Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 370> |
Korisnik | |
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovdje zaista volim doći, pogledati slike, ništa ne čitam :)
Prekrasno je. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lantana, ne mogu ti poslati poruku, isprazni sandučić!!!!!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
prekrasnoooooo!!!!!!! Aloe su super tako u cvatu!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Lantana -------Lantana-dok se ja vrati nekoliko stranica unazad ja se razboli od ljepote i oduševljenja - Pa nemam riječi . Kaktusi obaraju ----ona Aloa što je cvijetala -ostala sam bez daha---šta sa mojom preko zime --i ona biljka što sam ti govorila za nju da bi je voljela . Dobila sam je od triše ----Sad mi treba tvoj savijet
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Samo da se javim da sam bila u tvom vrtu (kao nepristojno je doći, nauživati se, a nikom se ne javiti).
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kompjutor mi je strašno usporio, pa ništa ne mogu, poludim dok mi učita stranicu (u posltolara najgore postole), donjet ću ja službeni da me ovaj ne zeza.
Flavia ja sam je posadila u rano proljećei sad je procvjetala. Semira i ja nekad samo gledam slike, to me odmara, Gio, Otok i Lilly ![]() Niho vidjela sam da ti je Triša donjela, mislim da ćešs njim i s aloama u kuću prko zime jer bi se smrzli. Samo ti Bergenija šetaj, ne moraš ništa ni reči. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Šetam i ja i da komentiram morala bi se,i sve ostale,ponavljati.Sve je več rečeno no calistemon ni je tiha patnja pa ću njega malčice izdvojiti
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Probat ću staviti par slika. Evo ja i moj unuk vrtlarimo, on je sam iskopao rupu izvadio salviu, zatrpao je i zalio.
![]() ![]() Onda samomorali tražiti leptire, i ovaj prekrasni lastin repmije ni trznuo dok smo ga slikali ![]() A ovaj je toliko velik da smo ga se prestrašili ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Kod tebe kao i uvijek- srce se uvijek raznježi- ne znam da li lijepim cviječem, ugodnim detaljima, ovaj put leptirima ili možda vrijednim pomagačem?? Kombinacija koja zagrije srce u potpunosti i hvala ti na tome
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lantana, ovog puta ti je svu cvijetnu ljepotu zasjenio ovaj ljepotan unučić.
Uživaj u njemu
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
prelijepo Lantana..eto imaš i pomoć u vrt krasno +5 za unučića a aloje su prekrasne
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana ovaj cvijet ti je najljepši.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divne slikice,za unuka
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
sve je super...cvijece..okolis a uz tebe i tvoj unuk..gdje ces bolje
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
šta god da kažem premala je pohvala..zato ću ja fino šetati i guštati u tvom vrtu
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Evo me napokon, i hvala svima, moj mali pomagač mi je najveća radost, a voli raditi samnom u vrtu pa je onda dvostruki užitak. Kod mene velike vrućine koliko zalijevao uvijek je suho, puše vjetar i sunce prži kao usred ljeta. U vrtu svašta novoga imam i slika, ali nemam vremena.
Evo još malo ruža dok nisu ocvale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Procvao je i ljiljan ![]() Plumbago - hvala Hana ![]() Lonciera ima najintenzivniji miris ![]() Onaj dio ispod mog vrta pun je makova i u kombinaciji s racvjetanom kaduljom jako ljiepo izgleda ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Lantana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Srčani sam doživila kad sam vidjela ove crvene ruže predivne su. pozdrav R. malenom vrtlaru
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |