Dnevnik - Šeflera + Miha-M |
Odgovori | Stranica <1 45678 19> |
Korisnik | |
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koja na žalost više ne postoji....... Žao meni cvijeća iz onog potoka |
|
Sponzorirani linkovi | |
miha-m
Odrastao grm Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemoj se brinuti. Našao sam nekoliko tih cvjetića pokraj potoka, gdje ga bager nije zakačio.
Tj. ima još nade. |
|
...štihača je zakon...
|
|
TeaK
Neukroćena biljka Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej Miha majstore, osvjetlaj nam obraz i pošalji koju sličicu - čistu i jasnu kak samo ti znaš. Šefi
|
|
miha-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam opet malo švrljao po dvorištu i šire. Breskva koju sam zasadio krajem prvog mjeseca se ipak primila i počela je pupati.
|
|
...štihača je zakon...
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miha, čim sam se vratila odem pogledati malo vaših ruku djelo i vidim ovaj predivan pupoljak, držim mu fige.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
miha-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Triša, i ja joj držim fige otkad sam je zasadio. |
|
...štihača je zakon...
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dosta je da si je ti imao u svojim vrijednim ručicama i znamo da bu sve u redu. Nevjerojatno kako biljkicama slikaš pozitivne strane a ljudima negativne . Čuj, nemoj slučajno misliti da nekaj brundam, pa vidim se ja u ogledalu, samo malo bockam
|
|
miha-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oku kamere ne može ništa umaknuti
|
|
...štihača je zakon...
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miha, Miha, nemoj tako, kad se pogledam u ogledalo ja vidim još dobro držeću žensku, koja nije za bacit, a kad pogledam slike (oko kamere) vidim svoju mamu za koju sam tad mislila da je jako stara.
|
|
RIJEKA
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo, dobila sam potvrdu da si ti Miha ipak malo prerealističan kad su u pitanju ženski viškovi
|
|
miha-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako stoji u Trišinom potpisu, priroda je u najmanjim stvarima najveličanstvenija. I zašto onda te "male" stvari ne istaknuti?
|
|
...štihača je zakon...
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miha da te nema trebalo bi te izmisliti.
|
|
RIJEKA
|
miha-m
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
...štihača je zakon...
|
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čuj Miha - lijepo piše u MALIM stvarima a ti uveličavaš one prevelike
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tri tjedna neaktivnosti u vrtu! A taman smo se zahuktali!
Ružno vrijeme, bljuzga, kiša, magla. sve je nekak blj... Sva sreća pa ništa ne traje zauvijek. Tako će i ovo ružno vrijeme prestati. No- ima i to svoje prednosti. Napunit će se bačve s kišnicom za zaljevanje vrtova u sušnim danima! Sadnice na prozorima su već toliko velike i napredne da ću morat obavit prvu košnju unutar četiri zida! Cinije nisu opstale, isto tako i dragoljub. Ali pasiflora, noćna frajla i vučjak su vrlo napredni! Od mimoze nažalost definitivno ništa! No - sjemena ne fali i čim dođu ljepši dani sijanje selimo na otvoreno - pa kak bi moj sused rekel- nek se muči! |
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogu si samo zamisliti kako vama dvoma teško pada ovaj nerad, sva sreća da u kući imate botanički vrt pa stigneš imati ruke u zemlji. Jeste li se ovih dana sanjkali?
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nismo se sanjkali! Prebrzo se otopilo.
Nabavila sam si časopise Art&Decoration pa gledam slikice i sanjarim dok vatrica u pećki pucketa! |
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo da mi je znati čime ćeš nas sad iznenaditi a da ne velim zaraziti - ima vas nekoliko koje ste stvarno zarazne (poticajne) svojom energijom
|
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa vas dvoje ste stvarno zamrli i opet se bacili u zimski san,nema vas pa nema.
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |