Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Eksperiment s rajcicama
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Eksperiment s rajcicama

Odgovori Odgovori Stranica  <1 456
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Status: Offline
Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2007 u 20:29
A u kojem kraju živiš?

Bitno je uz toplinu imati i svijetlost, što zna biti problem kod uzgoja preko zime!!! I još nešto jako važno je s oprašivanjem!! trebala bi nabaviti bumbare ili ako ništa drugo sama pomocu kista oprasivati biljke. Jer u protivnom nece biti nista od plodova!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
pomme dor View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 158
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pomme dor Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2007 u 19:22
Dragi moji forumasi ! Big%20smile

Eto odlucila sam ove godine napraviti jedan eksperiment. Naime zeljela bih imati rajcice vec u petom mjesecu kad ih se obicno tek sadi u vrtu. Za sada nisam jos odredila koje cu sorte staviti na kusnju.

Moj plan je ovakav :

Nabaviti staklenik za vrt (ili plastenik). Dovoljno velik za 6 - 7 rajcica.

Posijati rajcice prije 31.12.2007. najvjerojatnije one koje su dobro rodile i prosle godine. Izbor ce vjerojatno biti tezak. Evo sorti koje ulaze u igru :

BLACK FROM TULA
VERNA ORANGE
DRAGULJ OAXACA
i vjerojatno jos koja ......

Slike cu vam naknadno staviti. Da mozete vidjeti kako bi trebali izgledati plodovi. Tongue
Pomme
http://mes.pommes.free.fr Posjetite, redovito stavljam nove stranice.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 456
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.