kamelia - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 47> |
Korisnik | |
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas sam bila u baumaxu,kad tamo veliko sniženje
afričke ljubičice ![]() ![]() ![]() orhideja ![]() oleanderi ![]() ![]() imam ga i ja ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Hibiskusi su ti fantastični. Sve je lijepo, ali oni kradu oči. A lijepo si se i ponovila, čestitam!
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
malo sam se ušuljala u tvoj vrt, i bogme sam imala što za vidjeti, divna raskoš vrsta i boja kod tebe .A ja sam jučer bila u bauhausu i nema ništa živo... pustoš
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Krasne si cvjeteke upecala
![]() Ljubićčice će uz koji tjedan poštene njege biti prave ljepotice.
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
hvala vam cure
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
blago vama koji imate Baumax
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Mi u Bjelovaru nemamo Baumax, niti jedan drugi vrtni centar
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kamelia, lijepo si se ponovila i počastila!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasno ti je cvijece,malo sam prošetala i pogledala
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Imala si dobar ulov.... Lijepo cvijeće si ulovila....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
noviteti svi u rozastim tonovima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno, a noviteti prelijepi
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dobar ulov
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Kamelia kompletno sam pregledala tvoj vrt i cvijeće ...Drago mi je da si nam konačno pokazala ljepotu koju imaš i koju do sada nismo uspjeli vidijeti...Imaš puno prekrasnih biljaka...Kolekcija hibija, kolekcija ljiljana, ruže, oleandri.. Drago mi je da je amarilis koji sam ti poslala procvjetao lijepim cvijetom...Samo tako nastavi sa pokazivanjem tvoga cvijetnog carstva, jer dio njega je i u mojem vrtu...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Kamelia,
prošetala sam tvojim vrtom,a ljepote svih boja ![]() šaljem ti jasmin kako smo se dogovorile,čekam i mahunice,pa da i to dobiješ. Imaš prekrasnog cvijeća,vanjskog i kućnog
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Lipe su ti biljčice i dobro se drže na ovoj pržionici ma kao da je proliće ženo a ruselija je wooow
|
|
![]() |
|
Anaida-
![]() stefica.n- ![]() milica7- ![]() Mari,5510- ![]() moon- ![]() mali kaktus- ![]() jagoda- ![]() Belina- ![]() anđelkad- ![]() Hvala vam cure moje na lijepim riječima za moj vrt.Trudim se da bar malo vode dobije svaka biljka,ali bojim se da će moj izvor vode za cvijeće presušiti.Ja i nepamtim kada je kod nas zadnji put padala kiša,iako imam tri bunara vodu za cvijeće vozimo u cisterni. |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
dali misliš na ovaj puzavac
![]() |
|
![]() |
|
sjemenke koje čekaju sljedeću sezonu
![]() oleander ![]() hibiskus ![]() žuta liza ![]() ![]() sukulenti ![]() ![]() ![]() ![]() begonije ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() difenbahija ![]() fuksija penjačica ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 47> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |