Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - vrt u ravnici
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

vrt u ravnici

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 30>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 00:02
Vrt koji s pravom nosi svoje ime... nemam dovoljno riječi pohvale za ovu divotu. I ne mogu reći da li je ljepši noću ili danju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
11111 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2457
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 11111 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 00:10
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 08:56
fantastićno uređena okučnica smile120
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje
Najljepši vrt - jesen 2013

Bodovi: 450
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 13:42
Dado,11111, Enrika pozdravljam Vas i zahvaljujem Vam se sto Vam se svidja moj vrt Pozdrav od Miroslava.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 16:58
Rembrant imali što što Vi nemate, sve je prekrasno divim se Vašem vrtu često posjećujem . Odakle tolika energija, pa to teba sve zaljevati svakodnevno a ni voda (bar kod nas ) nije jeftina osim ako nemate izvor na imanjusmile57
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 21:27
ljiljani su prekrasni, a ovo zelenilo, milina za očismile64
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2012 u 22:22
kao iz časopisa,prekrasnosmile120
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 00:03
MISLIM DA SU TU RIJEČI SUVIŠNEClapClapClap
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 00:28
Krasno ti sve uspjeva, a amarilis vjerujem da preko zime seli u kuću na toplo.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 21:37
Aralija, busio sam bunar, stavio pumpu imaam vode koliko hocu. Ali ja nerazumem kada mi kazu napr. Dalmacija kako ima problem sa vodom, pa zar nemoze da se iskopa bazen i skuplja kisnica, neznam nerazumem se toliko ali mislim da bi to vrtlarima bilo resenje.Inace i kod nas je voda skupa jer je vezana za kanalizaciju to je 50% vise ja placam nego oni koji se nisu prikljucili na kanalizaciju.Normalno ,energija se crpi od supruge jer pored nje i ja sam zavoleo cvece, da ga ona nevoli toliko ni ja ne bih imao ovaj hobi, nego bi visio negde u kafani(he,he)
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 21:38
Lorica milo mi je sto ti se svidjaju ljiljani, i meni se svidjaju sto nisu visoki,i sto su bujni.
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Lipanj 2012 u 21:44
Sveso, jaco hvala Vam na poseti. Ana, normalno, odsad idu na toplije, dosad sam drzao u podrumu, medjutim bila jaka zima i dosta su mi propali, sto ranije nisam isao na forum, puno bih vise znao -pozdrav
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2012 u 00:32
vidiš kako je koristan forum, i ja sam puno naučila 
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
kamilica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamilica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2012 u 22:33
upućena od Dijane, i ja sam ostavila stope u tvom parku... i imala je pravo, ostala sam bez daha... stoga, velika dobrodošlica i od mene i smile141 za majstore!
Moj Osijek pun je sunca!
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2012 u 22:45
smile227pa ovo je prava oaza,pa koliko ti je zapravo velik vrt???
A slike su ti prava umjetnička djela,ClapClapClapClapClapClap
Dobro došao,vidim da čemo se i kod tebe nagledati ljepote da nas smile94zabole.....
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2012 u 00:28
Setala sam tvojim vrtom i zastajkivala , divila se pa opet isla dalje , pa opet stala i gledala i tako dok nisam sve vidjela ! Sve ti je prekrasno , ne samo da imas zeleni palcic nego imas izgleda i zlatnu rucicu !    smile55
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2012 u 16:58
krasula ti je kapitalac
šta je ovo i desnom dijelu slike, je li to sobni zvončić - plavi
Na vrh
dadacvjetić View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 362
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadacvjetić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2012 u 21:32
Jako, jako lijepi vrt samo tako dalje.smile57
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2012 u 11:20
Koliko zelenila, prekrasno. Uživala sam u šetnji i sigurno ću se ponovno vratiti  smile92
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Rembrant View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Rembrant Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2012 u 16:04
Pozdrav za Kamilicu,Flower,Qute fee,Mari,Dadu Cvietic. i Ksan, Mari to u desnom uglu je klematis,Neznam kako mu je naziv.Malo sam zapostavio forum. U svakom slucaju ovo leto bas je zapelo nece kise i nece, moram zalivati stalno. Evo malo novih fotografija,na nekim se vide opekotine od sunca.

Uploaded with ImageShack.us

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 30>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.