Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 112> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lišće sam malo doradila da djeluje modernije,a krakl je već u motivu salvete.
![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Pitoriko je uglavno moj.
|
|
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Izvrsno ti je uspio pittorico.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
genijalno
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
romantično
![]() |
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Predobra tacna
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure.Ovih dana sam se bavila sa vrečicama lavande za sestrine ormare.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
A ova je bila za rođendan kćerine prijateljice. |
|
|
|
![]() |
|
bjonda ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 126 |
Prekrasni radovi, ove vrećice sa lavandom su tako shabby!
![]() |
|
![]() |
|
Evo još malo lavande.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasno
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() |
|
![]() |
|
Pa onda još,ali u drugom obliku.Moj najdraži hobi.Mejkover.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rađen je sa Takril -bojom za beton,jedna ruka i dva sloja mat laka u spreju.Rupice su autentične.Nisu nacrtane.Zato je bančić bio 24 sata u zamrzivaču da sve što se nalazi unutra pokrepa.Nisam ga htjela puno ušminkavati.Čak je do daljnjega ostao malo šepav.Jedno je sigurno:Produžila sam mu život.
Salveta je ljepljena dijagonalno pa su otpala dva prekrasna buketa lavande.Nisam ih htjela na silu nigdje zaljepiti da ne pokvari dojam i da ne ispadne kao naljepnica.Osim toga za mene vrijedi ona:Manje je više.
|
|
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Bančić si odlično sredila...a lavandu gotovo mogu osjetiti mirisom...
svaka čast, vrijednice! |
|
![]() |
|
Hvala draga.Ima i nastavak priče.I onda se pojavljuje kćerina prijateljica sa svojim malim bančićem.Jednako u lošem stanju,jednako šepav.Teta,bili vi mogli meni...?Zašto ne.
![]() ![]() Bio je kao napravljen za cijelu polovinu salvete.Sad se bar vidi krasan buket lavande koji je kod mog bančića otpao.Odbila sam raditi prekrasnu vješalicu koja je imala antiknu vrijednost i bila je za stručno restauriranje.
|
|
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Baš su slatki
|
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
ćao svima ...nova sam ovdje i već sat vremena samo razgledavam ...pre pre prekrasni su vam radovi
![]() ja sam još uvijek poćetnik al nadam se da ću uskoro imat i nešto za pokazati
|
|
![]() |
|
Imam čast da imam tvoj prvi post.Hvala ti.Ajmo ,na sunce s radovima!!!
|
|
|
|
![]() |
|
suza1801 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
...vrlo rado ,imam samo par radova do sad......samo da malo proućim kako se ubacuju slikice
![]() |
|
![]() |
|
ovako je počela moja priča i prvi susret sa decoupagom ...
imala sam prekrasnu stolnu lampu ...ali istovremeno sam imala i prekrasnu micamacu imenom Kika ...
no nešto ipak nisam imala ,grebalicu !!!
tako si je moja draga Kika svoje panđice jedan dan lijepo pobrusila na mojoj lampi ...
evo slikice kako je to jadno zgledalo ...
![]() uuups ne mogu staviti sliku ...može pomoć ...kako to ide ???
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |