vrt u ravnici |
Odgovori | Stranica <1 45678 30> |
Korisnik | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt koji s pravom nosi svoje ime... nemam dovoljno riječi pohvale za ovu divotu. I ne mogu reći da li je ljepši noću ili danju.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
11111
Trajnica Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fantastićno uređena okučnica
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Rembrant
Pustio korijenje Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dado,11111, Enrika pozdravljam Vas i zahvaljujem Vam se sto Vam se svidja moj vrt Pozdrav od Miroslava.
|
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rembrant imali što što Vi nemate, sve je prekrasno divim se Vašem vrtu često posjećujem . Odakle tolika energija, pa to teba sve zaljevati svakodnevno a ni voda (bar kod nas ) nije jeftina osim ako nemate izvor na imanju
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljiljani su prekrasni, a ovo zelenilo, milina za oči
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kao iz časopisa,prekrasno
|
|
Jaca123
Odrastao grm Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MISLIM DA SU TU RIJEČI SUVIŠNE
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno ti sve uspjeva, a amarilis vjerujem da preko zime seli u kuću na toplo.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Rembrant
Pustio korijenje Najljepši vrt - jesen 2013 Pridružen: 22 Svibanj 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 450 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Aralija, busio sam bunar, stavio pumpu imaam vode koliko hocu. Ali ja nerazumem kada mi kazu napr. Dalmacija kako ima problem sa vodom, pa zar nemoze da se iskopa bazen i skuplja kisnica, neznam nerazumem se toliko ali mislim da bi to vrtlarima bilo resenje.Inace i kod nas je voda skupa jer je vezana za kanalizaciju to je 50% vise ja placam nego oni koji se nisu prikljucili na kanalizaciju.Normalno ,energija se crpi od supruge jer pored nje i ja sam zavoleo cvece, da ga ona nevoli toliko ni ja ne bih imao ovaj hobi, nego bi visio negde u kafani(he,he)
|
|
Rembrant
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lorica milo mi je sto ti se svidjaju ljiljani, i meni se svidjaju sto nisu visoki,i sto su bujni.
|
|
Rembrant
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sveso, jaco hvala Vam na poseti. Ana, normalno, odsad idu na toplije, dosad sam drzao u podrumu, medjutim bila jaka zima i dosta su mi propali, sto ranije nisam isao na forum, puno bih vise znao -pozdrav
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidiš kako je koristan forum, i ja sam puno naučila
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
kamilica
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
upućena od Dijane, i ja sam ostavila stope u tvom parku... i imala je pravo, ostala sam bez daha... stoga, velika dobrodošlica i od mene i za majstore!
|
|
Moj Osijek pun je sunca!
|
|
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ovo je prava oaza,pa koliko ti je zapravo velik vrt???
A slike su ti prava umjetnička djela,
Dobro došao,vidim da čemo se i kod tebe nagledati ljepote da nas zabole.....
|
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Setala sam tvojim vrtom i zastajkivala , divila se pa opet isla dalje , pa opet stala i gledala i tako dok nisam sve vidjela ! Sve ti je prekrasno , ne samo da imas zeleni palcic nego imas izgleda i zlatnu rucicu !
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasula ti je kapitalac
šta je ovo i desnom dijelu slike, je li to sobni zvončić - plavi |
|
dadacvjetić
Pustio korijenje Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako, jako lijepi vrt samo tako dalje.
|
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko zelenila, prekrasno. Uživala sam u šetnji i sigurno ću se ponovno vratiti
|
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
Rembrant
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav za Kamilicu,Flower,Qute fee,Mari,Dadu Cvietic. i Ksan, Mari to u desnom uglu je klematis,Neznam kako mu je naziv.Malo sam zapostavio forum. U svakom slucaju ovo leto bas je zapelo nece kise i nece, moram zalivati stalno. Evo malo novih fotografija,na nekim se vide opekotine od sunca.
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
Odgovori | Stranica <1 45678 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |