dvorište malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1 5859606162 222> |
Korisnik | |
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svima nam je izgleda slično jutros, brrrr !!!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivna,,jutros smo bili najhladniji u lijepoj našoj samo -21,ipak sam se usudila otiči van da poslikam inje na granama,stavit ću slike navečer,da vidite kako i to izgleda
Svima koji šetate mojim ledenim dvorištem
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To Kaktusiću, to. Umjetničke slike koje priroda napravi!
A snijeg kod tebe...ajme meni. Neki od vas si oštro konkuriraju u visini snijega!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bako ne bih htjela biti u konkurenciji,ja bi rađe sunce
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Al' ne može!
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bogami kaktusčiću kod tebe baš napadao neznam ali i ovo par centimetara kod mene mi mrski a kamoli toliko snijega ježim se sava kad samo pogledam inače i kod mene jako hladno brrr
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepe su slike, ali, to meni nije nikakva idila, ja kažem da ne volim snijeg ni na razglednici!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-21 !! Brrrrr ... Ali ti imaš adute u rukavu - tvoje cvijeće u zaklonu, još uvijek lijepe sukulente. Moji su svi izduženi, jadni!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivne zimske slikice,ali nadati se proljeću,predlažem da izčeprkamo slikice cvijeća koje nismo stavljali do sada pa da se ugrijemo uz tople boje
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vatreni trn mi izgleda kao utopljenik!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene je danas bilo "samo" -18°C. Tko zna koje će nam biljke uspjeti odoliti ovim hladnoćama???? Bit će žicanja u proljeće....
|
|
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni sukulentići a vrt izgleda tako tmurno a opet lijepo na svoj način :)
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da ja kažem "idila" još nekako, ali kad to kaže Naraly - čini mi se da je "prolupala"
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i ja skoknula k tebi - malo se ugrijati
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nikada nisam voljela snijeg, ali moram priznati da ta bjelina ima nešto tajanstveno u sebi. Sve promijeni, utiša zvukove, kroz prozor i na slikama gledam i uživam i sve sam zahvalnija na toploj kući!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Misty.to si sad lijepo opisala moje jučerašnje jutro,bilo je tiho mirno čak se ni ptičice nisu čule
Anaida pa gdje si se ti kod mene igrijala da mi je znati
Triša,Nataly obično ima više snijega od mene,ali sam ju ovaj put nažalost pretekla
Panda sukulenti su zaštičani unutra na prozorima
Nataly bit će žicanja bez brige budi
Antonija malo mu je halilo da se ne utopi
Sarajka nije loša ideja da stavimo ljetne sličice,ali onda bi neki od nas bili zbunjeni
Hoya i meni su neki malo izduženi,glavno da prežive zimu,pa će onda lijepo napredovati
Fany pa nije to tako strašno,evo sad se kod mene polako ali sigurno topi,do Božića ga više neće biti,ako novi ne padne,a ja se nadam da neće,ali protiv prirode ne možemo ništa
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno sniježno dvorište imate pune ruke posla sa snijegom
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zato smo, drage moje, imale danas prekrasan sunčani dan!!!
Satisfakcija za temperaturu -21 i skoro pola metra snijega, a danas se već prepolovio!!!! Ja već sanjam proljće a tek je prvi dan zime!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anči,hvala,drago mi je da ti se sviđa moje dvorište,snijeg smo počistili,a i topi se,pa ga sad ima upola manje
Free,dobro si rekla,prvi je dan zime,a poslije zime dolazi proljeće
|
|
Odgovori | Stranica <1 5859606162 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |