moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 89> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala,Otok i Niho.
Evo malo novih slikica,neke već viđene,ko begonije recimo i neke koje još nisam slikala,ko duhan i frajlice jer se sakrivaju preko dana.
Budući sam danas imala,kod mame,berbu paradajza,da ne ispadne da ga doma nemam...Samonikli malecki šeri
![]() i tikvice koje me nećak nagovorio da ih berem u vinogradu
![]() a ovu sam ja nosila,poprilično je velika.Nemam poima kakva je no veli mama(a znamo da mame sve znaju) da je fina za pečenje
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ok,dosta toga,ajmo na cvijeće.
Od ove godine imam lantane,Velikodušnošću naše Lantane sam prve dvije zasadila a kako su se ove godine i rasadnici sjetili nabaviti ih i to po pristupačnim cijenama,sad ih imam poprilično.
Evo nekih boja
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() tebe postajem nestrpljiva |
|
![]() |
|
klasika kod mene,opet begonije.Ova je sa veeeelikim cvijetom
![]() a ova je sa nekim,ajmo reć normalnim
![]() I naravno,ništ bez fuksija.Samo jedna
![]() Zovem je"brome",prekrasna mi je
Bromelija
![]() ![]() kad smo kod lončanica,imam od neki dan i ovu novu koprivicu
Tejoooo
![]() ![]() ovo je rasadnik kalistemona.Odkad sam ih prorijedila,lijepo rastu
![]() |
|
![]() |
|
I malo "Silvekinog okeca"
![]() Šefini buce
![]() gailargia
![]() Ulovila sam i ove"mrakače"
![]() duhanček mi zamiriši cijelu terasu
![]() i rozi
![]() i jedna rožica za kraj
![]() |
|
![]() |
|
Brome,kad imaš toliko srpljenja čekati cvijet,poslat ću ti sjeme lantane
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
da sad krenem sa pohvalama neznam odakle bi prije krenula jer je sve predivno
![]() |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Mogu samo reći WOW!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() Inače ne žicam biljke jer kod mene obzirom na okružje lovora baš cvijeće u zemlji i ne može opstati. Vidim moj ricinus i od drugih na pr.
Ali, tebe ću užicati ako bude kakva prilika po nekome, grančicu ovog prekrasnog hibiskusa!
![]() ![]() ![]() ![]() Sad imam dva malecka. Jedan je bijeli a vjerujem i drugi, ali ovaj tvoj je predivna boja! Da, i pitanje: je l' vrtni? Jer za kućni nemam nažalost mjesta. Jedino da iselim MM!
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Kakve lantane
![]() Sve ti je super, stvarno si zelenprstić. Ne bi me iznenadilo da koji dan staviš sliku kakvog kamenčića koji se "okitio prvim cvjetekom"
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kao i uvijek raj za oči. Ali, shasha tvoje lantane !!!
Predivne boje, lijepe slike. Već zamišljam kakve će ti biti slijedeće godine!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Pohvale i za vrt ,plodovi su super! |
|
![]() |
|
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Sasha uspjela sam pregledati većinu tvojih postova, trebao mi je gotovo cijeli dan uz spori internet
![]() Što reći, kad već sve pršti od pohvala, osim moj veliki naklon! Divota jedna od dvorišča, botanički vrt, nema kaj. Mislim da je meni tvoje dvorišče poznato od prije, tj. da smo iz iste općine, pa smo si još bliže nek kaj misliš, skoro pa z biciklom po kruh kad eto do sashe ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Bako,na žalost ,sobni je hibi.Evo,Zrinke "cvjećarice" Vrtnog imam,rozi,bijeli i plavi,ako hoćeš koji,za tebe uvijek.Ma daj,zapelcam ti ovog narančastog,toliko mjesta ćeš naći preko zime za njega(utrampi ga kćerki preko zime)
![]() Pa Zrinka,ako si toliko blizu onda ti ni na špancir nebum nosila ništa
![]() Drage moje,preslatke su i meni lantane no sve se bojim kako će prezimjeti.Tu ću trebati vašu mornalnu podršku i dobre vibracije preko zime.Ja sakupila sjeme od njih i mislim ih ipak ,prije "prezimljavanja"zapelcati nekoliko.Možda nešto ostane
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Možda ću ja sad biti dosadna ali stvarno ništa ne znam o toj biljci ali namijeravam je nabaviti . Daj mi molim te reci da li one mogu tako prezimiti čitva biljka u toploj prostoriji i jeli ti sijeme uzimaš sad od isti oti cvijetova .i kad ih sadiš. Izvini ali me zanima
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Moram i ja pohvaliti lantane, krasnih su boja, ne daj da ti poginu preko zime,
baš bi bila šteta |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
zaista imaš predivno cvijeće. imaš talent i "ruku" za to. uživam u tvom cvijetnjaku.
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
lantane su prekrasne,odlično shasha
![]() |
|
![]() |
|
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Sobni Hibiskus ide do 10 stupnjeva, tj. sve temp. ispod 10 unosiš ga u hodnik ili neku grijanu prostoriju i to postepeno prilagođavaš toplijem
Cvjećarka, kad bi barem bila ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |