Moj dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 16> |
Korisnik | |
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Leona. Kada nisam imala svoju temu puno sam više šetala po tuđim vrtovima. A sada dok sliku učitama u photobucket, pa dok je smanjim, prođe vremena... |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Nemoj mi reći da ti sada cvatu ruže u vrtu. Gdje je taj vrt, ruže su prekrasne?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Anabistrice, pa ti me zezaš. Jooj, pa morala sam pokazati sve što volim. Ruže su slikane u svibnju, ali sam si htjela pa makar i samo slikom uljepšati ove sive siječanjske dane. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
ima otvorena tema....... Akcije u tijeku...
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Pčelice hvala na informaciji, ali očito nije baš primjećena , pa zato i nije ni aktivna. Ali zato nastojat ćemo je oživiti. |
|
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Bucka, evo i mene u tvoj vrt. Dobrodošla. Sve mi se kod tebe u vrtu sviđa, sve ti je na špagicu i sve se lijepo šareni. Jedva čekam da vidim kako ćeš srediti preostali dio vrta, navratit ću ponovo.
|
|
![]() |
|
Karmen, hvala. Naravno da ćemo se posjećivati i viđati. |
|
|
|
![]() |
|
OSice, kako ne bi previše širili raspravu kod Sanje123, evo postavit ću nekoliko slika cvijeća kupljenog u Mađi. Na granici do sada nisam imala nikakvih problema jer se i službeno po osobi može prenijeti pet kaljića. A s obzirom da nikad ne pretjerujem ja vjerujem da nitko ne bi pravio problema ako su jedan ili dva više od dopuštenog. Iako iskreno, radije bih da takav izbor imam ovdje kod nas i da ne moram razmišljati hoće li mi netko uzeti cvijet i praviti neugodnosti ili ne. A cijene su uglavnom kao i npr.kod nas u Baumaxu, samo što je kvaliteta neusporediva a i u većim su kaljićima. Ovo je cvijeće tek kupljeno. Pakazujem ga zato da vidite izgled i kvalitetu. Anemone, ![]() Lupinusi i heuchere, ![]() Niske cvjetnice za kamenjar, između ostalog i niski bijeli pakujac ![]() I na kraju već presađeno u kaljeve, sitne margarete koje sam iznijela na sitnu kišu ![]() i lantane ![]() Jedva čekam da otopli, pa da vidim što mi je od svega ostalo, jer je pojedine cvjetnice prošlo ljeto doslovce spržilo. Od nekih sam uspjela sakupiti sjeme koje ću posijati sada sredinom veljače pa ćemo vidjeti. |
|
|
|
![]() |
|
Sanja123 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Bucka, pa tek sam sada shvatila da kod tebe još nisam nikada ni bila. I oduševila sam se. Prekrasno ste napredovali od prvih početaka. Kamenjar (na koji sam ja osobno veoma slaba) je predivan, divno je sve izraslo. Mi smo kamenjar radili u dvije faze. Bio je najprije mali. Onda sam i ja stavila premalo zemlje, nisam očekivala da će se toliko spustiti. Kada smo ga proširivali povisili smo malo i taj dio. Ruže su ti fantastične. A naravno i sve ostalo.
|
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Bucka i ti imaš još aseve iz rukarava u ovo zimsko vrijeme, blagodat za oči zimi
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno cvijeće, lijepo i zdravo
![]() |
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Bucka prošetala sam tvojim vrtom.Krasan ti je kamenjar bio u proljeće.Ovo što si donijela iz Mađe stvarno je super,
a roza ljiljan sam baš danas kupila i ako bude kao tvoj bit ću presretna. |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Budući da sam prvi put u tvom vrtu, moram ti reći da sam oduševljena svim, a posebno kamenjarom
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Lijepo i zdravo cvijeće imaš. Ja se sjećam margareta iz Mađe. Nikada nisam i vjerojatno i neću imati više takve. I to iz sjemena a glavice su bile ogromne, i kao da se primilo svako sjeme, toliko ih je bilo. Na žalost, to je bilo davno.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Krasni noviteti!
A gdje to u Mađi? Mohacs ili? (sad kad krene navala i nagovaranje muževa na šoping u susjedstvo ![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Svašta lijepoga u još jednom lijepom vrtu!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Karmen, u Mađi sam isto kupila (ne mogu pronaći sliku) blijedo žute margarete.Imaju puno veće cvjetove od bijelih. Vrlo rado ću vam dati grmić jer se ionako brzo šire. |
|
|
|
![]() |
|
E draga aralija, dok sam bila samo promatrač, bilo mi je ustvari interesantnije. Tada sam samo uživala šetajući vašim vrtovima i divila se njihovoj ljepoti. A sada dok ja nađem sliku, koje sam naravno pohranjivala svagdje, pa je učitam u protobucket, pa..... Ma ipak je ljepše biti samo promatrač. |
|
|
|
![]() |
|
Dadinice, pa ti možeš i biciklom. Ja ustvari jako volim ići u Mohacs. Da se ne razočaraš, vrtni centar im i nije baš tako jeftin. Jedino što je izbor puno veći nego u bilo kojem vrtnom ventru u Osijeku, i cvijeće je njegovanije. Zalijevanje je kap po kap, i nema ga uvelog kao što sam često naišla u Baumaxu. Da i više ga ima u kaljiću. |
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
samo ti draga stavljaj slikice jer su preljepe -ovo što si pokazala je prekrasno samo nastavi
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |