Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna gredica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna gredica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 85>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
moon View Drop Down
administrator
administrator

Status: Offline
Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 18:37
I ja sam prošetala i sakrila se od ove žege ispod glicinije
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 21:28
Po danu je bila gužva ispod glicinije,pa ja iskoristiva ugodnu večer za šetnju po tvom lijepom vrtuTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2013 u 21:30
smile57
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2013 u 00:08
Kako se je to sve rascvjetalo ! Predivno ti je !    Clap
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2013 u 23:46
Smail, ne stignem ali ne slikam ono kaj nije očišćeno od korova, porezano ... Da vidiš ruže, nisam porezala uvenule cvjetove pa su ružne i neuredne. Nikako da dođu na red
Korijenko, da, lizimahija se širi korijenom pa treba paziti gdje se sadi. Ja sam svoju iskopala i posadila na novo mjesto ali na starom mjestu opet raste.
Camellia, ne trebaš kucati, samo dođi. Vrata su ti širom otvorena, a sad sam doma. Nisam sjedila u hladovini glicinije nego se brčkala u moru par dana.
Moon, čini mi se da sada opet svi tražimo sunce, u hladovini je zima. Barem meni jer sam jako zimogrozna. Imam ja i sunčanih položaja u vrtu pa svrati.
Mali kaktus, nadam se da ti je puni mjesec dobro obasjao vrt da ne zalutaš
Mari Hug
Gute Fee, pa i tvoja se gredica sve bolje popunjava i šareni.
Svima šaljem puno smile79

Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2013 u 00:33

Prekrasni luk !  Draga Ana reci mi jel to Giganteum ili Aflatunense ?  Embarrassedsmile71smile76
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2013 u 00:42
Ajoooj, sad si me našla u neznanju. Pojma nemam, kupila sam par lukovica prije par godina u Pordenoneu. Bili su u početku veći pa su se s vremenom smanjili. Valjda zbog teške glinene zemlje. Kad su se već smanjili, da se barem umnožavaju, ali niš od toga. Sretna sam da nisu nestali ko fritilarije koje su valjda istrunule.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2013 u 00:45
Probaj pratiti hoće li imati sjeme...SmileSmile  možda bi bilo dobro da sakupiš sjeme i probaš posijati, jer neke se biljke stalno moraju obnavljati, pa neke čak i iz sjemena ako nikako drukčije nije moguće..
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2013 u 06:19
nauzivala sam se setajuci po tvom vrtu...
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2013 u 22:47
ana puna si cvijeća ali nam nekako na kapaljku pokazuješ te ljepote -hajde nemoj se ljenitismile79
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2013 u 22:54
Zbilja Ana, prekrasnog cvijeća imaš! Nemoj škrtariti na slikama.
Lizimahija je posebno lijepa.... ide na spisak mojih želja!..... nešto se mislim - ima li tom spisku kraja??

Pozdrav tebi i tvom prekrasnom vrtu!smile78
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2013 u 07:56
Prošetala i uživala .....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2013 u 22:38
Opet sam ti prošetala i naravno vidjela divne slikice,posebno Aliuma i kadulje.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2013 u 23:35
Monstera, mogu iduće godine ostaviti sjeme ukrasnog luka da dozrije pa ti poslati da probaš sijati. Možda uspije.
Kamenjar, uvijek si mi dragi gost u mom zelenilu, a ja uživam u tvojim kaktusima na jugu.
Blue sky, imaš pravo, nekak sam se ulijenila šta se slikanja tiče. Budem se popravila, čpr.
Dadinica, ima lizimahije za izvoz, čujemo se kad opet dođe sezona sadnje i presađivanja.
Milice, volim te vidjeti u svom vrtu, dođi mi opet.
Camellia, rado bi da prošećeš i zapravo.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2013 u 23:39
Najljepše doba ruža je prošlo, sad ima puno ocvalih za rezanje, a to traje li traje. Evo kako to izgleda na kraju.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2013 u 23:52
Negdje sam pročitala da se ocvale ruže ne režu nego kidaju i to kod prvih listića poslije ocvale ruže. To je vrlo lako otkinuti, odlično pukne i ja tako radim pa iz toga mjesta rastu novi pupovi....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2013 u 01:15
Kakve su ti krizanteme ove godine?smile169sve ti jee predivnoosmile79smile64
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2013 u 06:17
bome si se narezala ocvalih ruza ,ja isto kidam ruze rukama jer mi onda prije potjeraju nove pupove ,kidam ruzu na prvom cvjetnom zglobu od uvelog cvijeta
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2013 u 21:42
ja s e baš ovdje nauživa......predivno
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2013 u 00:15
Milice, ocvale ruže režem niže, kod prvog lista koji je okrenut prema van, tako je novi izbojak čvrst i ruža veća.
Fiki, ove sam godine krizanteme na vrijeme skratila da ne budu "golih nogu". Još su daleko od cvatnje, čekaju svoje vrijeme.
Kamenjar, ruže su ko Ajfelov toranj. Kad dovršim rezidbu, krećem iz početka.
Niho, nadam se da ćeš opet svratiti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 85>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.