vodenike Thumbs%20Up
Medvjeđa trava je tako efektna u kamenjaru i kao kontrast drugim biljkama.
Jastučasti zvjezdan je tako lijepo legao u kamenjar, jako efektno.
Padina se je popunila od prošle godine i sad je najljepša Clap Da li ti nju zaljevaš ljeti?
I na kraju kamen skulptura je super, slikaj je jednom kad stigneš cijelu.
Pozdrav Wink

život je more
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2010 u 22:45
Profinjena elegancija tvojega vrta došla je do punog izražaja na panoramskoj fotki sa suncem. Savršeno! Također su me zadivili raskošno lijepi asteri, a naročito predivan bijeli.
lijepi pozdravSmile
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 07:32
Ovo ti je Bergenija neki Lythrum ( salicarija ili virgatum ) nisam sigurna.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 07:50
Asteri caruju, prekrasni su, ali isve ostalo je tako lijepo iskombinirano. Baš su slike za uživanje.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 08:14
prekrasno, uvijek je pravo uživanje gledati slike tvoga vrta i cvijećasmile55!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 08:52
Tvoj vrt je uređen sa dušom, i imam osjećaj da je sadnja svakog cvijeta pomno isplanirana, a cjelokupni dojam je jednostavno perfektan.
Meni osobno je čisti užitak, doći i gledati tvoje cvijeće i tvoj vrt!!!
smile141
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 09:53
Mnogo toga je već lipog napisano o tvom cviću,a ja sam ostala bez tekstasmile93smile86
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2010 u 10:30
ma ovaj kamenjar je za 10 Thumbs%20Up odlično izgleda
asteri baš lijepo izgledaju, jesu svi iz decore?
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 18:44
Iako se kod tebe ništa ne može izdvojiti, jer je sve prekrasno, ipak obožavam panoramske slike, kada izdaleka pokažeš svoje cvjetno carstvo.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 18:58
Zaljubljenik sam u astere, a tvoji su prekrasni, pogotovo crveni visoki i puzajući!!!!smile71
Prekrasni kamenjari, da moram nešto izdvajati - NE MOGU!!!!!!  
Cijeli vrt mi je   prefantastičan!!!!!

Boje, jastučasto obrasle trajnice, cvijeće u teglama posebno plumbago. Da li se razmnožava sjemenjem ili grančicama, o njemu neznam apsolutno ništa!!!!   A prekrasam mi je, obožavam plavo cvijeće, pa ljubičasto, pa bijelo, pa lila!!!

Ma kaj pričam volim svo cvijeće, a u tvom vrtu se bilježim za godišnju kartu za razgledanje!!!!

smile79
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 19:50

Dragi moji cvjetoljupci, hvala vam! Vjerujem da je i vas sunce izmamilo u šetnju vrtovima! Uživajmo u ovom sunčanom vremenu dok traje!

panda -  Smilevjerujem da postoji još vrsta jastučastog zvjezdana ali sam ja uspjela nabaviti samo bijelog iz decore (buzet)

Lora - drago mi je vidjeti te u mom vrtu!Wink

Anaida -  oduševljava me tvoja aktivnost i pokretnost. Svugdje si prisutna....sve stižeš......održavati lijepim svoj vrt i šetati tuđim vrtovima....zaista si neumorna i divim ti se!Tongue

Tija - hvala na posjeti.........siromašan sam ti ja katalog prema tvojoj kolekciji predivnog cvijeća....ali svejedno lijepo je čuti!Embarrassed

Smail- Smileizgled ove padine je zajedničko djelo mene i MM (možda i njega malo više jer je svo kamenje on slagao, a ja sam samo dirigirala kamoLOL) a cvijeće je lako zasaditi, jel tako?

hoya - jako mi je žao što ti medvjeđa vlasulja sporo raste....slobodno reci ako želiš da ti još malo pošaljem jer kako vidiš iz priloženog imam je za bacanje!
jastučasti zvjezdan ne raste prvih godina jako ........dok se malo ne ambijentira.....a kasnije raste ko lud i širi se jako! Vidjet ćeš da će i tvoj za par godina biti lijep!

tikvić - dobro došlaWink tvoje pohvale su meEmbarrassed..hvala ti!

Lantana - Smileobećajem sliku kamena skulpture..........doduše ona je u novijem dijelu kamenjara i još je nisma u potpunosti zgotovila........ali budem!
Plumbago je i meni novost jer mu je ovo prvo ljeto kod mene! Kupčjen je prošle jeseni! Zasađen je u jako maloj posudi i prihranjujem ga kao i ostale ljetnice, jednom tjedno! Sad počinju problemi kamo s njim preko zimeConfused!

Retriver Sara - Tonguehvala na posjeti i pohvalama za padinu i astere!

Horty- znala sam da će mi netko prepoznati biljčicu........hvala ti puno!Hug

OTOK - uvijek je lijepo te vidjeti tu..Tongue..tvoje pohvale puno mi znače!

antonija - hvala ti.......Wink..mislim da će mi se tvoje ruselije primiti .......baš bih voljela jer su mi jako lijepe!

proljećeTongue nisam ti ja takva ....nema nekog plana kod mene.....ja ti stalno nešto presađujem mijenjam.....nije cvijeću lako kod mene..........još i pre dobro izgleda! Hvala ti !

Mira 021 - hvala na posjeti....i ja nekad ne znam što bih rekla jer prije mene već svi kažu ono što sami ja mislila!Tongue Svi imamo iste probleme!

Triša - drago mi je što si stigla i do mene----velika je to čast!Tongue

Freeland44 - hvala ti Tongue
Što se tiče plumbaga ne znam kako se razmnožava. ja sam ti kupila gotovu buljčicu ali mislim da se može razmnožiti i grančicama.......ako želiš mogu ti polsati nekoliko grančica i možda ti ožile! Sjemeki nema! javi mi preko pp!

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 19:56
Neznam o kojem sunčanom vremenu danas govorite,pa ja sunca ni vidjela nisamUnhappy,baš sam rekla MM da je samo kod nas na sjeveru tako ružno i hladno vrijeme,zato sad šečem južnim vrtovima da se molo ugrijem.
Bergenija lijepo je kod tebeClap
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2010 u 20:02
bergenia, ako se ne prime u proljeće ćemo ponoviti postupak.
ako se prime na proljeće ih presadi u veću i širu grastu, gdje god vrhovi grančica diraju zemlju na jesen će ti tu izrasti nova biljka [IMG]smileys/smiley20.gif" align="middle" />
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 09:13
Žao mi je mali kaktus što nema sunca kod tebe..............ovaj vikend je ispao fan fan fantastičan ..topao  i sunčan! Morat ćeš malo u moj kraj da vidiš sunca!Wink
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 10:10
smile227danas me je kod tebe oduševio bijeli aster predivan je, ne zaostaje niti cijela padina- san snova smile120
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2010 u 12:53
Ne, ne bergenija, medvjeđa trava mi sporo raste, ali ne trebaš mi slati. Ovo što si mi poslala raste "sporo" samo zato što bi ja htjela da bude kao tvoja. E, ne može biti tolika kad je "moja dio tvoje" LOL
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2010 u 10:54
Neki dan sam bila kod tebe i oduševila se onim asterima. Ja ih na žalost nemam i skoro sam te mislila zamoliti za koji stručak, ali me spasila frendica.  Jučer sam  bila kod nje, a vrt joj pun grmova astera, i naravno da mi je dala par stručaka, jer se kod nje pravo razmnožio.

Ali eto, hoću ti reći, viđala sam ja te astere i prije, ali kod tebe mi se dogodio klik, jednostavno sam ga poželjela ali i dobila...Smile

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 67>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.