Eksperiment s rajcicama |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Korisnik | |
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A u kojem kraju živiš?
Bitno je uz toplinu imati i svijetlost, što zna biti problem kod uzgoja preko zime!!! I još nešto jako važno je s oprašivanjem!! trebala bi nabaviti bumbare ili ako ništa drugo sama pomocu kista oprasivati biljke. Jer u protivnom nece biti nista od plodova!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
pomme dor ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Već proklijao ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 158 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dragi moji forumasi !
![]() Eto odlucila sam ove godine napraviti jedan eksperiment. Naime zeljela bih imati rajcice vec u petom mjesecu kad ih se obicno tek sadi u vrtu. Za sada nisam jos odredila koje cu sorte staviti na kusnju.
Moj plan je ovakav :
Nabaviti staklenik za vrt (ili plastenik). Dovoljno velik za 6 - 7 rajcica.
Posijati rajcice prije 31.12.2007. najvjerojatnije one koje su dobro rodile i prosle godine. Izbor ce vjerojatno biti tezak. Evo sorti koje ulaze u igru :
BLACK FROM TULA
VERNA ORANGE
DRAGULJ OAXACA
i vjerojatno jos koja ......
Slike cu vam naknadno staviti. Da mozete vidjeti kako bi trebali izgledati plodovi.
![]() |
|
Pomme
http://mes.pommes.free.fr Posjetite, redovito stavljam nove stranice. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |