Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 126> |
Korisnik | |
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Leona slike su ti prekrasne.Imaš puno jako lijepog cvijeća,ruže, božur,hibiskuse i da ne nabrajam sve.Sležem se sa aralijom jer si i meni uljepšala ove zimske dane.Drago mi je da si se pridružila ovom cvjetnom društvu.
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
stavi bugice ovdje,ne mogu da trčkaram tamo vamo po temama,a ja sam ti mlada biljčica u odnosu na naše starije cvjetoljupce sa forumaam moje cjeke ovako izgledaju naspram tvojih
![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Aralija,Beti,Cameliaveliko hvala,vec me je po malo stid,jer gde god sam usla u neciji vrt odusevljenju nema kraja,to je stoga sto ovo volimo,i sto je sve prekrasno,zaista to mislim,bez izuzetaka.
![]() Sarajka evo stavicu ali htela sam po malo svaki dan ali ti si bas nestrpljiva...zato ja gledam tvoje orhideje svakoga dana ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Malo Bugenvilea
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Samo da zapocnem Abutilone...nastavak sledi..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
.................
![]() ![]() |
|
![]() |
|
.............
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasno cvijeće, prekrasan vrt
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
E, još da odaš tajnu na kojem kraju svijeta je sva ova divota....
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Bugice su ti prekrasne za poludit. Azalea ti sada cvate? Moja se ista takva selidbom u podrum skroz posušila |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
na kojem god je djelu svijeta cvjeće je predivno,bujno,raskošno,ma uživanje gledat takav vrt,sve čestitke draga za takvo divno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Jučer sam ostala zapanjena gledajući tvoje cvijeće, ali se nisam javila da ne prekinem slijed sličica (baš si ih postavljala). Zato ti sada kažem: oduševljena sam tvojim cvjetnim carstvom! Toliko bogatstvo, raznolikost ... vidi se da si prava zaljubljenica. Hvala ti što si s nama podijelila ovu ljepotu!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Mari,sta da kazem nego pocastvovana sam vasim misljenjem,hvala na poseti
![]() Dadinice,nasmejala si me do suza,hvala ti ![]() |
|
![]() |
|
Originally posted by tačkaćica Bugice su ti prekrasne za poludit. Azalea ti sada cvate? Moja se ista takva selidbom u podrum skroz posušila Hvala,Azaleja je sad ponovo u pupoljcima,a to sto je u podrumu ne mogu da ti kazem ili ohrabrim,ona hoce toplo i svetlo mesto umerenu vlaznost,bar se tako kod mene pokazalo i zadovoljna sam,jeste ovo je bilo cvetanje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sarajka,moje hvalis,a kod tebe raj na zemlji,ko ti je pravio onu malu drvenu ogradicu u bastici,prelepo deluje,uh kako bi meni to cucnulo.
![]() |
|
![]() |
|
Andina,mnogo si me dirnula ovim postom,jesam zaljubljenica volim svaku vrstu bilja i cveca,volim prirodu,volim ljude,i da uzvratim na ovu tvoju primedbu''hvala sto si snama podelila ovu lepotu''hvala vama sto ste me ovako srdacno prihvatili. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |