Beličin novi kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 13> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stižem i ja u obilazak tvojeg novog cvjetnog carstva
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Bugica - skratila sam ti ime
![]() Kamenjar- hvala ti draga moja, sjetila sam se jutros onih naših šala kako nam ni za gaćice neće ostati ![]() Mali kaktus- hvala draga , uvijek te volim vidjeti u svojem kutku ali i ispijati kavice ranom zorom u tvojem divnom vrtu |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Mari- haval i tebi draga... sad baš pedantna... hm... bit će tu kasnije pretumbavanja sve u 16
![]() Panda- naravno da se popunjava brzinom munje, ja potpisujem uskoro bankrot, pa bumo cvijeće jeli za ručak, a i moje divne prijateljice od srca šalju divne pakete. Otok- hvala draga i tebi, ma da dođem i do pola onakve lijepote kakvu ti imaš... ja zadovoljna ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Znam da ste mislili da me nema... ali to neznači da nisam ništ radila
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Nakon još jenog divnog druženja s mojom dragom Camelliom koja mi je sve ove mjesece vrijedno i s ljubavlju čuvala dio mojih starih sukulenata, neki su se vratili kući, natrpala mi je pune 2 vreće cvijeća iz svojeg vrta, narezala reznica sukulenata, i još jednom u životu pokazala koliko srce ima... Hvala draga za sve !!!
košara je pretumbana .... ![]() ovo su darovi koje mi je donijela iz Italije ![]() ![]() ![]() nova morgans beauty ![]() sorbaria sorbifolia ![]() ![]() ![]() ![]() zlatoglavica ![]() ![]() i još puno toga što nisam uslikala... |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Baš ti to lijepo posadila,odlično izgledaju.Ona prva(očito je u krivu teglicu došla oznaka)je Haworthia reinwardtii.
![]() |
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
Boga mi, prelijep poklon taj cvijet!
|
|
![]() |
|
bilo je tu i šopinga naravno... nije sve poslikano ali evo dio...
![]() sedum indicum ![]() ![]() novi ceanothus... samo da mi se razraste kao i onaj moj stari.. da mi srce bude na mjestu... za njega sam se morala malčice sramotiti... žicati da me puste u zatvoreni dio rasadnika... kao i lani ![]() ![]() ![]() orostachys boehmeri ![]() carex buchananii ![]() stipa pennata ![]() ![]() ![]() haemanthus ![]() armeria i digitalis ![]() mandevilla splendens ... dar dragog za dan žena ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Camellia--- i bilo mi je malo čudno... još sam te mislila i pitati... pa zaboravila u međuvremenu. Ali hvala draga moja
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
bome ce i tebi biti gaće skupe kao i meni,gledam ih i odmahnem glavom ma skupe su ne trebaju mi,dobre su i stare (koga briga sto su razvučene ) ali zato bez problema izdvojim par stotina kuna za biljke ehhh ...ajd sad da se uozbiljim,vrt ti je divan ,ponove uzivam u novitetima ,sve je super a sukulentici za 5 ,dobro ih kombiniras i zdravo izgledaju
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno, popunilo se, popunilo, i neka je. Calamondin ti je jako lijep, a i pun plodova
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Belice, odlično, raduje me tvoja prekrasna nova zbirka cvjetića
![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 664 |
A meni si belice osvježila ovaj cif svojim preslatkim slikarskim kreacija....i jedva sam čekala da se od nekuda ponovno pojaviš i da opet uživam u tvom već prepoznatljivom stilu. Terasa ti je vesela. Oslikano kamenje, kućice, tegle ... sve odiše razigranošću i jako želim da se upravo i ti tako osjećaš. A sebi želim da nam svoja slikarska umijeća i dalje pokazuješ i naravno uljepšaš mi dan.
![]() Eee belice da si mi bliže.... ali ako ti nije teško postavi i ostale svoje slike uvećano, a najviše anđele, jako ih volim.
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
pa bravo mala!!! sredjujes ti to polako
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |