Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Trajnice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anđeoske trublje - brugmansije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anđeoske trublje - brugmansije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 80>
Korisnik
Poruka
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 15:07
Prekrasni cvijetići!!!!
@makk, koja je minimalna temperatura koju ovaj ljepotan podnosi. Moje brugmansije su vani na zaštićenom od vjetra, baš fino napreduju
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 15:23
Bebolina, našla sam podatak da prezimljava do 5C, ali ja ga ne bi držala na temperaturi ispod 8C.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Veljača 2013 u 15:28
Originalno poslano od člana makk makk napisao:

Bebolina, našla sam podatak da prezimljava do 5C, ali ja ga ne bi držala na temperaturi ispod 8C.
Njega još nisam stavila van, neka bude u toplom još tjedan dana a onda laganini u šetnjuSmile
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Veljača 2013 u 11:36
Divna je,Mak! Ja sam danas posadila reznicu brugansije koja je od jeseni do danas stajala u šolji sa vodom..

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2013 u 14:15
@makkHeart vidi mesmile72

Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2013 u 15:30
super Bebolina.
Baš si me obradovala ovim slikicama
     (")
    (\|/)
   __L_
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2013 u 21:16
Originalno poslano od člana alisa alisa napisao:

Divna je,Mak! Ja sam danas posadila reznicu brugansije koja je od jeseni do danas stajala u šolji sa vodom..

e ja imam jedno pitanje...znam da je najbolje reznice brugmansije drzat u vodi preko zime da se ozile..ali ja pitam sta mi je najbolje za reznice sad dobijene,dali je bolja opcija odmah ih posadit u teglu i poklopit bocom ili da ih pak stavim u vodu i cekam da puste zile u vodi pa tek kasnije posadim..
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2013 u 21:34
Kamenjar ja sam  skoro sve svoje reznice brugmansija ožilila na ovaj način pa čak i one jako mlade..U vodi mi najbolje ide i u vodi ih žilim u  bilo koje godišnje doba.Ta je stajala cijelu zimu u toj šoljici sa vodom..Ako su ti puno mlade grane ožili ih na onaj način kako je bebolina opisala,par stranica prije,ako su već odrvenile bar malo,stavi ih u vodu..
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2013 u 21:43
Alisa vidim da tvoja reznica na donjem dijelu gdje je oformila korjen ima i 2 mala listića (nisu još listići, ali će biti)
     (")
    (\|/)
   __L_
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Veljača 2013 u 21:47
hvala ti alisa ,vratila sam se unazad i vidila post od beboline...zelim pod svaku cijenu uzgojit ove ljepotice ,a uz vas iskusne to nije problem...smile78

Vir
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 18:25

Dio moje velike ekipe je danas izašao iz zimovalištaLOL

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 18:26
Lijepo su počele rasti... Kakve će tek biti kad procvjetaju......
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 18:33
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Lijepo su počele rasti... Kakve će tek biti kad procvjetaju......
To su one koje su lani bile malene reznicesmile78
Sve su mi dobro prezimile u svijetlom podrumu. Sad su dobile novu zemlju, pa da vidimo kakve će biti kad zagrije. Male iz reznica su isto ok, sve su dobro prolistaleWink
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 18:42
Bebolina izgledaju izuzetno zdravo, krošnje su im takođe super.
Vjeruj mi da sam i ja zbog tog happy kao i ti   
Uh kad će moje vani? Mojima će trebati vremena dok se oporave od podruma
     (")
    (\|/)
   __L_
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 19:16
Imala sam d koga naučiti kako s njima, zato su takve kakve jesusmile78
@makk, klikni 2X na fotku, bolje ćeš vidjeti kako izgledajuThumbs%20Up
Posadila sam ih u dosta tešku zemlju u koju sam ubacila po šaku osmocote gnojiva, tako da će sa svakim zalijevanjem dobiti hranjiva, a kan će dobivati jednom tjedno kako savjetuje alisa. Čim počnu jače vrućine, zabost ću u svaku teglu glineni tuljak na boci od dvije litre, tako da im vlage nedostajati nećeApprove
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 20:06
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Dio moje velike ekipe je danas izašao iz zimovalištaLOL

sto god tvoje ruke dotaknu u balgo se pretvara ,ovo je predivno bebolina

Vir
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 20:37
Zbilja odlično izgledaju, sve pohvale.
Što se tiče prihrane ja ne znam kakva je ta što ti koristiš, ali je vjerovatno u redu.
Ma znam ja da će te biljke biti savršene
     (")
    (\|/)
   __L_
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 20:49
Originalno poslano od člana makk makk napisao:

Zbilja odlično izgledaju, sve pohvale.
Što se tiče prihrane ja ne znam kakva je ta što ti koristiš, ali je vjerovatno u redu.
Ma znam ja da će te biljke biti savršene
To je toWink
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 21:02
zgodno....ja se cak drzim onoga: "subota je dan za substral"....sjecate se reklame?
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 21:07
Originalno poslano od člana Monna Monna napisao:

zgodno....ja se cak drzim onoga: "subota je dan za substral"....sjecate se reklame?
@Monna, ovo je gnojivo u granulama koje postepeno otpušta svakim zalijevanjem i to punih pola godineWink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5859606162 80>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.