Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori | Stranica <1 5859606162 203> |
Korisnik | |||||||
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
Korijenko koje biljke da želiš posaditi uz taj zid. Neke trajnice ili nešto što bi uvijek mogla sama izabirati -jednogodišnje biljke
|
|||||||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|||||||
Sponzorirani linkovi | |||||||
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
Bok Niho, ja uz taj zid ne mogu baš previše saditi jer ispod je trava tj. prolaz uz kopani dio vrta (vidi se i na slici) . Ostaviti ću jasmin, dignuti ga na ljestve na kojima je već bio i mislim uz njega staviti još koju penjačicu, možda loniceru ili čak bolje clematis pošto imam već dvije lonicere-tvoju i Dudinu a na ostatak zida mi predlaže MM da bi mi stavio par drvenih polica(koje bi skinula preko zime) da mogu poslagati koji kaktus jer je to dobar položaj (stalno sunce). U kut uz jasmin ću vratiti graničice koje sam morala iskopati dok se zida i sad čekaju u kantama da ih vratim nazad u zemlju....
Hvala što se brineš, za pohvalu ti danas šaljem zvončiće
|
|||||||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|||||||
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
Dalije su prekrasne, stvarno šteta....a moje ofurio mraz
A anemone ....joj, kaj da velim, osim |
|||||||
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
- Hvala ti najljepša sa radošću evo čistim da dočekam tvoje ljepotice. Baš ti hvala-
|
|||||||
|
|||||||
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
Od eterične ljepote anemona do strasno vatrenih dalija. kakve dvije prekrasne suprotnosti na tvojoj hacijendi, draga Korjenko, koji užitak za gledanje.
Očaravajući je lelujavi ples nježnih bijelih glavica dostojanstvenih i časnih gospođica Honorina.
Korjenko, bravo!
|
|||||||
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
Ova ideja TM s policama na zidiću je za svaku pohvalu - izgledat će super!!!!!
|
|||||||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|||||||
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
Tvoja hacijenda je, vidi se, djelo ljubitelja ljepote i marljivih ruku!
A vidim odgajate i mlađu generaciju za ljubav prema biljkama!
Bravo!
|
|||||||
Athena
Pustio korijenje Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
Hura za georgine!
|
|||||||
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
Preskočila sam nekako ove zadnje sličice, a bila bi šteta, te bijele gospođice su ti baš prekrasne, ali lijepo je i sve ostalo (da se ne bi druge gospođice uvrijedile)
|
|||||||
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
Sara, ma kako si to lijepo složila, a da znaš da je lelujavi ples nježnih bijelih glavica na vjetru stvarno očaravajući
|
|||||||
(zgora Opatije) |
|||||||
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
Anaida moramo nešto novo izmišljati a sad je taj zid baš dug i nekako "hladan" treba mu "malo života". Na kraju zida su uvijek bili nagnuti kolci koji su tati trebali za vinograd, fažol i pomidore, sad smo ih preselili pa će biti ljepše....
|
|||||||
(zgora Opatije) |
|||||||
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
Bako kod nas nije nikad dosadno stalno je akcija, stari ljudi bi rekli "da nan črvi kopaju v rite" . MM je dok se nismo oženili živio u kući koja je na samoj cesti a i sa drugih strana je isto komunal tako da je pok. sveki imala samo par lončanica na ulaznoj terasi. Moj ga je tata sve naučio što je vezano za poljoprivredu, vočarstvo, vinogradarstvo..... sad da ga pitaš ne bi se više mjenjao za život bez vrta ni za živu glavu.....
U današnje vrijeme pozitivno je to što sve više mladih bježi na selo gdje imaju barem malo zemlje za vrtlarenje i to postaje sve popularnije i kod najmanjih. Imam dvoje malih susjeda, obadva su u četvrtom osnovne i došli su kod mene po pelcere kaktusa jer u razredu skoro svi skupljaju i sade kaktuse.....
|
|||||||
(zgora Opatije) |
|||||||
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
Hvala svima da me posjećujete a ja ću se potruditi da poslikam još koji cvijetak dok ne zavlada prava ciča zima.......
|
|||||||
(zgora Opatije) |
|||||||
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
Da vidš bolan kako danas kod mene grije a cvijeće koje je na prozoru ostalo još ima cvijetova ----------- i sad ne znaš šta da radiš . Sve uneseš u kuću i ovako odijednom raspali sunce i krene isparavanje-i sve mi otvoreno u kući
|
|||||||
|
|||||||
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
Da li si pospremila kaktuse
|
|||||||
|
|||||||
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
Došle mi biljkice u zdravom stanju-hvala ti najljepša
|
|||||||
|
|||||||
korijenko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
Baš mi je drago jer sam tako bila skeptična da će se sprešati u koverti..... sad napravi onako pola pjesak, pola zemlja...... ma da ti se samo jedna primi ja ću biti sretna
|
|||||||
(zgora Opatije) |
|||||||
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
Ima jako, jako puno ideja koje se mogu naći na netu bap s tim raznim policama, tako da znam da ćete napraviti neki divan poslić - na radost svih nas koji ćemo u slikama nove police uživati!!
|
|||||||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|||||||
plavooka
Nedavno posijan Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
Prrredivno nema se sta drugo reci...puno prostora lijepog cvijevca,svaka cast
|
|||||||
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|||||||
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
||||||
Ne bi ovaj vrt promašila ni za što. Ostavljam ti jednu porukicu
|
|||||||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|||||||
Odgovori | Stranica <1 5859606162 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |