Moj vrt pokraj Save |
Odgovori | Stranica <1 5859606162 109> |
Korisnik | |
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anabistrica nisu prskane eko stoposto- zovem te na probu
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko lijepog cvijeća
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Blue sky, kako sam ljubitelj žutog i plavog cvijeća i ja moram primjetiti da odavno nisam vidjela toliko plavetnila na jednom mjestu.
I ja imam ljiljane, ali su moji buketi mizerija prema tvojima. Klematise imam i mislila sam da bujno cvatu dok nisam vidjela tvoje. Krasno, krasno ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vesele i rascvjetane savske obale lijepo je pogledati u zagrebačko maglovito jutro...pohvale za plavetnilo.
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, zaista prekrasno!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne mogu vjerovati,još toliko cvijetova.baš si sretnica
|
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ksan znaš i sama da skoro nepostoji cvijetak koji nebi voljela imati-takva sam ti i ja dobro bi se zamislila kada bi morala reći šta ne želim imati .Mislim da nam je ovdje svima tako, naravno da i prostor uvjetuje.
Hoya za bujnost ljiljana mislim da je zaslužna Gita i njeno društvo jer ja ih sada u ovo vrijeme prekrijem sa njezinim gnjojem naravno odstajalim vidjela sam da im to paše pa im ugađam svake jeseni. RSara poslje maglovitog jutra prekrasan dan ,hvala na pohvalama oduvjek volim plavo . Dadinica hvala, hvala Ajama nekako mi se čini da je sada sve nekako oživjelo poslje ovih kiša i dvorište se zazelenilo pa ga moram kositi već treći put tako i cvijeće dobilo je malo sviježe krvi pa koristi gužvu prije mraza da pokaže svoju ljepotu. |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da mahnem i da kažem predivno za ovo doba godine
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš si me razveselila ovim mojim-tvojim procvjetalim biljčicama !! A još sam sretnija kaj si opet s nama !!
Skupljaj sjemenje onog svjetloplavog slaka !! Kao iz snova je !! Znaš da slinim nad plavim !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, nakon vrućine i suše, biljkama odgovara ovo vrijeme, a kod tebe sve izgleda tako lijepo i rascvjetano
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislila sam si da je u necemu kvaka, a to je Gitin gnoj. Cula sam i ja da je to jako kvalitetno gnojivo. Cin, cin, stigli zvoncici i vec su na svom mjestu
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
blue sky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Arajlija evo i ja tebi mašem
Freee haaahaa komentar i nema problema za sjemenke Moon samo šteta što nam ide zima Carol kad ga već imamo šteta ga je neikoristiti .Tako i treba najbolje neka se oni dobro utvrde do idućeg proljeća pa će valjda i od njih biti nešto |
|
Odgovori | Stranica <1 5859606162 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |