Decoupage by maris40 |
Odgovori | Stranica <1 45678 20> |
Korisnik | ||
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pa da,teglica upije vodu a salvetica izvana nabubri,zato je dobro prelakirati iznutra i izvana.
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Decoupage na mozaik pločicama. |
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Evo,s time sam se ja jučer malo igruckala,samo moram još fugirati i odlučiti što će biti, ogledalo ili okvir za slike.
|
||
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
svaka čast na ideji, izvedbi, strpljenju, pedantnosti... ovo je stvarno nešto novo, originalno i drugačije... |
||
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala Klara.To sam počela raditi prošlo ljeto ali sam na pola odustala i spremila u ladicu.
|
||
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala ti draga moja! |
||
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
||
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
I ideja i izvedba genijalni - svaka čast, treba imati strpljenja za ovako nešto!
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Monstera,Jani ,hvala cure.
Sad si ja razmišljam na šta bi se sve te pločice mogle zaljepiti i oslikati. |
||
Mima35
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasno i originalno.
|
||
tanja-66
Mladi grm Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Odlićno
|
||
suza1801
Pustio korijenje Pridružen: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 276 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
svaka čast nepošteno je što sam baš ovo izdvojila ali zapelo mi za oko ... super ideja. Svi radovi su ti zakon ... mene si oduševila teglicama i ogledalima... samo naprijed |
||
happy ...happy ... :))
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Mima ,Tanja,Suza,.
|
||
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ovo ti je supač! (briši poruke,pun ti je sandučić!)
|
||
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala.
|
||
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
E pa ovo je super. Dolaziš li na sajam salveta
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Evo, bila i vratila se sa sajma s hrpom novih salvetica.
|
||
doberman
Novo sjeme Pridružen: 13 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 13 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Veoma lijepo, pogotovo ovo s pločicama. Imaš volje da nam oslikaš kupaonicu? Samo tako nastavi, odlično ti ide.
|
||
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Maris draga, prava si umjetnica!
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Doberman,nema problema,to je za mene piece of cake.
|
||
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Hvala ti Ljiljus.
|
||
Odgovori | Stranica <1 45678 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |