Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 67> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sedumi već jesu i bit će lijepa kombinacija. Asteri su prekrasni. Zbog tvog jastučastoga sam ove godine u Buzetu i ja kupila. Je l' se varam ili ti je jako narasao od lani?
A moja / tvoja medvjeđa trava sporo raste. Ova tvoja je san snova!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Danas sam prvi put pregledala tvoj vrt od prve do posljedne stranice. Ja nemam riječi kojima bi iskazala svoje oduševljenje. Toliko preljepog i raznovrsnog cvijeća na jednom mjestu oduzima dah. Kamenjari, travnjaci, stazice ,viseće košare, da čovjek ne povjeruje, da nešto tako lijepo uopće postoji. Odsad se bilježim za stalnog posjetioca i zaljubljenika u tvoj vrt.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
pozdrav! Sve lijepo kao i uvijek, naravno, a onaj aster jastučasti ili puzajući je super!
![]() ![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovaj put neću samo reči da sam opet oduševljena nego imam pitanja i konstatacija za skoro svaku sliku
![]() Pijetlova krijesta je baš dobra, nemoj je vaditi baš je fora. Plumbago ti je velik i lijepo rascvjetan, ja sam moga stavila u zemlju možda mu je ipak bolje u pitaru, da li ga nešto prihranjuješ. Vodenike ![]() Medvjeđa trava je tako efektna u kamenjaru i kao kontrast drugim biljkama. Jastučasti zvjezdan je tako lijepo legao u kamenjar, jako efektno. Padina se je popunila od prošle godine i sad je najljepša ![]() I na kraju kamen skulptura je super, slikaj je jednom kad stigneš cijelu. Pozdrav ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Profinjena elegancija tvojega vrta došla je do punog izražaja na panoramskoj fotki sa suncem. Savršeno! Također su me zadivili raskošno lijepi asteri, a naročito predivan bijeli.
lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Ovo ti je Bergenija neki Lythrum ( salicarija ili virgatum ) nisam sigurna.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Asteri caruju, prekrasni su, ali isve ostalo je tako lijepo iskombinirano. Baš su slike za uživanje.
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prekrasno, uvijek je pravo uživanje gledati slike tvoga vrta i cvijeća
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Tvoj vrt je uređen sa dušom, i imam osjećaj da je sadnja svakog cvijeta pomno isplanirana, a cjelokupni dojam je jednostavno perfektan.
Meni osobno je čisti užitak, doći i gledati tvoje cvijeće i tvoj vrt!!!
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Mnogo toga je već lipog napisano o tvom cviću,a ja sam ostala bez teksta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma ovaj kamenjar je za 10
![]() asteri baš lijepo izgledaju, jesu svi iz decore? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Iako se kod tebe ništa ne može izdvojiti, jer je sve prekrasno, ipak obožavam panoramske slike, kada izdaleka pokažeš svoje cvjetno carstvo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Zaljubljenik sam u astere, a tvoji su prekrasni, pogotovo crveni visoki i puzajući!!!!
![]() Prekrasni kamenjari, da moram nešto izdvajati - NE MOGU!!!!!! Cijeli vrt mi je prefantastičan!!!!! Boje, jastučasto obrasle trajnice, cvijeće u teglama posebno plumbago. Da li se razmnožava sjemenjem ili grančicama, o njemu neznam apsolutno ništa!!!! A prekrasam mi je, obožavam plavo cvijeće, pa ljubičasto, pa bijelo, pa lila!!! Ma kaj pričam volim svo cvijeće, a u tvom vrtu se bilježim za godišnju kartu za razgledanje!!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Dragi moji cvjetoljupci, hvala vam! Vjerujem da je i vas sunce izmamilo u šetnju vrtovima! Uživajmo u ovom sunčanom vremenu dok traje! panda -![]() Lora - drago mi je vidjeti te u mom vrtu!
![]() Anaida - oduševljava me tvoja aktivnost i pokretnost. Svugdje si prisutna....sve stižeš......održavati lijepim svoj vrt i šetati tuđim vrtovima....zaista si neumorna i divim ti se!
![]() Tija - hvala na posjeti.........siromašan sam ti ja katalog prema tvojoj kolekciji predivnog cvijeća....ali svejedno lijepo je čuti!
![]() Smail-
![]() ![]() hoya - jako mi je žao što ti medvjeđa vlasulja sporo raste....slobodno reci ako želiš da ti još malo pošaljem jer kako vidiš iz priloženog imam je za bacanje!
jastučasti zvjezdan ne raste prvih godina jako ........dok se malo ne ambijentira.....a kasnije raste ko lud i širi se jako! Vidjet ćeš da će i tvoj za par godina biti lijep!
tikvić - dobro došla
![]() ![]() Lantana -
![]() Plumbago je i meni novost jer mu je ovo prvo ljeto kod mene! Kupčjen je prošle jeseni! Zasađen je u jako maloj posudi i prihranjujem ga kao i ostale ljetnice, jednom tjedno! Sad počinju problemi kamo s njim preko zime
![]() Retriver Sara -
![]() Horty- znala sam da će mi netko prepoznati biljčicu........hvala ti puno!
![]() OTOK - uvijek je lijepo te vidjeti tu..
![]() antonija - hvala ti.......
![]() proljeće-
![]() Mira 021 - hvala na posjeti....i ja nekad ne znam što bih rekla jer prije mene već svi kažu ono što sami ja mislila!
![]() Triša - drago mi je što si stigla i do mene----velika je to čast!
![]() Freeland44 - hvala ti
![]() Što se tiče plumbaga ne znam kako se razmnožava. ja sam ti kupila gotovu buljčicu ali mislim da se može razmnožiti i grančicama.......ako želiš mogu ti polsati nekoliko grančica i možda ti ožile! Sjemeki nema! javi mi preko pp!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Neznam o kojem sunčanom vremenu danas govorite,pa ja sunca ni vidjela nisam
![]() Bergenija lijepo je kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
bergenia, ako se ne prime u proljeće ćemo ponoviti postupak.
ako se prime na proljeće ih presadi u veću i širu grastu, gdje god vrhovi grančica diraju zemlju na jesen će ti tu izrasti nova biljka [IMG]smileys/smiley20.gif" align="middle" /> |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Žao mi je mali kaktus što nema sunca kod tebe..............ovaj vikend je ispao fan fan fantastičan ..topao i sunčan! Morat ćeš malo u moj kraj da vidiš sunca!
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ne, ne bergenija, medvjeđa trava mi sporo raste, ali ne trebaš mi slati. Ovo što si mi poslala raste "sporo" samo zato što bi ja htjela da bude kao tvoja. E, ne može biti tolika kad je "moja dio tvoje"
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Neki dan sam bila kod tebe i oduševila se onim asterima. Ja ih na žalost nemam i skoro sam te mislila zamoliti za koji stručak, ali me spasila frendica. Jučer sam bila kod nje, a vrt joj pun grmova astera, i naravno da mi je dala par stručaka, jer se kod nje pravo razmnožio.
Ali eto, hoću ti reći, viđala sam ja te astere i prije, ali kod tebe mi se dogodio klik, jednostavno sam ga poželjela ali i dobila...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |