Anđeoske trublje - brugmansije |
Odgovori | Stranica <1 5859606162 80> |
Korisnik | |
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni cvijetići!!!!
@makk, koja je minimalna temperatura koju ovaj ljepotan podnosi. Moje brugmansije su vani na zaštićenom od vjetra, baš fino napreduju
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
Sponzorirani linkovi | |
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina, našla sam podatak da prezimljava do 5C, ali ja ga ne bi držala na temperaturi ispod 8C.
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Divna je,Mak! Ja sam danas posadila reznicu brugansije koja je od jeseni do danas stajala u šolji sa vodom..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super Bebolina.
Baš si me obradovala ovim slikicama |
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e ja imam jedno pitanje...znam da je najbolje reznice brugmansije drzat u vodi preko zime da se ozile..ali ja pitam sta mi je najbolje za reznice sad dobijene,dali je bolja opcija odmah ih posadit u teglu i poklopit bocom ili da ih pak stavim u vodu i cekam da puste zile u vodi pa tek kasnije posadim.. |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
alisa
Trajnica Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kamenjar ja sam skoro sve svoje reznice brugmansija ožilila na ovaj način pa čak i one jako mlade..U vodi mi najbolje ide i u vodi ih žilim u bilo koje godišnje doba.Ta je stajala cijelu zimu u toj šoljici sa vodom..Ako su ti puno mlade grane ožili ih na onaj način kako je bebolina opisala,par stranica prije,ako su već odrvenile bar malo,stavi ih u vodu..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Alisa vidim da tvoja reznica na donjem dijelu gdje je oformila korjen ima i 2 mala listića (nisu još listići, ali će biti)
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala ti alisa ,vratila sam se unazad i vidila post od beboline...zelim pod svaku cijenu uzgojit ove ljepotice ,a uz vas iskusne to nije problem...
|
|
Vir |
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo su počele rasti... Kakve će tek biti kad procvjetaju......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bebolina izgledaju izuzetno zdravo, krošnje su im takođe super.
Vjeruj mi da sam i ja zbog tog happy kao i ti Uh kad će moje vani? Mojima će trebati vremena dok se oporave od podruma |
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imala sam d koga naučiti kako s njima, zato su takve kakve jesu
@makk, klikni 2X na fotku, bolje ćeš vidjeti kako izgledaju
Posadila sam ih u dosta tešku zemlju u koju sam ubacila po šaku osmocote gnojiva, tako da će sa svakim zalijevanjem dobiti hranjiva, a kan će dobivati jednom tjedno kako savjetuje alisa. Čim počnu jače vrućine, zabost ću u svaku teglu glineni tuljak na boci od dvije litre, tako da im vlage nedostajati neće
|
|
|
|
kamenjar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vir |
|
makk
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zbilja odlično izgledaju, sve pohvale.
Što se tiče prihrane ja ne znam kakva je ta što ti koristiš, ali je vjerovatno u redu. Ma znam ja da će te biljke biti savršene |
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zgodno....ja se cak drzim onoga: "subota je dan za substral"....sjecate se reklame?
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 5859606162 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |