OSica-Moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 20> |
Korisnik | |
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zima me izluđuje,drhtim nad mojim tropskim hibiskusima,evo ih
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Ove sam izgleda malo kasno izvadila iz mini plastenika,pa su malo izrasle,nadam se da će biti dobro
![]() |
|
![]() |
|
Grančice buddleje stigle iz Posedarja,na temperaturi cca 13 stupnjeva
![]() |
|
![]() |
|
Tri boje ,tjeraju a ja strahujem hoće li se ukorijeniti,uz hormon naravno
![]() |
|
![]() |
|
Ako netko navrati u moj vrt neka slobodno ostavi komentar,neću se uvrijediti.Puno učim iz iskustva vas na forumu .....
|
|
![]() |
|
pitanje za znalce.Trebam li tropske hibiskuse polijevati destiliranom vodom? Vodu iz slavine ostavljam 48 h da ispari clor ali vidim nekakvu boju na perlitu i neznam što je.Hoće li im smetati?
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Za hibiskuse ne znam ali ti zato budlejice lijepo napreduju. Držim fige za njih.
![]() |
|
![]() |
|
Malo nježnosti na mom prozoru
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
osica ,pitanje u vezi tvojih budleja- jesi ih dobila kao grančice i prije koliko vremena si ih stavila na zakorjenjivanje?
|
|
![]() |
|
IvanOs ![]() Već proklijao ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 07 Veljača 2010 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 162 |
Ako netko navrati u tvoj vrt mogla bi ostati i bez nekih pelcera a bez komentara! U principu je najbolja kišnica. Sada preko zime imaš masu mogučnosti skupiti kišnice za zalijevanje, Kada potrošim kišnicu od jeseni sakupljenu, ja znam nakupiti snijega odmah ujutru nakon padanja kada još nije prljav i stavim ga u bure od 100 litara i u garažu i on se polako topi i imam vode i za zalijevati i što je važno i za prskanje cvijeća a da na listovima ne ostanu bijele fleke od kamenca. Ostavljanje vode iz gradskog vodovoda u u boci samo se rješavaš klora koji ishlapi ali ne i kamenca iz vode. |
|
Bolje biciklom u ribolov nego mercedesom na posao. |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Krizanterme su ti prekrasne
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
SlavujVK,dobila ih prije mjesec dana,već su se vidjeli listići na grančicama,stavila hormon i u ne grijanu sobu gdje je temp.cca 13 tupnjeva.
IvanOS pelcere ću dijeliti ako ti se kod mene nešto sviđa. Ksan sijat ću 02 i 03.03. po mjesečevom kalendaru. |
|
![]() |
|
IvanOs upravo sam pokisla a nisam skupila kišnicu,ako bude snijega poslušat ću te :)
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Osica, evo da te pozdravim i u tvome vrtu!
Dobrodošla među cvjetoljupce, životinjoljupce, hobiste... svašta nešta... Za hibiskuse bi ti bilo najbolje da pišeš Nini te ju pitaš za savjete( napišeš na tražilicu Nina hibiskusi i .... ). Hortenzije su ti predivne a krizanteme... nemam riječi. ![]() Od čega si i kako napravila košare za tulipane, da li si ih skroz okružila ili samo donju str. ...? Zalazak sunca je fenomenalan, kao profi fotograf!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
sunceeeee,kupila sam tanku žicu napravila košarice s poklopcem i usadila u zemlju s lukovicama
![]() |
|
![]() |
|
Ovako su izgledale,jedino ni sama ne znam da li da ljiljane posadim tako,hvala na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Bila sam u ovom prelepom vrtu,zaista puno lepih biljaka i dosta ideja za sadnju,mnogo mi se svidja ukupan utisak.
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Leona na posjeti,spremam se ja za ovo proljeće na ptemještanje biljaka pa će biti posla.
|
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Heheh, i ti ćeš pretumbavati! Zanima me još; da li će lukovice tulipana ( i eventualno ostalog ) uspjeti izaći kroz tu mrežu- koliki je promjer rupa ? |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |