Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OSica-Moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OSica-Moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 20>
Korisnik
Poruka
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1105
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 14:35
Zima me izluđuje,drhtim nad mojim tropskim hibiskusima,evo ih
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 14:36
Ove sam izgleda malo kasno izvadila iz mini plastenika,pa su malo izrasle,nadam se da će biti dobro
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 14:38
Grančice buddleje stigle iz Posedarja,na temperaturi cca 13 stupnjeva
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 14:40
Tri boje ,tjeraju a ja strahujem hoće li se ukorijeniti,uz hormon naravno
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 14:41
Ako netko navrati u moj vrt neka slobodno ostavi komentar,neću se uvrijediti.Puno učim iz iskustva vas na forumu .....
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2013 u 14:46
pitanje za znalce.Trebam li tropske hibiskuse polijevati destiliranom vodom? Vodu iz slavine ostavljam 48 h da ispari clor ali vidim nekakvu boju na perlitu i neznam što je.Hoće li im smetati?
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 10:29
Za hibiskuse ne znam ali ti zato budlejice lijepo napreduju. Držim fige za njih. smile113
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 12:24
Malo nježnosti na mom prozoru
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 12:28
Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 16:33
osica ,pitanje u vezi tvojih budleja- jesi ih dobila kao grančice i prije koliko vremena si ih stavila na zakorjenjivanje?
Na vrh
IvanOs View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao
3. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IvanOs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 18:54
Originalno poslano od člana OSica OSica napisao:

Ako netko navrati u moj vrt neka slobodno ostavi komentar,neću se uvrijediti.Puno učim iz iskustva vas na forumu .....

Ako netko navrati u tvoj vrt mogla bi ostati i bez nekih pelcera a bez komentara!

U principu je najbolja kišnica.
Sada preko zime imaš masu mogučnosti skupiti kišnice za zalijevanje, Kada potrošim kišnicu od jeseni sakupljenu, ja znam nakupiti snijega odmah ujutru nakon padanja kada još nije prljav i stavim ga u bure od 100 litara i u garažu i on se polako topi i imam vode i za zalijevati i što je važno i za prskanje cvijeća a da na listovima ne ostanu bijele fleke od kamenca.

Ostavljanje vode iz gradskog vodovoda u u boci samo se rješavaš klora koji ishlapi ali ne i kamenca iz vode.

Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao.
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 19:35
Krizanterme su ti prekrasne a imam i pitanje za tebe kad počinješ sijati Lize
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 20:53
SlavujVK,dobila ih prije mjesec dana,već su se vidjeli listići na grančicama,stavila hormon i u ne grijanu sobu gdje je temp.cca 13 tupnjeva.
IvanOS pelcere ću dijeliti ako ti se kod mene nešto sviđa.
Ksan sijat ću 02 i 03.03. po mjesečevom kalendaru.
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 20:55
IvanOs upravo sam pokisla a nisam skupila kišnicu,ako bude snijega poslušat ću te :)
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2013 u 23:25
Osica, evo da te pozdravim i u tvome vrtu!
Dobrodošla među cvjetoljupce, životinjoljupce, hobiste... svašta nešta...
Za hibiskuse bi ti bilo najbolje da pišeš Nini te ju pitaš za savjete( napišeš na tražilicu Nina hibiskusi i .... ).
Hortenzije su ti predivne a krizanteme... nemam riječi.    smile39
Od čega si i kako napravila košare za tulipane, da li si ih skroz okružila ili samo donju str. ...?

Zalazak sunca je fenomenalan, kao profi fotograf!
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 07:05
sunceeeee,kupila sam tanku žicu napravila košarice s poklopcem i usadila u zemlju s lukovicama
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 07:07
Ovako su izgledale,jedino ni sama ne znam da li da ljiljane posadim tako,hvala na posjeti
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 07:13
Bila sam u ovom prelepom vrtu,zaista puno lepih biljaka i dosta ideja za sadnju,mnogo mi se svidja ukupan utisak.smile169
Na vrh
OSica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OSica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 07:37
Hvala Leona na posjeti,spremam se ja za ovo proljeće na ptemještanje biljaka pa će biti posla.
Na vrh
sunceeee View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1634
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sunceeee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2013 u 09:50
Originalno poslano od člana OSica OSica napisao:

Hvala Leona na posjeti,spremam se ja za ovo proljeće na ptemještanje biljaka pa će biti posla.

Heheh, i ti ćeš pretumbavati!
Zanima me još; da li će lukovice tulipana ( i eventualno ostalog ) uspjeti izaći kroz tu mrežu- koliki je promjer rupa ?

Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega!   Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.