Ljiljani - Lilium |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 64> |
Korisnik | |
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cimi, hvala! Moji su bili mlade lukovice i posadjeni su sa 5-6 cm visine nadzemnog dijela, a sada su visoki nekih 25-30 cm. Ma, ni ne nazire se cvijet. Ne znam koja su sorta... Zena mi je ispred neke prodavnice velikodusno iscupala par lukovica i ja sam ih odmah posadila pocetkom 4. mjeseca.
Smijem li ih ostaviti i preko zime na balkonu u saksiji? Hvala ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Kačunak nemoj ih ostaviti na balkonu,smrznut će se.Moji su još u pupovima.Kada procvjetaju stavit ću slike onih koji su bili vani u vrtu,u kaliću u podrumu i u žardinjeri vani pa ćeš vidjeti.
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
mateja_t ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2 |
Joj, kakva steta...a toliko sam im se nadala :( I zanima me jos, na listovima, odnosno tmo gdje se spajaju list i stabljika su mi se pojavile kao neke male bijele loptice, nesto ovako kao na slici (slika sa neta)..pa me zanima sto je to?
![]() |
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijepi bijeli ljiljani.... Moji još ne cvjetaju....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Moji su uranili...do sv.Ante svi će ocvast
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
|
|
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto. Sarah Dunant |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Ajama,Vila2 predivne boje
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Spremni za sezonu 2014.
![]() ![]() ![]() ![]() e, što volim ove etažne sa 16 pupoljaka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Ajme krasni su vam
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() Ja obožavam ljiljane a pošto sam u stanu sam bila "prisiljena" uzgajat ih u teglama i mogu reći da sam zadovoljna s time.Ljepo su mi napredovali i nisam imala nikakvih problema sa njihovim uzgojem.Koristila sam veće tegle da imaju mjesta i sadila ih po jednog u teglu.Gledala sam razne isječke s neta di savjetuju da budu zasađeni po grupama u tegli (recimo po 3) i drugi su me tako savjetovali ali ja sam ih ipak posadila po jednog u većoj tegli da imaju dosta mjesta i nisam požalila.Imala sam dobra iskustva s njima,samo im treba omogućiti dobre uvjete.Da se preselim u kuću vjerojatno bi nastavila i s uzgojem ljiljana u teglama radi straha od voluharica mada ima rješenja i za to.
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
današnja postavka
![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
I ovdje prekrasne slike!
A etažni je .... ![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
Vila divan je.........
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |